İlk Defa Soya Sosu ve Krema Aldım. Kendimi Zengin Hissediyorum.

-
-
-
Japon yiyecekelri çok enteresan hocam. Ama çinlilere bin basar. Wasaba'li KitKat gördüydüm bi aralar
-
quote:
Orijinalden alıntı: torquehpJapon yiyecekelri çok enteresan hocam. Ama çinlilere bin basar. Wasaba'li KitKat gördüydüm bi aralar
adamlarda ıvır zıvırın kralı var senede 1 kaç defa o ayların çıkan meyvelerine göre konsepti değiştiriyorlar gördükçe içim gidiyor valla bizdeki gibi 50 yıldır aynı şeyleri üretmiyorlar baydım valla artık aynı ıvır zıvırları görmekten bu ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 7 Haziran 2021; 9:1:36 > -
Soya sosu erkeklere zararlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
soya+sarımsak+bal sosu tavukla iyi gider kekecito
-
Hocam ben daha tadamadım ki sizin şimdiden sıkıldığınız ıvır zııvırları.
İnanın 3 aydır KFC çekiyor canım , defalarca da gittim çarşıya , avm'ye alamadım. Box menüler 35 lerden başlıyor.
30 liranın altına insin de diğer restoranlarla yarışabilsin diye patatesli-patatessiz diye iki farklı fiyatla sunuyorlar.
Ve ben buna rağmen alamadım , pahalı , elim gitmiyor. En son 2-3 sene önce yedim. Biliyorum ki o aklımdaki lezzeti vermeyecek umduğumu yine bulamıcam kalitesiz olaracak. 2,5 kg bütün piliç parası neredeyse.
-
Bizde kaç tane kedi geldi geçti hiçbirisi önündeki tüm balığı yemedi. Kokladı ve yanından gittiler. Onlara çiğ ise bile parçalayıp ayıklayıp vereceksin. O halde bile az yerler. Ama biraz kızartırsan tabak tabak götürür yine de doymazlar.
-
Hadi canım. Ciddi mi ? Kısırlık mı yapıyo ?
-
Kediye ciğer lazım hocam cicğer. Gerçi tavuk ciğeri bile 12 lira olmuş kilosu. Ahh Damn It
-
Ciğeri de nedense pişmiş yemiyor haylazlar. Balık olarak en sevdikleri ırmak balığı dedikleri ucuz olan balıklar. Çok bir eti çkmıyor nedense. Izgarada yapıp hususi yediriyordum bizimkine. 1 tabakla doymuyordu. birgün baktım gizlice mutfağa gidiyor. Takip ettim sessizce. Masaya çıkmış balık arıyor
Halbuki 1.5 tabak yemişti 1 saat olmadı. O günleri hatırlayınca işte...
-
Kediye yazılım öğret
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kediye yazılım öğret
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BM öğrencisiyim. Sanırım siz de öyle...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X