Şimdi Ara

İlk motor ? mct250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu bölümde yeniyim :) ağustosta ehliyet sınavlarına gireceğim 2.500 e kadar bi limitim var motor için mondial mct250 düşünüyorum 2. el temizinden chopper olması zorunlu benim için fakat hep 2005 2006 modeller var galiba sonrasında üretilmemiş beni en az bi 4 yıl götürmesi gerekiyor alacağım motorun fakat bu fiyata bulabildiğim en iyi chopper mct250 ? sizce istediğim kadar beni taşır mı yoksa bi iki yıl sonra cortlar mı ? ve Ankarada nerelerden bakabilirim motorlara, bakımı olsun parça değişimi olsun vs vs mesela alınca karbon kaplatacağım motora bunları nerelerde yaptırabilrim?

• google da aratırsan motor hakkında çok bilgi var. Çok kullanan var memnun olmayanlar da var epey sanıyorum. Öyle hatırlıyorum yanlış da olabilir.. Titreşimli diye duymuştum. Genel görüntü gayet güzel. Sahibindende zaten fiyat sıralamasını yaparsan alacağın motorları görebilirsin en başta chopper seçersen çıkar hepsi. Şimdiden hayırlı olsun çok dikkatli olmalı ve kask mont vs kullanmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 23 Mayıs 2013; 22:47:38 >
  • Açıkcası 05-06 model bir motor alıp 4 sene kullanmanız çok zor.Ayrıca karbon vs. gibi harcamalar yapacağınıza motorunuzun yürüyen aksamına,motoruna yatırım yapmanızı tavsiye ederim.
  • @terbüyesüzcanavar Hocam evet motor dışındaki kaskı, montu filanda kesinlikle dikkatli alacağım hiç bi bilgim yok henüz ama yani amacım hız yapmak filan değil gezip tozmak kesinlikle dediğiniz gibi dikkat etmek gerekiyor teşekkür ederim :) @Sueño Diseño hocam aslında dediğiniz doğru dış görünüşünden çok ömrüne yatırım yapmak daha mantıklı :) bakınıyorum hala modellere fakat mct250 hariç diğer yeni modellerde pek bi tipsiz tam hayalimdeki motor şöyle sıfıra yakın bulursam şehir içinde beni baya uzun idare ediceğine inanıyorum 5.000 6.000 km civarı satılanları var

• quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

@terbüyesüzcanavar Hocam evet motor dışındaki kaskı, montu filanda kesinlikle dikkatli alacağım hiç bi bilgim yok henüz ama yani amacım hız yapmak filan değil gezip tozmak kesinlikle dediğiniz gibi dikkat etmek gerekiyor teşekkür ederim :) @Sueño Diseño hocam aslında dediğiniz doğru dış görünüşünden çok ömrüne yatırım yapmak daha mantıklı :) bakınıyorum hala modellere fakat mct250 hariç diğer yeni modellerde pek bi tipsiz tam hayalimdeki motor şöyle sıfıra yakın bulursam şehir içinde beni baya uzun idare ediceğine inanıyorum 5.000 6.000 km civarı satılanları var

bu mctler uzun yolda şişiyor mu şişmiyor mu (ihtimal var), titreşimden uzun yol tavsiye ediliyor mu edilmiyor mu araştır

• Yahu aslında birkaç ay önce olsaydı bizim kulüpten mct sahibi bir arkadaş tertemiz motorunu 1500-1600 gibi bir fiyata vermişti.Öyle yakalarsan affetme
  • Dün bindim arkaya, titreşim yok ve güçlü. Ama model eski. Jinlun, Zealsun gibi markalara bakın. Sonuçta hepsi çin. Arkadaşim 150'lik zealsun aldı, fotoğraflarda kalıpsız fakat önüne gelince tam canavar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

merhaba arkadaşlar bu bölümde yeniyim :) ağustosta ehliyet sınavlarına gireceğim 2.500 e kadar bi limitim var motor için mondial mct250 düşünüyorum 2. el temizinden chopper olması zorunlu benim için fakat hep 2005 2006 modeller var galiba sonrasında üretilmemiş beni en az bi 4 yıl götürmesi gerekiyor alacağım motorun fakat bu fiyata bulabildiğim en iyi chopper mct250 ? sizce istediğim kadar beni taşır mı yoksa bi iki yıl sonra cortlar mı ? ve Ankarada nerelerden bakabilirim motorlara, bakımı olsun parça değişimi olsun vs vs mesela alınca karbon kaplatacağım motora bunları nerelerde yaptırabilrim?

o fiyatlara bulabiliceğin en iyi chopper keeway olur :) MCT üretilmedi den ziyade çinden getirtilmedi diyebiliriz heralde :D birde kanuni tiger lar var onlarad bakabilirsin alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 24 Mayıs 2013; 20:23:39 >

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim diğer çin modellerine de bakıyorum ama napıp edip mct alacağım gibi çünkü ilk görüşte anlamıştım bu benim olmalı hesabından artık temizinden bulursam gidebildiği kadar gider üniyi. atlattıktan sonrada belki araba alırım belkide daha iyi bi motor :)
  • http://www.ilanyurdu.com/ilan/temiz-satilik-mct
    http://www.ilanyurdu.com/ilan/bu-kadar-temiz-vede-aksesuarli-varmi-acaba-4700-km
    http://www.ilanyurdu.com/ilan/tertemiz-7500-de-kapali-garaj-motoru-aksesuarli

aslında hiç fena bir motor değil ama belli kilometreden sonra o motor ilk hali gibi performans gösterirmi orası düşündürücü :(

• ben kullandım hep japon motosiklet kullandığım içinmi bilmem hiç hoşuma gitmedi vibrasyon fazla adi bi motor motorun sahibi arka jant telleri kırıldığı için değiştirmişti düşün artık jant telleri bile çubuk kraker gibi bence biraz daha para biriktir git sıfır honda cb 125 gibi bişey al başın rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

ben kullandım hep japon motosiklet kullandığım içinmi bilmem hiç hoşuma gitmedi vibrasyon fazla adi bi motor motorun sahibi arka jant telleri kırıldığı için değiştirmişti düşün artık jant telleri bile çubuk kraker gibi bence biraz daha para biriktir git sıfır honda cb 125 gibi bişey al başın rahat olsun

zaten motoru alacak olan jant telleri kalınlaştırılmamışsa karşılaştırması lazım bu motorun sıkıntılarından biri de jant teli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ikinci el 125-150lik bir honda al servisi bol kaliteli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.