|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerss -- 10 Nisan 2020; 9:55:58 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 16 Aralık 2018; 21:23:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
![]() “Lead me, follow me, or get out of my way.” — George S. Patton |
|
Hocam bu okuma listesi neye göre yapıldı? yani bir kaç yere daha baktım ve hep farklı listeler var. Bu listenin özelliği nedir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çoğunluğu kitapların çıkış yılına göre aşağıda okuma listesini bulabilirsiniz. Bu sıraya göre okuyan birisi olarak kesinlikle bu listeden şaşılmamasını tavsiye ederim. https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130494273 Not: İmparatorluk serisinde 1950 kitabı en sonuncu. İnanın şuan net hatırlamıyorum bunu nedenini. O 3 kitabı tekrar okumam gerek buna net cevap verebilmek için. Bütün seriyi bitirdiğimde bu listenin ne kadar doğru olduğunu anlamıştım. Üstünden yıllar geçti ayrıntıları unuttum tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerss -- 10 Aralık 2020; 15:14:42 > |
|
Asimov galaktik imparatorluk serisi 1 Toz gibi yıldızlar devam kitabı var mı ( imparatorluk serisi 2 ve 3 olduğunu biliyorum sadece ana kahramanı Biron ve Rhodia'ya döndükten sonra yaşadıklarını anlatan bir kitap var mı ??? ) |
|