Şimdi Ara

İlk İzlenim - Call of Duty: Ghosts (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

70 dolar fazla kaçmış

Parası olan alıyor :-).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod multi oynamadım ama Bf de multinin çok büyük çoğunluğun öğrenci tayfası oluşturuyordu bize ters bu pahalı işler
  • Şu 60 dolarlık zombi oyununun adı neymiş ya biri alıntılayıp cevaplayabilir mi?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cod multi oynamadım ama Bf de multinin çok büyük çoğunluğun öğrenci tayfası oluşturuyordu bize ters bu pahalı işler

Aynen . İlerde çocugum oynasın . :D
  • Sayfalar dolusu birşey yazmıyacağım amacım sizin fikriniz değiştirmek değil çünkü. Bu oyunu alanlar grafik arayan adamlar değil bu oyunu alan adamlar competitive seven hızlı oynamışı seven adamlar bende dahil. benim icin grafik bu oyunda umrumda değil ben oyunun bağlantılarına bakıyorum ,oyuna getirilen ve sizce olmayan yeniliklere bakıyorum bide harita tasarımlarına,silahlara bu kadar bunlar yeterli cod oynayanlar için ve bu oyunda bence fazlasıyla güzel hazırlanmış bu konuda single ve modlarıda tuzu biberi oluyor işin.isterseniz codu alanlara enayi deyin ister başka birşey ben gayet memnunum ve coduda bf yi de seviyorum: bu arada oyunun grafikleri gelişse kesinlikle sorun teşkil etmez tabiiki daha iyi olur ama codda grafikler baktığım en son şey.
  • sakız çiğnemeden yapsanız olmazmı şu incelemeyi
  • Arkadaşlar lütfen hakkını yemeyin . BO2 rezaletinden sonra senaryo bazında cidden çok iyi olmuş . Ara sahneler felan eski COD ları hatırlattı
  • Yerden yere vurulası bir oyuna bu kadar övgü fazla !

• quote:

Cod multi oynamadım ama Bf de multinin çok büyük çoğunluğun öğrenci tayfası oluşturuyordu bize ters bu pahalı işler

Türkiye'de neredeyse bf3 oynayanların hepsi öğrenci ama başka ülkelerde böyle değil hocam yaşlılar bile oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: razzraziel

[html]

Call of Duty: Ghosts'u, video incelemesinden önce senaryosu, Multiplayer ve Extinction modları olmak üzere üç farklı başlık altında yorumluyoruz. 

<p>[bscvp=7295]</p><br/><br/>[Kunye=1935-4][/html]

40 gb olsa ne olur oyun bir günde bittikten sonra hiçbir işe yaramaz BF4 de 23 gb ama hemen bitti oyun sinir oldum zaten uzun sürsün oyunlar bune böyle
  • Senaryo için oynayan, arcade havasında oynamak isteyen, seri oyunu seven, işin ardını arkasını kurcalamayı sevmeyenler, çok fazla kombinasyonla uğraşmayı istemeden güzel vakit geçirmek isteyenler Call of Duty oynasın.

Daha ağır, daha gerçekçi, daha çok grafiğe önem veren, daha çok takım oyunu seven insanlar da Battlefield oynasınlar.

Bu kadar basit bir olayı kan davası haline getirmek aptallıktan başka bir şey değil. Sanırsınız ömürleri boyunca 3d teknolojisiyle, full hd oyun oynadılar da şu grafiklere mana buluyorlar. Zamanında mario, fifa 98 gibi oyunları grafikleri için mi eğlendirdikleri için mi oynadınız? Oyun gurmesiymiş gibi her şeye mana bulmalar, grafiği kötü, oynanış rezalet, çöp, menü tasarımında fazla kıvrım kullanılmış gibi kaprisler maalesef ki çocukça. Bunu anlamanızı ümit ediyorum.

Bana gelirse; ben iki oyunu da severek oynuyorum. Geçmiş oyunlarını da severek oynadım. Bu iki oyunu (battlefield 4 ve cod) da yakın zamanda oynamayı planlıyorum. Eminim ki ikisi de beni eğlendirecektir. Başarılı bir ön tanıtım olmuş. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 11 Kasım 2013; 10:26:28 >

• Cod oyunları herzaman çıktığında eleştiri alır. Ama bu oyunun aynı dönemde çıkan çöp oyunların fanlarının manüpilasyonu sadece. Gülüp geçmek lazım.
    Yine Cod , yine mükemmel, yine aşmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2013 video açılmıyor arkadaş.Youtube a koysanız şu videoları ne olur ? Imajınız mı zedelenir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 aldım. yemin ediyorum merak edip singleplayer'ine tıklamadım bile. direk battlelogdan multiye giriyorum. bf multi savaş simülasyonu için oynanacak oyundur. Call of ise single Hollywood filmi tadında oyundur. ikisi de iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Türkiye'de neredeyse bf3 oynayanların hepsi öğrenci ama başka ülkelerde böyle değil hocam yaşlılar bile oynuyor

Çoğunluk genç diyelim

• quote:

quote:

quote:

Çoğunluk genç diyelim

seni mi kırıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çoğunluk genç diyelim

seni mi kırıcam

• BF4 oyuncusuyum Hiç bir oyun yapmayı beceremeyen türkiyemin oyuncuları oyunlar hakkında kötümserlilik ve önyargılılıkla boşa nefes tüketmeyin önce kendi milletinizin neler yaptığına ve yapamadığına bakın ondan sonra onca emek sarfedilip para harcanmış oyunlara ukalalık edip eleştirin verdiğiniz paranın karşılığı oyun hakkında paun vermek gii bir cürrete yitemez..
  • Ulan talhamısın nesin küçük bücür videoda konuşarak senaryo modunun içine etmişsin sus biraz lan senin yüzünden Last Of Us serisini bile senin geldiğin yerden itibaren izlemedim bitiremedim karı gibi konuşuyosun oyunu oyna ondan sonra konuş oyun içinde neden konuşoysun lan yeter be

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Ulan talhamısın nesin küçük bücür videoda konuşarak senaryo modunun içine etmişsin sus biraz lan senin yüzünden Last Of Us serisini bile senin geldiğin yerden itibaren izlemedim bitiremedim karı gibi konuşuyosun oyunu oyna ondan sonra konuş oyun içinde neden konuşoysun lan yeter be

biz talha abi konuşsun diye izliyoz videoyu adam ne diyo ya :D alın bu arkadaşı dışarı :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.