beyler 2tane arkadaşım vardı onlarda bölüm seçimi yüzünden farklı sınıflara düştü.sınıfımda hiç arkadaşım yok neyapabilirim? ciddi cevap verirseniz sevinirim
Ben seni ü. hazırlık zannediyordum. Neyse, ortama göre bir iddaa bülteni alınır ve güzel dostluklar kurulur.
onlara memeli canlı olduğunu söyle
Sınıfa moonwalk yaparak girersen herkes seninle arkadaş olmak ister
İlk gün arkadaş edinme çabalarına girme sakın 2-3 gün sınıftaki kişilerin durumlarını izle bu kişileri : serseri, sulu şakalar yapan ve efendi kişiler olarak 3 gruba ayır ondan sonra istediğin grup ile arkadaşlık kurma girişimlerine başla. Her zaman efendiler ile arkadaş olmalısın.
Sigara içiyorsan kolay, hiç kimseyi tanımadığım okula başladım 11de, ilk gün okulun yarısını tanıdım sırf tuvalette sigara içerken
İlk gün arkadaş edinme çabalarına girme sakın 2-3 gün sınıftaki kişilerin durumlarını izle bu kişileri : serseri, sulu şakalar yapan ve efendi kişiler olarak 3 gruba ayır ondan sonra istediğin grup ile arkadaşlık kurma girişimlerine başla. Her zaman efendiler ile arkadaş olmalısın.
ya nasıl biri olduğu önemli değil zaten kötüyse bi süre sonra tekmeyi basarım.ilk gün yanıma oturanla konuşurum biraz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme