Şimdi Ara

İlk İZlenimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyuna üye olup girişimi yaptım. Sİstem özelliklerim çok yüksek olmasına rağmen oyunda aşırı bir kasma var. Kamera kullanışlı değiloyun içi yazı renkleri oyunun grafik renkleri ile örtüşüyor ve okunması bazen çok zorlaşıyor. İNşallah bu sorunları hallederler sao nun gazı ile böyle oyunlara merak sardım ama ilk izlenimim hüsran oldu.blade and soul diye bi oyun var yeni rus serverı açtılar inşallah onun tr si çıkarda başlarız



  • Tüm efektler en sondayken bile görüntü kesinlikle tatmin edici değil.

    Ayrıca bi dünya oyun oynadım, bu oyunda karakterin temel ileri-geri sağ-sol hareketlerine bile alışamadım. Bir süredir oynayıp alışan arkadaşlara lafım yok.


    Ancak arayış içinde olduğum oyun kesinlikle değil. 1 haftadır bi sürü oyun indirip inceledim. Malesef içlerinde en zayıfıydı.
  • madbrave kullanıcısına yanıt
    BU oyundan tatmin olmadım diye aiona başladım ve aradığımı buldum gerçekten güzel youn grafikler hikayesi full türkçe olması. gerçekten başarılı bi oyun
  • Oyun karsilama ekrani cok dandik. Butonlar falan tuhaf gorunuyor. Grafikler de optimizasyon yok. En iyi sistemlerde bile kasiyor.3 gun oynadım belki severim diye maalesef uninstall.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.