Şimdi Ara

İlk gün üniye gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akademik takvimde 23 eylül başlangıç yazıyor ama açılış ve oryantasyon gününü 24 eylül olarak gösteriyor yarın gitsem hemen ders fln başlar mı?

• up
  • Başlamaz '

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteye yeni başlıyorsan git bir kaç kişi ile tanışırsın yavaştan.
  • Lan kafayı yicem 23 ünde kur sınavı olacak diye söylenti vardı . Ses Seda yok . Yarın sabahtan bi uğruyayım .

• ben yarın gidecem bakalım nelerle karşılaşacağız

• İlk gün değil ilk hafta gidilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

Akademik takvimde 23 eylül başlangıç yazıyor ama açılış ve oryantasyon gününü 24 eylül olarak gösteriyor yarın gitsem hemen ders fln başlar mı?

ilk hafta önemli üniversitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

quote:

Akademik takvimde 23 eylül başlangıç yazıyor ama açılış ve oryantasyon gününü 24 eylül olarak gösteriyor yarın gitsem hemen ders fln başlar mı?

Hocam yarın akademik başlangıç gözüküyor ama salı günü tanışma ve oryantasyon günü diyor salı gitmek daha mantıklı değil mi
  • up
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

quote:

Hocam yarın akademik başlangıç gözüküyor ama salı günü tanışma ve oryantasyon günü diyor salı gitmek daha mantıklı değil mi

bence git ama sen bilirsin
  • Aynı soruyu soruyorum ben de. Ankara üniversitesi hazırlıktayım, ilk hafta, ilk gün gitmek ne kadar mantıklı?
  • 1 haftadır gitmiyorum soruları alayım
  • quote:

Boğaziçi ?

Git hocam tabiki de. Hocaları görürsün, ortamı görürsün, birkaç kişiyle tanışırsın vs vs. Gitme diyenlere aldırma.
  • İlk sınıfsanız ilk gün gidin değilseniz ilk hafta gitmeyin. Kurbana kadar bile bekleyebilirsiniz hatta
  • bence 1 günden birşey olmaz be kardeşim git gör ne kaybedersin artısı bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Boğaziçi ?

Git hocam tabiki de. Hocaları görürsün, ortamı görürsün, birkaç kişiyle tanışırsın vs vs. Gitme diyenlere aldırma.

Yok hocam Fsm üni

Sabahtan bir gidip bakim en azından bir şey yoksa dönerim herhalde

İlk sınıfım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 22 Eylül 2013; 23:53:31 >

• Yarın ders başlangıcı olarak gösteriyor akademik takvim ayrıca önümüzdeki haftayı da ekle-sil haftası olarak gösteriyor.Gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
  • İlk sınıfsan gidilir tabi. Ben mesela 3. haftada gitmeye başlayacağım normalde de pek okula gittiğim olmaz ancak ilk sene ilk günden itibaren sırf insanlarla tanışmak için gidilir pek ders de olmaz zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.