Şimdi Ara

İlk defa uçağa bineceğim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilet almaktır, ucaga binmektir, kemerlerin bağlanması falan nasıl olacak yardımcı olursanız çok çok sevineceğim...

• Şimdiden iyi yolculuklar...

korkacak bi şey yok... 76 yaşındaki nenem bile trabzona uçakla gidip geliyor...

Geçen yıl ilk kez uçağa bindirdiğimizde "uyy torunum penum kirk sene aklum yoğimiş meğer" dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Şimdiden iyi yolculuklar...

korkacak bi şey yok... 76 yaşındaki nenem bile trabzona uçakla gidip geliyor...

Geçen yıl ilk kez uçağa bindirdiğimizde "uyy torunum penum kirk sene aklum yoğimiş meğer" dedi

Korkmak değil benimki yahu :)

Bilet alınması, peronlar, ucaga binis asamasi falan merak ettigim kısımlar bunlar yoksa neden korkayım ucak düserse herkes ölür mantığı
  • aman diyim abi kemeri sıkabildiğin kadar sık. mazallah türbülans falan olur savrulursun oradan oraya. sonuçta altı üstü tenekeye motor takmışlar. hiç güvenli değil yani. kemere aban. el çantana falanda mutlaka bi çakı yada benzeri bi alet bulundur. uçakta terörist falan olursa mazallah saldırmasın. yani kesici delici alet mutlaka bulunsun üstünde. abarttın kardeşim dersende o zaman mutlaka metal başlı bi kemerin olsun. ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

aman diyim abi kemeri sıkabildiğin kadar sık. mazallah türbülans falan olur savrulursun oradan oraya. sonuçta altı üstü tenekeye motor takmışlar. hiç güvenli değil yani. kemere aban. el çantana falanda mutlaka bi çakı yada benzeri bi alet bulundur. uçakta terörist falan olursa mazallah saldırmasın. yani kesici delici alet mutlaka bulunsun üstünde. abarttın kardeşim dersende o zaman mutlaka metal başlı bi kemerin olsun. ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

Ah be hocam tamam sağ olasın da yukarıdaki soruları merak ediyorum ben biraz cahil kaldım sanırım

• hostesler zaten bilgilendiriyor.heyecanlanıcak veya korkacak birşey yok.
  • Paraşüt kursuna gitmiştim 60 yaşında dedem yaşında adam paraşütle atladı bee tek başına, hemde askeri paraşüt yere amele sümüğü gibi yapışıyorsun ayağını kıran oluyordu, utan kendinden! Birde erkek olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 23 Ekim 2012; 18:18:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Paraşüt kursuna gitmiştim 60 yaşında dedem yaşında adam paraşütle atladı bee tek başına, hemde askeri paraşüt yere amele sümüğü gibi yapışıyorsun ayağını kıran oluyordu, utan kendinden! Birde erkek olucak.

Lan sayıyla mı veriyorlar. Oğlum korkuyorum diyen mi var? Önce bir konuyu oku anla ondan sonra yorum yap. Bileti nereden nasıl alacağız ucaga ne zaman bineceğimizi nereden bineceğimizi nereden bileceğiz falan bana bunları söyle sen
  • quote:

Paraşüt kursuna gitmiştim 60 yaşında dedem yaşında adam paraşütle atladı bee tek başına, hemde askeri paraşüt yere amele sümüğü gibi yapışıyorsun ayağını kıran oluyordu, utan kendinden! Birde erkek olucak.

thk gidipte orada paraşüt başlangıçta ayağını kıranların tamamı gerizekalıdır açık söylüyorum.

kalkıpta topuk yada parmak ucu inersen hocalarında bin kere uyardığı gibi bileği çatlatırsınız. bin kere söylediler o platformlardan atlattırdılar direk iki ayak tabanı aynı anda temas edicek diye. bunu koordine edemeyen adam ayağını kırar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Lan sayıyla mı veriyorlar. Oğlum korkuyorum diyen mi var? Önce bir konuyu oku anla ondan sonra yorum yap. Bileti nereden nasıl alacağız ucaga ne zaman bineceğimizi nereden bineceğimizi nereden bileceğiz falan bana bunları söyle sen

Kardeş korkacak bir şey yok anlamak istemiyon mu ? O kadar adam dil döktük.

• Adam korkmuyorum işleri nasıl halledecem demiş bazı atarlı ergenler de ne korkuyon erkek adam korkmaz tarzı yorumlar atmış yuh lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 23 Ekim 2012; 18:28:44 >
  • Uçaklara hiç mi hiç güvenmem.Bir savruldumu bir daha doğrulması imkansız.Bir kere istanbul-izmir arası uçuşta türbilansa girdik,uçakda çift amortisör vardı yerden sektik geri uçuşa devam ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Adam korkmuyorum işleri nasıl halledecem demiş bazı atarlı ergenler de ne korkuyon erkek adam korkmaz tarzı yorumlar atmış yuh lan

Sonunda biri anladı beni yahu hay allah razı olsun
  • İlk önce havaalanına giriş yapıyorsun. Kemer takı saat vs. ve montunu çıkarıyorsun o güvenlikli kapılardan geçerken. Oradaki kutulardan birine koyuyorsun hepsini. Eşyalarını aldıktan sonra check in (Kayıt) yapmak için hangi hava yoluyla gideceksen onun masasına yöneliyorsun kimliğini veriyorsun o da soracak büyük ihtimal cam kenarı olsun mu diye. Bence cam kenarına otur ama korkarım diyorsan sen bilirsin tabi. Sonrasında bileti alıyorsun ve beklemeye koyuluyorsun. Biletin üstünde hangi kapıdan uçağa bineceğin ve koltuk numaran yazar. Bekleme alanına geçmek için tekrardan kemer takı saat ve montunu çıkarıp kapıdan geçiyorsun kimlik ve biletini gösteriyorsun. Sonrasında anons sesini duyduğun vakit sıraya geçiyorsun. Biletini ve kimliğini gösteriyorsun görevliye ve uçağa biniyorsun. Uçakta koltuk numaraları yukarıda yazar havalandırma vs. olan yerlerde. Otobüsteki gibi koltuğun orda arama kardeşim. Koltuğuna oturduğun vakit eğer el çantan varsa öndeki koltuğun altına koyuyorsun, ya da koltuğunun üstünde bagajlar var oraya koyabilirsin. Kemerini bağlıyorsun ve uçuşa hazır bekliyorsun. Bu kadar. Başka bir sorun varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewis Carroll -- 23 Ekim 2012; 18:34:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

İlk önce havaalanına giriş yapıyorsun. Kemer takı saat vs. ve montunu çıkarıyorsun o güvenlikli kapılardan geçerken. Oradaki kutulardan birine koyuyorsun hepsini. Eşyalarını aldıktan sonra check in (Kayıt) yapmak için hangi hava yoluyla gideceksen onun masasına yöneliyorsun kimliğini veriyorsun o da soracak büyük ihtimal cam kenarı olsun mu diye. Bence cam kenarına otur ama korkarım diyorsan sen bilirsin tabi. Sonrasında bileti alıyorsun ve beklemeye koyuluyorsun. Biletin üstünde hangi kapıdan uçağa bineceğin ve koltuk numaran yazar. Bekleme alanına geçmek için tekrardan kemer takı saat ve montunu çıkarıp kapıdan geçiyorsun kimlik ve biletini gösteriyorsun. Sonrasında anons sesini duyduğun vakit sıraya geçiyorsun. Biletini ve kimliğini gösteriyorsun görevliye ve uçağa biniyorsun. Uçakta koltuk numaraları yukarıda yazar havalandırma vs. olan yerlerde. Otobüsteki gibi koltuğun orda arama kardeşim. Koltuğuna oturduğun vakit eğer el çantan varsa öndeki koltuğun altına koyuyorsun, ya da koltuğunun üstünde bagajlar var oraya koyabilirsin. Kemerini bağlıyorsun ve uçuşa hazır bekliyorsun. Bu kadar. Başka bir sorun varsa alabilirim.

Pm 'ledim hocam çok teşekkür ederim cevabın için pm'den devam edebilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas herseyi söylemis.Havaalanina ucagin kalkis saatinden 3 saat önce git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J81

Arkadas herseyi söylemis.Havaalanina ucagin kalkis saatinden 3 saat önce git.

1 saat olmasın hocam o?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valizleri verirken sirada beklicen,bileti alican,kontrol derken baya bir zaman geciyor. 1 saat önce gidersen ucagi kacirma ihtimalin yüksek olabilir. En az 2 bucuk saat önce havaalaninda ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.