Şimdi Ara

İlk kez üst üste ikinci tura çıkma saçmalığını kim çıkardı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yerde görüyorum. Galatasaray Juventus'u yenerek Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura üst üste iki kez çıkan ilk Türk takımı oldu diye haberler yapılıyor. Hangi cahil çıkardı bu saçmalığı? 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında ikinci tura çıkan takım Çemişgezek Belediye Spor muydu yoksa biz miydik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet saçmalık gerçekten...Mesela Fenerbahçe ÇEyrek finale cıktı sankı bı onlar cıkmış gibi hava yaratılmıştı o zaman...Ondan önce biz çıkmıştık Real'e elenmiştik...Neyse bu konuya gelecek olursak o zaman ilk grubu geçtiğin zaman eleme maclarına gecmıyodun...1 grup daha kuruluyodu ve ilk 2 takım bi üst tura çıkıyordu...Bi tanesinde 2 grubuda gectık ceyrege cıktık...diğerinde 2. grupta elendik...5 beraberlik 1 mağlubiyetti sanırım yanlış hatırlamıyosam...Lucecu vardı başımızda...

Sözün özü şu ki Avrupa ilkleri hep Galatasaray başardı ve bu başarıların üzerine yine hep Galatasaray çıktı...
  • Iyi de gs disinda slde zaten gruptan cikabilen tek takim bir kereligine fenerbahce oldu. Gs neyin yarisina giriyo daha

• quote:

Orijinalden alıntı: aimar

Iyi de gs disinda slde zaten gruptan cikabilen tek takim bir kereligine fenerbahce oldu. Gs neyin yarisina giriyo daha

Yok benim derdim yarış falan değil. Daha once yaptığımız bir işi yok saymalarına kızdım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Iyi de gs disinda slde zaten gruptan cikabilen tek takim bir kereligine fenerbahce oldu. Gs neyin yarisina giriyo daha

Yok benim derdim yarış falan değil. Daha once yaptığımız bir işi yok saymalarına kızdım ben.

Yok anladim zaten de haber komple mantiksiz. Bu gsnin uefa kupasini alip turkiyede 2 defa uefa kupasi alan ilk turk takimi olmasi gibi bi sey

• Tamam işte 2001-2002 Yıllarına ithafen 2 kere üst üste gruptan çıkabilen bir takım olaraktan bunu başaran İlk ve tek Türkishi Takımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Tamam işte 2001-2002 Yıllarına ithafen 2 kere üst üste gruptan çıkabilen bir takım olaraktan bunu başaran İlk ve tek Türkishi Takımız.

Haaa tmm o zmn tskkrlr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Yok anladim zaten de haber komple mantiksiz. Bu gsnin uefa kupasini alip turkiyede 2 defa uefa kupasi alan ilk turk takimi olmasi gibi bi sey

Neyse geçtik turu sonuçta darısı diğer turlara

• Hadi ikinci mesajımı anladım da ilkini niye silmişler ? Şikayet edilen her mesajı koşulsuz siliyorsanız işimiz var bizim sizle !
  • O zamanlar iki gruplu sistem vardi birinde iki gruptan da ciktik digerinde ikinci de elendik. Bu sistemle bu isi basaran ilk turk takimiyiz.

• O zaman statü farklıydı son 16 takımdan 4 tane grup oluşturuyorlardı biz oradanda çıkıp...Çeyrek finalde Real ile eşleşmiştik...Şöyle diyelim yeni statü ile 2 sene üstüste gruptan çıkan ilk Türk takımı...
  • Bu haberi yapan mal. Sonucta gruptan cikmissin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.