Şimdi Ara

ilk gün nasıl arkadaş bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2tane arkadaşım vardı onlarda bölüm seçimi yüzünden farklı sınıflara düştü.sınıfımda hiç arkadaşım yok neyapabilirim?
    ciddi cevap verirseniz sevinirim

• Ben seni ü. hazırlık zannediyordum. Neyse, ortama göre bir iddaa bülteni alınır ve güzel dostluklar kurulur.
  • onlara memeli canlı olduğunu söyle
  • Sınıfa moonwalk yaparak girersen herkes seninle arkadaş olmak ister
  • İlk gün arkadaş edinme çabalarına girme sakın 2-3 gün sınıftaki kişilerin durumlarını izle bu kişileri : serseri, sulu şakalar yapan ve efendi kişiler olarak 3 gruba ayır ondan sonra istediğin grup ile arkadaşlık kurma girişimlerine başla. Her zaman efendiler ile arkadaş olmalısın.
  • Sigara içiyorsan kolay, hiç kimseyi tanımadığım okula başladım 11de, ilk gün okulun yarısını tanıdım sırf tuvalette sigara içerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Performance~~Tiger~

onlara memeli canlı olduğunu söyle

hiç değilse sen gibi yumurtlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

İlk gün arkadaş edinme çabalarına girme sakın 2-3 gün sınıftaki kişilerin durumlarını izle bu kişileri : serseri, sulu şakalar yapan ve efendi kişiler olarak 3 gruba ayır ondan sonra istediğin grup ile arkadaşlık kurma girişimlerine başla. Her zaman efendiler ile arkadaş olmalısın.

ya nasıl biri olduğu önemli değil zaten kötüyse bi süre sonra tekmeyi basarım.ilk gün yanıma oturanla konuşurum biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.