Şimdi Ara

Ilk defa yurtdisi seyahati.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle iyi aksamlar arkadaslar. Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin :)

Almanyada yasayan akrabalarimin teklif ve israrlari uzerine temmuz da yanlarina gitmeyi planliyorum fakat bu ilk deneyimim olacak. Babam memur oldugu icin yesil pasaportta cikarttik. Fakat yapacagim yolculuk icin sizlere bir kac soru sormak istiyorum.

1-Havaalaninda yapmam gerekenlere internet uzerinden baktim. Sadece cikis harcini odemem gerekiyormus. Olay bu kadar mi ?

2-Yanimda 2 adet baglama goturecegim ve bunlar orda kalacak. Bunlar icin herhangi bir islem yapmam gerekiyor mu? (Cep telefonum, bilgisayarim icin de gerekli mi bu islemler? Benimle donecek bu esyalar)

3-Yolculuk ve havaalani,pasaport islemleri icin sizin onerileriniz var mi ? Varsa dinlemek isterim :)

Hepinize simdiden tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibelo -- 20 Haziran 2015; 1:49:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle iyi yolculuklar;

Havaalaninda valizini vermek ve yurtdisi cikis pulunu almak disinda ekstra yapacagin bir sey yok

Goturecegin muzik aleti ve elektronik aletler icin ozel bir uygulama yok valizinle birlikte verebilirsin

Havaalanina en erken 1 saat onceden git giriste, valizi vermek icin kontuarda yada pasaport kontrolunde sira olabilir vakitlice gitmek onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Oncelikle iyi yolculuklar;

Havaalaninda valizini vermek ve yurtdisi cikis pulunu almak disinda ekstra yapacagin bir sey yok

Goturecegin muzik aleti ve elektronik aletler icin ozel bir uygulama yok valizinle birlikte verebilirsin

Havaalanina en erken 1 saat onceden git giriste, valizi vermek icin kontuarda yada pasaport kontrolunde sira olabilir vakitlice gitmek onemli

Cok tesekkur ederim

• Arkadaslar bir konuda daha yardiminiza ihtiyacim var. Almanyadan donerken alman vatandasi dayimin arabasiyla donecegiz. Benim herhangi bir belge,vize almama gerek var mi ? ( yesil pasaportum oldugunu ilk mesajimda belirtmistim )

• quote:

Orijinalden alıntı: MinH

Arkadaslar bir konuda daha yardiminiza ihtiyacim var. Almanyadan donerken alman vatandasi dayimin arabasiyla donecegiz. Benim herhangi bir belge,vize almama gerek var mi ? ( yesil pasaportum oldugunu ilk mesajimda belirtmistim )

Benim bildigim yok, sadece pasaportun yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

Orijinalden alıntı: MinH

Arkadaslar bir konuda daha yardiminiza ihtiyacim var. Almanyadan donerken alman vatandasi dayimin arabasiyla donecegiz. Benim herhangi bir belge,vize almama gerek var mi ? ( yesil pasaportum oldugunu ilk mesajimda belirtmistim )

Benim bildigim yok, sadece pasaportun yeterli

Umarim bir sorun cikmaz. Tesekkur ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.