Şimdi Ara

İlk İzlenim: Assassin's Creed: Revelations (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
28.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanuni Sultan Süleyman döneminde Bizans mı vardı ? nasıl bir tarih anlayışınız var ilkokul çocuğu bile İstanbulun fethinden sonra Bizansın yıkıldığını bilir.Kanuni döneminde Bizans askerleriyle nasıl savaşıyor ilginç.

Orijinalden alıntı: EmpLizy

Bu oyun Türkçe çıkmayınca sanki bizi, İstanbul'u para için kullanıyorlarmış gibi hissediyorum, alt tarafı bir alt yazı firmaya maddi kayıpta yaşatmaz.

ne için kullanıyorlar sandın sanamı yapıyorlar oyunu tabi para için kullanıyorlar istanbulu
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • fucker-fukara
    12.10.2011 20:51:40
    Kanuni Sultan Süleyman döneminde Bizans mı vardı ? nasıl bir tarih anlayışınız var ilkokul çocuğu bile İstanbulun fethinden sonra Bizansın yıkıldığını bilir.Kanuni döneminde Bizans askerleriyle nasıl savaşıyor ilginç.

Cahil cahil konuşma gitde araştır bazı şeyleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: onerose-

o fonda müzik çalarken senin "ezio hikayesini sonlandırcak" lafın gözlerimi yaşarttı :(

Sana katılıyorum hocam.Bu hikaye ezio'nun son hikayesi diince içim ürperdi :(

Orijinalden alıntı: Forexr

arka fonda çalan müziğin adını bilen var mı arkadaşlar...

Ezio's family
    Asla almayacağım ! Crysis gibi oyunları Türkçe Çıkartınca ne kadar satdığını hepimiz gördük !
    Bu oyuna 100 Lira sayayım. ve alt yazı bile yok !
    Bende Prophecies arkadaşımız gibi bu oyunu korsan alıcam
    Allahtan oyunun içinde Türkçe kullanabilmişler ..

Adamların haberi bile yoktur sizin Tr yama isteğinizden. Ne bi konu açılmış ne bi mail bombardımanına tutulmuş hiç birşey yok. Ubisoft DH'i takip de etmediğine göre siz telepati ile mi Tr yama isteğinde bulunuyorsunuz ?

Demek Tr yama istemiyormuşuz ki bu kadar az kişi var.

Orijinalden alıntı: Prophecies

undefined

Güzel yorumlamışsın bak bende orjinal almıycam UBİSOFT yetkililerinede 'NAH' alırım demek geçiyor içimden yaa boşver demeyim :))
  • Erdinç bey enazından Türkiyede Turkçe dublaj oyunlar yapıldıgında veya Turkce destek oldugunda satısın nekadar arttıgını ve onların bu konuda ne dusundugunu sormanı bizler adına orada gorusuyorsunuz bu konuda Türkiyedeki herkesin aklındakini dile getirmenizi isterdim dogrusu nedense gecmıstede Sony oyunları hakkında Özgur Kirazcı ve dıgerlerıyle gorusme yaparken bı kısıde cıkıp Turkce konusunu konusmazdı sonradan adam ugrasmaya baslayınca Turkce oyun konusunda sızde sormaya basladınız. burada oyuncular bır topluluk olusturması ıcın bırseyın etrafında toplanmalı eger bolumsonucanavari oncu olacaksa Turkce oyunlar ıcın nereye maıl atılmalı veya ne yapılmalı sesi nasıl duyurmalı bu sız daha ıyı bılırsınız ve oyuncularıda dogru sekılde yonlendırırsınız sizden artık ınceleme nın otesıne gecıp Turkce oyunlar konusunda nasıl calısma yapılmalı en azından altyazı oyunlarda nasıl standart hale gelmelı 'lutfen bu konuda oncu olun bırseyler baslatın sızlerı takıp eden cok fazla kısı var bu nu haber yapın yabancı fırmalarla konusmalarda dıle getırın Turkıyeyı ekonomık durumu Turkce oyunların satısını nekadar fazla oyuncu oldugunu aslında cok oyun sattıgı ama buyuk cogunlugun spot İngiltereden oyun aldıgını veya oyuncuların ne yapması gerektıgını bu konularda birşeyler yapmanızı beklıyoruz .

iyigunler

• seni kaalle bile almıyorum bizans ne zaman yıkıldı ? sen git sivilcelerini sık fatih sultan mehmet,2.beyazıt,yavuz,kanuni arada 4 jenerosyon var haçlı ile bizans ayrı şey
    quote:

Orijinalden alıntı: MetpoForget

undefined
  • Lütfen saçmalamayın. Korsan olunca Türkçe mi olacak ? Adamlar o kadar uğraşmış İstanbul'u yapmak için, tarihi eserleri vs. hepsini araştırıp yapmışlar. Siz buna şükredin. Yunanistanda olsaydık ta Türklerle savaşsaydık daha mı iyi olacaktı ? Tarihe de fazla takmayın sonuçta tarihi karakterlerden esinlenmiş bir kurguyu oynuyoruz.

Lütfen bilinçli mesaj atalım. Koskoca Ubisoft sizin nazınızı çekemez, her ne kadar bazı yanlış satış politikaları olsa da.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Lütfen saçmalamayın. Korsan olunca Türkçe mi olacak ? Adamlar o kadar uğraşmış İstanbul'u yapmak için, tarihi eserleri vs. hepsini araştırıp yapmışlar. Siz buna şükredin. Yunanistanda olsaydık ta Türklerle savaşsaydık daha mı iyi olacaktı ? Tarihe de fazla takmayın sonuçta tarihi karakterlerden esinlenmiş bir kurguyu oynuyoruz.

Lütfen bilinçli mesaj atalım. Koskoca Ubisoft sizin nazınızı çekemez, her ne kadar bazı yanlış satış politikaları olsa da.

Korsan olUnca türkçe olmaycak tabi ama;bu oyun neden alt yazılı olarak gelmedi bunu sorumlusu kim kime inanaıcaz..Ubisoft'dan alt yazı istedikmi: Evet burada herkes afedersiniz bi yerelrini yırttı tiwitter facebbok gibi sosyal paylaşım sitlerinde kaç kere post atıldı...Ubisfot'un resmi facebook sayfasında kaç kere mesaj gönderildi aynı şekilde twitter hesabınada...Ayrıca tiglon çok istiyoruz bunu ubisoft'da biliyor bekliyoruz çıkacağına inanıyorum biz çok ümitliyiz ve gece gündüz bunun için uğraşıyoruz diyebilriz dedi...O zaman burda bunu yapmayan kim Ubisoft...

Ben burdan tüm oyunculara sesleniyorum daha doğrusu bu oyunu bekleyenlere bu seriyi oynamayan ve bilmiyen ama forumda takip eden devamlı giren arkadaşlardan herkesten ricam madem çıkarmadılar madem kimse korsan oynamayın sonuçta istanbulda çekildi yinede alınır diyenler varsa bi kınama yazısı metni hazırlansın ve ubisoft'a mail atılsın herkes göndersin...Böyle susarsak adamlarda aman boşver bakın çıakrmadık zaten itiraz edende yok oh ne güzel diyolardır...böyle yaparsak en azından böyle koyalım tepkimizi anlayan arkadaşlar ingilizcesi iyi olan arkadaş varsa bize bi kınama metni hazrılarsa bunu ben günde 100 kere mail atarım üşenmeden...herksete göndersin Biz bari sessiz kalmayalım...O KADAR SİNİRLİYİMKİ BU OYUN ALT YAZILI BİLE GELMEMESİNDEN DOLAYI MİLLET MESELSİ HALİNE GETİRDİM VALLA....

• Az kaldı
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Lütfen saçmalamayın. Korsan olunca Türkçe mi olacak ? Adamlar o kadar uğraşmış İstanbul'u yapmak için, tarihi eserleri vs. hepsini araştırıp yapmışlar. Siz buna şükredin. Yunanistanda olsaydık ta Türklerle savaşsaydık daha mı iyi olacaktı ? Tarihe de fazla takmayın sonuçta tarihi karakterlerden esinlenmiş bir kurguyu oynuyoruz.

Korsan olUnca türkçe olmaycak tabi ama;bu oyun neden alt yazılı olarak gelmedi bunu sorumlusu kim kime inanaıcaz..Ubisoft'dan alt yazı istedikmi: Evet burada herkes afedersiniz bi yerelrini yırttı tiwitter facebbok gibi sosyal paylaşım sitlerinde kaç kere post atıldı...Ubisfot'un resmi facebook sayfasında kaç kere mesaj gönderildi aynı şekilde twitter hesabınada...Ayrıca tiglon çok istiyoruz bunu ubisoft'da biliyor bekliyoruz çıkacağına inanıyorum biz çok ümitliyiz ve gece gündüz bunun için uğraşıyoruz diyebilriz dedi...O zaman burda bunu yapmayan kim Ubisoft...

Ben burdan tüm oyunculara sesleniyorum daha doğrusu bu oyunu bekleyenlere bu seriyi oynamayan ve bilmiyen ama forumda takip eden devamlı giren arkadaşlardan herkesten ricam madem çıkarmadılar madem kimse korsan oynamayın sonuçta istanbulda çekildi yinede alınır diyenler varsa bi kınama yazısı metni hazırlansın ve ubisoft'a mail atılsın herkes göndersin...Böyle susarsak adamlarda aman boşver bakın çıakrmadık zaten itiraz edende yok oh ne güzel diyolardır...böyle yaparsak en azından böyle koyalım tepkimizi anlayan arkadaşlar ingilizcesi iyi olan arkadaş varsa bize bi kınama metni hazrılarsa bunu ben günde 100 kere mail atarım üşenmeden...herksete göndersin Biz bari sessiz kalmayalım...O KADAR SİNİRLİYİMKİ BU OYUN ALT YAZILI BİLE GELMEMESİNDEN DOLAYI MİLLET MESELSİ HALİNE GETİRDİM VALLA....

Bu Ubisoft'un değil bizim suçumuz. Buraya Türkçe altyazı isteyip hiçbir icraat yapmayan basiretsiz oyunculardır burada suçlu olan. Evet belki 5-10 kişi bi yerini yırtmışdır ama bak, 5 -10 kişi. Belki çok farklı kulvarlar ama World of Warcraft'a Ruslar, Rusca server ve yaması çıkması için 20 bin kişi toplamışlardı. Bizim Wow oyuncuları bırak 20 bin toplamayı bunun için atılımda bulundular mı ? Hayır.

İşte sana Türk oyuncunun profili. Gelir buraya "Niye Türkçe olmadı yaağaağ" diye yorum yazar ama gel gelelim hiç bir şey yapmaz hiçbir şeye destek vermez yada zaten destek verebilecek herhangi bir etkinlik olmadığından dolayı destek veremez istese bile.

Bu oyunun Türkçe çıkmaması, BölümSonuCanavarı, Oyungezer, Level gibi oluşumların da başarısızlığıdır. Türkiye'de oyunlar ile ilgili olan bu kuruluşlar Türk oyuncularının, oyunun Türkçe çıkmamasından çok rahatsız olduklarına dile bile getirememiş daha önceden aldıkları cevap ile yetinmişlerdir. Yani Bizi temsil edememişlerdir. Burada çalışan editörler büyük oyun firmalarının CEO'ları ile görüşüp röportaj yapabilecek konumdadırlar. Ama meğersem bize hiçbir faydaları yokmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 13 Ekim 2011; 18:57:28 >

• Ha, birde şu var : Bu oyun korsancılar yüzünden Türkiye de tutmazsa daha da Ubisoft'tan dil desteği falan istemeyi düşünmeyin bile. Emeğe saygı lütfen.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.