Şimdi Ara

ilk maçta tribünler pektemeğe tepki göstermeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem bu kan emici anlar , hem de yonetim tekrar aynı hatayı yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pektemek bu olayda masum sen enayilik yaparsan adamda parayı alır
  • Adamın ne kabahati var kimse zorla imzalatmadı sözleşmeyi.
  • En kısa sürede sepetlenmeli.

• Beyler olay ne birisi bana özetleyebilir mi acaba?
  • Şaşırdınız iyice. Bilerek mi sakatlanıyor sanki, sağlamken de elinden geldiğince çabalıyor çocuk.
  • Hiç bir futbolcu için ne kadarda kötü olursa olsun tamamen kapı tamamen kapatılmamalı. He talibi çıkar anlaşırsın satarsın anlarım. Ama elimizdeki futbolcuya para ödüyoruz, bize zarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BaZıları sampiyon olunca elestirecek şey bulma sıkıntısı cekiyolar anlaşılsn. Tek bulabildikleri peltemek tolga ismail forma bazen bunlar kesmiyor sezer eneramo falan katılıyor araya. Yeni stadda tek bir oyuncumuzu bile yuhlayan o stada bir daha giremez. Bu talkımda kimin kadroda olacagına profesyoneller karar verir bir kaç yeni yetme taraftar bozuntusu degil.

• Bunun gibi asalaklar ve bu sömürülmeye neden olan yöneticiler yüzünden futboldan soğuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Beyler olay ne birisi bana özetleyebilir mi acaba?

Yönetim Pektemek ile sözleşme yenildiği için tepki. Oysa ki Mustafa Pektemek gol demekti.

• Sezon sonuna doğru yedek kadroda çıkınca ıslıklarsınız. Belki sakatlanır hiç çıkamaz bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

quote:

Yönetim Pektemek ile sözleşme yenildiği için tepki. Oysa ki Mustafa Pektemek gol demekti.

Olaydan haberiniz çok bilip bilmeden sallamayın lütfen.

Mustafa Pektemek'e gösterilen tepkinin nedeni lig bitiminden bugüne yani futboların tatillerinin bitişine kadar olan yaklaşık 1.5 aylık tatil döneminde fıtık ameliyatını olmayıp çalışmalara başlaması gerektiği bugün yeni ameliyat olması.Adam 1.5 ay gezdi,tatilini yaptı fıtığının olduğu yeni aklına geldi.Bu yüzden ağır eleştiri var sonuna kadarda haklı taraftar

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

quote:

Mustafa Pektemek'e gösterilen tepkinin nedeni lig bitiminden bugüne yani futboların tatillerinin bitişine kadar olan yaklaşık 1.5 aylık tatil döneminde fıtık ameliyatını olmayıp çalışmalara başlaması gerektiği bugün yeni ameliyat olması.Adam 1.5 ay gezdi,tatilini yaptı fıtığının olduğu yeni aklına geldi.Bu yüzden ağır eleştiri var sonuna kadarda haklı taraftar

Yav he he. Yukarıda takımdaşlarını da bilgilendir o zaman.

Mustafa Pektemek gol demeeek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

quote:

Yav he he. Yukarıda takımdaşlarını da bilgilendir o zaman.

Mustafa Pektemek gol demeeek.

Sıkıntı yanlış bilmende değil bilmediği halde soran birine anlatmaya çalışmanda.

Yav he he diyip muhaha koymuş birde.Bu kadar mı salaksınız arkadaş

• SÖZLEŞME IMZALADIKTAN SONRA DESTEK OLMAMIZ LAZIM ARKADAŞLAR BU SENE PATLAMA YAPICAK VE HEPINIZ REZIL OLUCAKSINIZ

• Sir Aybaba zamanindan beri takima dise dokunur katkisi yok.

Sozlesme yenilenmesinin tek aciklamasi uefa'nin turnuvalardaki yerli/yabanci oyuncular hakkindaki duzenlemesi olabilir. Diyelim ki bu yuzden sozlesmesi yenilendi, verilen ucret anormal-mantiksiz-sebepsiz.

FB veya GS'ye dense alin siz hazirlayin Pektemek'in sozlesmesini diye, onlar bile bu kadar gecirmezdi klube.

Tabata Vol.2'dir kendisi. Anlasma yolu aranip sozlesmesi fesh edilmeli dicem ama adam niye garanti paradan vazgecsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.