Şimdi Ara

İLK GÖZ AĞRISI DEDİKLERİ PLATONİK SEVGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokulu devlette bir okulda tamamladım. Çok hoşlandığım,sevdiğim bir kız vardı. Hani küçükken bakmaya doyamazdım. İlk göz ağrısı işte. Gördüğümde kalbim pır pır atardı.Ortaokulda yeni bir okula geçtim. Liseyi özel bir okudum. Ama aynı şehirdeydik. Yıllar oldu görmedim yüzünü ama siması hala aklımda. Bu sene üniversite gelmedi,kazanamadım istediğim yeri bende gitmedim. Okuduğu okuldan nereyi kazandığını buldum. Ankarada x bir okul işte.. Bölümü eczacılık.. Ben Ankara,Gazi veya Hacettepede Hukuk istiyordum,hedef yüksekti gelmedi diye gitmedim. Ankarayı kazandığını gördüm ve sevindim. Seneye gitsem karşısına çıksam nasıl bir imaj olur sizce? Tanışmak,konuşmak istediğimi söylesem. Çünkü 9-10 yıl olmuş. Sosyal medyada hesabıda yok,ulaşmak zor. Ama yakın arkadaşını tanıyorum,numarasını istesem alırım.

Not:Ankarada yaşamıyorum..

• Biliyorum,uzun yazdım bayağı bi. Belki benim gibi platonik aşkına yıllar sonra kavuşmuş birileri varda yazar dedim. Ha bu arada ondan sonra çok kız arkadaşım oldu dedğim gibi yani sadece o farklı bi kızdı. Keşke en azından bi konuşup,görüşsem..
  • UP
  • bende senn gibi bi kızdan hoşlanmıştm kıza diyemedm ve çk pişmanım keşke deseydm sende aynı duruma düşme ve hiçbişeyden çekinme. kız istemese bile kararından dönme kızlar kararlı erkekleri severler.
  • Sana " krdş sn kmsin ? " diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacım sevdiğimden değil,çok hoş biriydi. Kim bilir ne huyları vardır şimdi. Bilemeyiz ki,sadece tanışmak,konuşmak istesem acaba tepkisi nolur diye şaaptım
  • selam nasılsın seni bizim ilkokuldan tanıyorum falan diye başlarsın işte. nası geçti ilkokuldan snra fln dersn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevgilisiyle el ele öpüşürken görürsen napıcan dediğin kadar güzelse o kızı boş bırkamazlar

• Önce üniyi kazan

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintsComming

Biliyorum,uzun yazdım bayağı bi. Belki benim gibi platonik aşkına yıllar sonra kavuşmuş birileri varda yazar dedim. Ha bu arada ondan sonra çok kız arkadaşım oldu dedğim gibi yani sadece o farklı bi kızdı. Keşke en azından bi konuşup,görüşsem..

Hocam bence şansını dene. Benim bir akrabam seninle aynı şeyleri yaşadılar ve şuan 1.5 yaşında çocukları var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya,çok sevindim onların adına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.