Şimdi Ara

İlk İzlenim - Call of Duty: Ghosts (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyuna iyi diyenler,dolandırılmaya,her sene aynı şeyi yemeye mahkumlar
  • ben bf4 e ısınamadım codun hızlı yapısı beni daha çok hitap etti yani grafikler falan eski diyosunuzda crysis'in grafikleri iyi olduda noldu sanki grafiklere abanıp oynanışı salladılar bana zevk vermeyen oyunun grafikleri falan tıraştı ben herşeyden önce zevk alıcam oynadığım oyundan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel fakat yüksek sistemler istemesi yüzünden çoğu kişi oynayamayacak.
  • Şu oyuna çöp diyenler, ne oynuyor merak ettim.
  • Ardarda 8 mesaj atmanın mantığı nedir mesaj sayınız 100.000 olsa ne geçecek elinize anlamıyorum hiç...
  • Kırdıkları sayısız satış rekorları, sattıkları sayısız pahalı DLC'ler var, 3 stüdyo yapıyor oyunu, 70 dolardan satılıyor. Sonuç? MW2'de animasyonların, seslerin, yapıların AYNILARINI kullanmak! 3 stüdyo birleşip, satacağı KESİN bir oyuna animasyon yapamadı mı yani ? Yine 3 stüdyo, o kazanılan rekor paralarla grafikleri geliştiremediler mi ? ALLAH AŞKINA, kazandıklarıyla yeni konsol çıkarabilecekken ve neredeyse bütün oyuncular yeni motor isterken, NEDEN YAPMIYORLAR ? Şu oyunu savunanın ya çıkarı vardır, tribünlere oynuyordur yada oyundan anlamıyordur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pastadanadam

    ALLAH AŞKINA, kazandıklarıyla yeni konsol çıkarabilecekken ve neredeyse bütün oyuncular yeni motor isterken, NEDEN YAPMIYORLAR ? Şu oyunu savunanın ya çıkarı vardır, tribünlere oynuyordur yada oyundan anlamıyordur.


    +1

    Activision-Blizzard'dan bahsediyoruz. Bir tarafta WoW diğer tarafta CoD ... Bu adamlar kazandıkları para ile güneşi bile balçıkla sıvarlar. O yüzdendir ki sitemimiz. Alınan onca paranın hakkının verilmeyişi. Yani asıl mesele grafikten gayri, grafiği önümüze bir yem gibi atıp onca beklentiye, şişirmeye ve vaade rağmen beklentilerin ve beklenenleri geçtim sözünü ettiklerini bile , bilerek nasıl olsa satacak kanaati ile sunmamalarıdır. ( o kalın enselerine rağmen) .

    Bir taraftan sağa sola borcu olan, akıbeti son ana kadar zor belli olan Metro serisinin yapımcılarının o hal ile ortaya koydukları işçilik var, Bf serisinin muazzam görsellere sahip olmasına rağmen daha iyisinin sunulma çabası var, öte yandan gel gör ki 10 senelik motorla sırf ortama uyum sağlamak açısından high-end pc'ler de bile can çekiştiren bir CoD yapımı var. (xbox one da ki 720p skandalını geçtim, patch ile 1080 yaparız biz onu deyişlerini geçtim) ... Hdd de 40 gb yer kaplayan , 6 gb minimum ram isteyen bir yapım... Akıllı balıklar ile bizlere yeni nesil olarak lanse edilen bir yapım...

    Madem CoD grafik değil şu değil bu değil, o zaman adamlar geçecek karşımıza diyecekler ki görsel manada zıcığız ama biz farklı alanlara yöneldik(ki orada da bir halt yok) şöyle böyle ettik diyecekler. Sahte lens-flareler ile uğraşa dursunlar. Adam karanlık odanın içinde işaret fişeği yakıyor bütün oda hala karanlık hala karanlık. Işıklandırmanın iyi olduğundan bahsedenler var. Oyunu şok içinde oynadım. Grafiklerden az çok anlayan bir insan tüm sahnelerin kurgusal-script (sadece oynanış ve çevre olarak değil, grafikler de) bir biçimde karşınıza çıktığını, sahte güneşleri, olmayan oraya resim gibi yapıştırılmış ışıklandırmaları, bir birinden çok ayrık ve uyumsuz duran kaplamaları görecektir. Grafiksel manada bu oyunu savundurtmam arkadaş. Işıklandırmaymış, yerdeki partikülmüş. Alayı çöp gibi.

    Gidin o hızlı oynanış bilmem ne zımbırtısını savunmaya devam edin. Grafiksel manada bu oyun yok.

    Konuyu böldü isem özür dilerim, mevzu şu; insanlar bu heriflerin düzenbazlığına ve enselerinin kalınlığına rağmen yaptıklarına sinirlendiler. Bu oyun hızlı oynanış, ıvır zıvır ile övünmedi. Bizzat bal kabağı gibi yeni nesil diye şov yaptılar E3'te... Yoksa her zaman ki CoD, yaratandan bulsunlar der çeker giderdik.

    Şu oyun şu oyun! sinirleniyorum, evet şu oyun GTA'nın rekoruyla falan oynaşıyor(her ne kadar geçemesede ) 4 - 4,5 saatte senaryosunu bitirdim, lunapark gibi Multiplayer'ı var...

    Yazıklar olsun şu oyunu övene de kale alana da. Witcher'dan fazla satacak şimdi bu oyun, öyle değil mi ? Metro Last Light'tan ? Fable, Machinarium, Goodbye Deponia'dan ? Last of Us'tan ? Belki Fallout'tan , Skyrim'den ... Deus Ex'ten , Batman Arkham City'den ? Hatta GTA V'in rekoruna göz dikmiş ?

    Şu oyunlara bakıp, CoD'u yanlarına koyun. Şu oyuna 70 dolar verdikten sonra göğsünüzde ki ağrıyı o zaman eminim ki hissedeceksiniz. Ne de fazla yenilik var, ne de fazla mod koymuşlar (onların yaptıklarını 1-2 tane adam Cod 4'te yapabiliyordu ) ...

    Buyurun oyunun Metacritic ortalaması :http://tinyurl.com/mc8tnlh

    Kullanıcı oy ve yorumlarına özellikle dikkat etmenizi öneririm. CoD tarihinin en kötü oyunu olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

    Kısacası bu oyun, geldiği vaziyet ve doldurduğu milat ile geçekten de yerin dibine sokulmayı hak ediyor.

    Laf uzadı, uzadı ve uzadı. Özürlerimi borç biliyorum. Okuma zahmeti gösteren arkadaşlara saygımı iletiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • hocam oyun sektörü ne yazık ki böyle sorayım size bu sene çıkan hangi oyundan memnunsunuz? seri oyunlardan bahsediyorum..
    ben söyleyim vasatları,

    pes
    fifa
    cod
    bf

    aşırı şişirilip ama beklentinin çok altında kalan oyunlar fifacılar atlamasın niye orda diye orda çünkü fifada geçen yıldan farklı ekstra değişikliğe gitmedi oda uydu pes'e..

    ama başarılı olan oyunlarda var..
    tomb raider mesela seriye bakarsak müthiş oyun olmuş keyif alarak oynadım
    f1 2013 yıllarca doğru düzgün bir f1 oyunu olsada oynasak diye bekleyip durduk nitekim 2010 da yapımına tekrar başlandı codemasters 3 yılın sonunda adam gibi oyun yaptı..
    bir diğeride gta 5 . konsolda oynadım müthiş bir oyun olmuş artık bilgisayar sistemi toplamaktan vazgeçtim son sistem olsada elimin altında satıp ps4 konsola geçiyorum ocakta.

    4 bin liraya topladığım sistemi fazla zarar etmeden satıp kurtulmak istiyorum . bunu niye topladım oda şundan oyun sektörü gelişiyor hatasına düştüm bende aldım topladım ama ileri yerine geriye gidince biz oyuncularada değer vermeyen enayi yerine koyan firmalar oldukça ben artık pc ye yatırım yapmam üstüne gidip orj oyunda almam. sizde mantıklı düşünün..

    1350 lira ps4
    150 lira ekstra joystik
    200 lira gta 5
    150 lira futbol oyunu (mecburiyetten oda fifa)
    150 lira grand tourismo 5 veya 6
    150 lira god of war
    150 lira istediğin bir oyun
    en kötü 1000-1500 arası 3d led tvler var 40'..
    +1500 de tv
    toplam 3800 tl

    ben bu sistem için 4 bin tl veriyorum 2 yıl sonra bu sistemle ultra ve high oynayamayacak duruma geliyorum ben bu fiyatı abarttım gidip 4-5 tane oyun almak zorunda değilsin elbet kırdırırsın vs tv den kısarsın max 2500tl ye güzel bir oyun sistemi yapabilirsin. size tavsiyem bu yönde olacaktır. yoksa hala cod nasıl çıkacak kaldıracak mı? kasacakmı diye düşünerek kafayı yiyeceğiz sayelerinde..




  • Şurda oyunu daha oynamadan saçma sapan yorum yazanlar kendini o kadar belli ediyor ki.......



    Geçen gün Bf4'ü yükledim.. 27 yaşindayim, Bugune kadar Cod,Bf,Moh ne varsa eski yeni oyun oynadim, BF4 kadar aptalca bir senaryo bölümü görmedim.. Bug'lar sorunlar, saçma sapan görevler falan '' Sirf '' oyun yapalim da oyun olsun millet oynasin diye oyun yapmişlar başka bi açiklama getiremedim buna.. Caaanim Güzelim BF3'den sonra oyunun resmen kafasina sıkmışlar.. Kontroller saçma, Düşmani vurma olayi saçma yani saçma oğlu saçma.. Zaten oyunun bitmesine yakin Tankli sınır bölgesi olan bölümde Oyundan çiktim ve sildim attim oyunu arkadaşa verdim.. Bf4'e neredeyse ayni tepkileri arkadaşimda da aldim ve '' Bu oyun olmamiş '' düşüncem daha da pekişti.. Adamlar resmen '' Biz zaten Multi için oyun yapiyoruz gerisi Traş'' demeye getiriyor...

    Her neyse asil yoruma geleyim..; Dün akşam COD:Ghost'u aldim yükledim.. Oyunu Yemin Ediyorum şimdilik yükleyeyim sabah kalkar gündüz gözüyle adam gibi oynarim diye yükledim sonra bakayim nasil diye oyuna girdim ve Oyunu bitirip kalkabildim sadece.. Resmen bir film gibiydi Resmen bir filmde oyuncu gibiydim.. Senaryo bölümünde kafa yorduklari çok çok belliydi.. Yani şöyle söyleyeyim ben genelde yüklediğim oyunlari hemen silmem favori bölümleri ara sira açip farkli yollardan gidererek bi daha bi daha oynarim.. Cod: Ghost öyle bi şey olmuş ki inanin birazdan Oyunu 0'dan başlasam yine oynaya oynaya giderim çünkü Tüm bölümleri çok güzel olmuş.. Kaliteli bir PC Sisteminiz varsa Harika bir oyun yapmişlar.. Burda ki Veletler 1280x720'de orta grafikte oyun oynayip vehahutta Easy'de oyunu oynayip gelip burda Hem BF fanliği yapip hemde saçmaladiklari yorumlar resmen '' Ben burdayim '' diyor.. Yapmayin etmeyin Ne Cod sizin karninizi doyuruyor ne de BF... Burada Ne BF'i veya Cod'u överek bi kazanç sağlarsiniz, Ne de Yok edici eleştiriler yaparak.. Gerçekten iyi olana iyi kötü olana kötü demeyi bilin artik..

    Oyunu oynamamiş olanlara söylemek istiyorum, Benim açimdan Cod: Ghost Mükemmel bir Senaryo bölümüne sahip.. Kaliteli bir Pc ve Ses sisteminiz varsa Yüksek detay ayarlarda oynayin derim, Tavsiye ediyorum..

    Not:Burdaki ergenlere şunu söyleyeyim anlasinlar.. Yarin Cod Rezalet bi oyun yaparsa gelir onu da Rahatlikla Eleştiririm.. Hangisi piyasaya çikarsa onu alir yükler oynarim, Ne Cod Ne de BF faniyim.. Zaten buna da karşiyim ürün sizin sahibiniz olmasin, Siz ürünün sahibi olun.. İyi olani Överken kötüye Kötü demeyi bilin.. Babanizin mali gibi koruyup kollamayin şu firmalari.. Bu sene Cod başarmiş BF başaramamiş bu kadar bariz.. Hadi bizim yorumlarimiza değer vermiyosunuz diyelim, O zaman Yabanci siteleride bi gezinin derim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 10 Kasım 2013; 5:31:34 >




  • Tamam artık herkes COD a sövecek, beğenmek, oynamak , zevk almak yasak. Yoksa eksi alırsınız. İnternet ne tarafasız değil mi? BF fanboyları ezici çoğunluk olunca böyle oluyor. Duymak istediklerinizi söyleyeceğim: COD in sanlık tarihi boyunca yapılmış en kötü oyun, tek bir iyi yanı bile yok!
  • Nerde eski COD4 nerde o BF2 :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurtleTut

    quote:

    Orijinalden alıntı: pastadanadam

    ALLAH AŞKINA, kazandıklarıyla yeni konsol çıkarabilecekken ve neredeyse bütün oyuncular yeni motor isterken, NEDEN YAPMIYORLAR ? Şu oyunu savunanın ya çıkarı vardır, tribünlere oynuyordur yada oyundan anlamıyordur.


    +1

    Activision-Blizzard'dan bahsediyoruz. Bir tarafta WoW diğer tarafta CoD ... Bu adamlar kazandıkları para ile güneşi bile balçıkla sıvarlar. O yüzdendir ki sitemimiz. Alınan onca paranın hakkının verilmeyişi. Yani asıl mesele grafikten gayri, grafiği önümüze bir yem gibi atıp onca beklentiye, şişirmeye ve vaade rağmen beklentilerin ve beklenenleri geçtim sözünü ettiklerini bile , bilerek nasıl olsa satacak kanaati ile sunmamalarıdır. ( o kalın enselerine rağmen) .

    Bir taraftan sağa sola borcu olan, akıbeti son ana kadar zor belli olan Metro serisinin yapımcılarının o hal ile ortaya koydukları işçilik var, Bf serisinin muazzam görsellere sahip olmasına rağmen daha iyisinin sunulma çabası var, öte yandan gel gör ki 10 senelik motorla sırf ortama uyum sağlamak açısından high-end pc'ler de bile can çekiştiren bir CoD yapımı var. (xbox one da ki 720p skandalını geçtim, patch ile 1080 yaparız biz onu deyişlerini geçtim) ... Hdd de 40 gb yer kaplayan , 6 gb minimum ram isteyen bir yapım... Akıllı balıklar ile bizlere yeni nesil olarak lanse edilen bir yapım...

    Madem CoD grafik değil şu değil bu değil, o zaman adamlar geçecek karşımıza diyecekler ki görsel manada zıcığız ama biz farklı alanlara yöneldik(ki orada da bir halt yok) şöyle böyle ettik diyecekler. Sahte lens-flareler ile uğraşa dursunlar. Adam karanlık odanın içinde işaret fişeği yakıyor bütün oda hala karanlık hala karanlık. Işıklandırmanın iyi olduğundan bahsedenler var. Oyunu şok içinde oynadım. Grafiklerden az çok anlayan bir insan tüm sahnelerin kurgusal-script (sadece oynanış ve çevre olarak değil, grafikler de) bir biçimde karşınıza çıktığını, sahte güneşleri, olmayan oraya resim gibi yapıştırılmış ışıklandırmaları, bir birinden çok ayrık ve uyumsuz duran kaplamaları görecektir. Grafiksel manada bu oyunu savundurtmam arkadaş. Işıklandırmaymış, yerdeki partikülmüş. Alayı çöp gibi.

    Gidin o hızlı oynanış bilmem ne zımbırtısını savunmaya devam edin. Grafiksel manada bu oyun yok.

    Konuyu böldü isem özür dilerim, mevzu şu; insanlar bu heriflerin düzenbazlığına ve enselerinin kalınlığına rağmen yaptıklarına sinirlendiler. Bu oyun hızlı oynanış, ıvır zıvır ile övünmedi. Bizzat bal kabağı gibi yeni nesil diye şov yaptılar E3'te... Yoksa her zaman ki CoD, yaratandan bulsunlar der çeker giderdik.

    Şu oyun şu oyun! sinirleniyorum, evet şu oyun GTA'nın rekoruyla falan oynaşıyor(her ne kadar geçemesede ) 4 - 4,5 saatte senaryosunu bitirdim, lunapark gibi Multiplayer'ı var...

    Yazıklar olsun şu oyunu övene de kale alana da. Witcher'dan fazla satacak şimdi bu oyun, öyle değil mi ? Metro Last Light'tan ? Fable, Machinarium, Goodbye Deponia'dan ? Last of Us'tan ? Belki Fallout'tan , Skyrim'den ... Deus Ex'ten , Batman Arkham City'den ? Hatta GTA V'in rekoruna göz dikmiş ?

    Şu oyunlara bakıp, CoD'u yanlarına koyun. Şu oyuna 70 dolar verdikten sonra göğsünüzde ki ağrıyı o zaman eminim ki hissedeceksiniz. Ne de fazla yenilik var, ne de fazla mod koymuşlar (onların yaptıklarını 1-2 tane adam Cod 4'te yapabiliyordu ) ...

    Buyurun oyunun Metacritic ortalaması :http://tinyurl.com/mc8tnlh

    Kullanıcı oy ve yorumlarına özellikle dikkat etmenizi öneririm. CoD tarihinin en kötü oyunu olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

    Kısacası bu oyun, geldiği vaziyet ve doldurduğu milat ile geçekten de yerin dibine sokulmayı hak ediyor.

    Laf uzadı, uzadı ve uzadı. Özürlerimi borç biliyorum. Okuma zahmeti gösteren arkadaşlara saygımı iletiyorum.

    Duygularima tercuman olmussun. Hem bf4 hemde ghosts aldim. Bf4 yine beklenileni vermis ancak Ghosts oynarken ozellikle multiplayer yine senaryosu bir nebze iyiydi.Ama multiplayer oyle bir hayal kirikligi yaratti ki. Sacma sapan haritalara mi uzuleyim, verdigim fiyata mi yanayim, next-gen diye bagirip onumuze attiklari oyuna mi yanayim. Bundan sonra da asla herhangi bir Cod serisi almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • her ikiside rezalet bf de cod da bu oyunlar yüzünden diger oyunlar onlar kadar ilgi görmüyor .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu beş para etmez oyuna bu kadar dil dökmeye değmez boşverin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Benim bildiğim 6 gb ram olmadan oyun açılmıyor. OCZ 2x2GB 2P8004GK ile nasıl açtınız.

    ram patch'ı vardı zaten en fazla 1.2 gb ram kullanıyormuş. 6 gb tamamen göz boyama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Tamam artık herkes COD a sövecek, beğenmek, oynamak , zevk almak yasak. Yoksa eksi alırsınız. İnternet ne tarafasız değil mi? BF fanboyları ezici çoğunluk olunca böyle oluyor. Duymak istediklerinizi söyleyeceğim: COD in sanlık tarihi boyunca yapılmış en kötü oyun, tek bir iyi yanı bile yok!


    Kimse cod'a laf atmıyor dostum milletin laf attığı activision ve altındaki ekipler.Gerçek infinity ward ayrıldıktan sonra bu oyun mahvoldu.O yüzden mw2 sanat eseri ondan sonra IW etiketi altında çıkan cod'lar vasattır.Bunu kabullenmek için kulaktan dolma bilgileri duymaya gerek yoktur , bilhassa kendinin deneyim etmesi yeterlidir.

    Ghosts single olarak güzel olsada yinede mw1-mw2 havası verememiştir.Ha single olarak mw3'den iyimi iyi.Ama gel görki bu oyunu senaryosu kurtaramadı.Sebep olarak ise bırak yeni oyun motoru yazmayı yeni bi oyun motoru lisanslayıp onu kullanma zahmetinde bile bulunmadılar.

    Peki sorayım sana.İnsanlar parası olsun olmasın çok yüksek ekran kartları alıyorlar.Konsolcular yeni nesile geçiş yapıp ps4-x1 alıyorlar.

    Peki o zaman halen neden eski nesil teknolojisi dayatılıyor bu kadar farklı platform kullanıcılarına?

    Şunu herkes diyor bu haftaki 2si 1'dede söylendi bizim arkadaşta söyledi bizzat kendi gözümlede gördüm.BF4 daha yüksek bir grafikli oyun olmasına rağmen ghosts'dan daha stabil çalışıyor.

    Şimdi millet çıkıpta sitemini belirtmesinmi susup gıkını çıkartmasınmı?.Bak üstteki eleman ne güzel yazı yazmış onca güzel oyun varken single veya multi deneyimini daha iyi yaşatan ve 49 dolardan satışa sunulan, tutupta bu oyuna 70 dolar vermek akıl karımı?

    Yok biraderim yok.Bende cod'u severim ama cod mw2 ile bitmiştir.Bazen yoğurdum ekşi demeyi bileceksin.

    Umarım titanfall harika bir oyun olarak gelirde bundan sonra eski cod multi havasını o oyun ile yaşar ve devam ederiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Tamam artık herkes COD a sövecek, beğenmek, oynamak , zevk almak yasak. Yoksa eksi alırsınız. İnternet ne tarafasız değil mi? BF fanboyları ezici çoğunluk olunca böyle oluyor. Duymak istediklerinizi söyleyeceğim: COD in sanlık tarihi boyunca yapılmış en kötü oyun, tek bir iyi yanı bile yok!</blockquote><br><br>Kimse cod'a laf atmıyor dostum milletin laf attığı activision ve altındaki ekipler.Gerçek infinity ward ayrıldıktan sonra bu oyun mahvoldu.O yüzden mw2 sanat eseri ondan sonra IW etiketi altında çıkan cod'lar vasattır.Bunu kabullenmek için kulaktan dolma bilgileri duymaya gerek yoktur , bilhassa kendinin deneyim etmesi yeterlidir.<br><br>Ghosts single olarak güzel olsada yinede mw1-mw2 havası verememiştir.Ha single olarak mw3'den iyimi iyi.Ama gel görki bu oyunu senaryosu kurtaramadı.Sebep olarak ise bırak yeni oyun motoru yazmayı yeni bi oyun motoru lisanslayıp onu kullanma zahmetinde bile bulunmadılar.<br><br>Peki sorayım sana.İnsanlar parası olsun olmasın çok yüksek ekran kartları alıyorlar.Konsolcular yeni nesile geçiş yapıp ps4-x1 alıyorlar.<br><br>Peki o zaman halen neden eski nesil teknolojisi dayatılıyor bu kadar farklı platform kullanıcılarına?<br><br>Şunu herkes diyor bu haftaki 2si 1'dede söylendi bizim arkadaşta söyledi bizzat kendi gözümlede gördüm.BF4 daha yüksek bir grafikli oyun olmasına rağmen ghosts'dan daha stabil çalışıyor.<br><br>Şimdi millet çıkıpta sitemini belirtmesinmi susup gıkını çıkartmasınmı?.Bak üstteki eleman ne güzel yazı yazmış onca güzel oyun varken single veya multi deneyimini daha iyi yaşatan ve 49 dolardan satışa sunulan, tutupta bu oyuna 70 dolar vermek akıl karımı?<br><br>Yok biraderim yok.Bende cod'u severim ama cod mw2 ile bitmiştir.Bazen yoğurdum ekşi demeyi bileceksin.<br><br>Umarım titanfall harika bir oyun olarak gelirde bundan sonra eski cod multi havasını o oyun ile yaşar ve devam ederiz.


    Haklısın dostum, Activision COs un içine etti bu bir gerçek fakat eleştirdiğim nokta COD ile ilgili en ufak bir olumlu yorum yapanların eksi yağmuruna tutulması. BF bundan iyi onu biz de biliyoruz da COD un hiç mi elle tutulur yanı yok? Nefret lonusunu biraz abartıyorlar. Şirkete olan öfkelerini oyunculara yansıtıyorlar. Beni kızdıran bu.




  • bir kere her silahın ayrı ayrı menzili vardır, ayrı ayrı etkileri vardır, ayrı ayrı özellikleri vardır. ve bir fps oyununda en önemli unsur vuruş hissiyatı ve silah özellikleridir. birazda grafikler. bunların hangisi cod da var ? tam bir çocuk oyunu. allah aşkına askerliğini silah altında yapmış bir adama sorun, hangi silahın şarjörünü hiç durmadan boşaltabiliyormuş ? bu kadar saçmalık olur mu ? ... bir de battlefield a bakalım, adamlar yapmış, gerçekten yapmış, çıkın dağlara , alın g3ü m16 yı keleşi, 200 metre ötedeki adama 30 merminin 30unuda boşaltın bakayım, bi bakmışsınız silah gökyüzüne yönelmiş, gerçek hayattada böyledir bu. üstelik her silahı ayrı ayrı özelleştirmişler adamlar(bf3 ten bahsediyorum) , şahsen bf4 ü almadım ama umarım bf3 gibidir vuruş hissiyatları...
  • Oyun güzel arkadaş kim ne derse desin Cod Fanı felan değilim savaş oyunları Fanıyım oy üzden beğendim BF4'üde beğendim ama BF4'te sürekli video izlettiği için birzaz sıkıcı olmuş Cod'ta direk savaşın içindesin bence alınmalı bu oyun .. Oyun çıkmadan önce Steam'de $60'dı şimdi ise $70 dolar oldu ..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 70 dolar fazla kaçmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.