Şimdi Ara

İlk İzlenim: Assassin's Creed: Revelations (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
28.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inceleme güzel , oyun harika da..videoyu izlerken,arkadaki fon müziği olsun ses tonu falan bi garip oldum.. özellikle 2:59 'dan sonra tüylerim ürpererek izledim.. assassin creed ve hitman serileri benim için her zaman yeri ayrı..millet nası world of warcraft hastası ise bizde Assasinin Hitman'ın hastasıyız dedeee..
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • turkçe dıl destegı yapsınlar 60 tl verırım helalınden

[sizer=red]İlk İzlenim: Assassin's Creed: Revelations
  • crysis türkçe altyazılısına razı iken dublajlısı cıkınca vatandasların cogu orjınal aldı..sımdı assasın creed gectım dublajı altyazı bıle yoksa hatta kaynagı kodlama falan yapıyorlar ıse torrent'den akar bu oyun
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***
  • Ne zaman çıkıyor oyun
  • Hadi dil seçeneği neyse karaktere oturmaz orjinalliği bozulur vs... fakat alt yazının bir maliyeti olucağını sanmıyorum, bunu bazı oyunlarda oyuncaların evlerinde kendilerinin bile yaptığını görüyoruz. Sonuçta bunu Ubisoft'un yapmadığı açık. Bunu yapmadı diyede korsana destek verilmez, bundan daha iyisini yaparsın, sende ingilizce seçeğeni koymassın olur biter.... :)
  • Bugün gamestoptan on siparişimi verdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Prophecies" sayın kardeşim öyle demesi güzel bizler fazla orjinal almıyoruz adamlar Türklere yani bizi düşman olduklarından değil orjinal oyun alımı az olduğundan kaynaklı evet Türkçe Dublaj yok ama videolarda şehirde insanlar Türkçe konuşuyor.Bence bu büyük bir jest.Ayrıca bizim ülkemizi es geçmeyip oyuna katıyorlar buda yetmezmiş gibi özen göstererek yapıyorlar isteselerdi bizi düşman yaparlardı padişah falan öldürürdük Sülümana yardım etmezdik.Yani demek istediğim Übisoft bizi çok kıyak yapıyor ama farkında değilsiniz.

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Bugün gamestoptan on siparişimi verdim :)

Gamestop'dan nasil sipariş verebildiniz? Ben de üye oldum. Üye olduktan sonra ise bir bsktım ki Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. Bir e-posta attım bunun ile alakadar ve onlarda bunu onayladı. Siz nasıl sipariş verebildiniz?
  • oynamak için sabırsızlanıyoruz
  • lafa geldinmi orjinal al ama icrata geldinmi bir türkçe dil desteği koyma ondan sonra korsan çok bu ülkede sen bizi adam yerine koyacaksınki bunun karşılıgında bizde senin yaptıgın güzelliğe karşılık oyununu orjinal alacaz steamdaki indirmlerde 10 dolara düşene kadar almam
    Intel i9 12900F 2.40Ghz 30Mb 16 Çekirdek 1700P/MSI Pro Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart/Revenge Nitro Cold 300 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 360mm Sıvı Soğutma Sistemi/Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz/ Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC /SAMSUNG 860 EVO 500 GB 2.5" SATA3 SSD 550/520/KINGSTON HYPERX FURY 120 GB SSD/Seagate Barracuda 3tb 3.5" 7200rpm 64mb/Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD/Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa/HIGH POWER 850W 80 GOLD 14CM FAN TAM MODULER GUC KAYNAGI/ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
  • pc ye çıkmayacak değilmi :(
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.