Şimdi Ara

İlk Defa Soya Sosu ve Krema Aldım. Kendimi Zengin Hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok değişik bir his. Hep youtubdan kedinin ciğere baktığı gibi bakardım bu malzemelerden yapılan yemeklere. Şimdi evimdeler.

İlk Defa Soya Sosu ve Krema Aldım. Kendimi Zengin Hissediyorum.

• Nikopoll kullanıcısına yanıt

Japon yiyecekelri çok enteresan hocam. Ama çinlilere bin basar. Wasaba'li KitKat gördüydüm bi aralar İlk Defa Soya Sosu ve Krema Aldım. Kendimi Zengin Hissediyorum. 

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Japon yiyecekelri çok enteresan hocam. Ama çinlilere bin basar. Wasaba'li KitKat gördüydüm bi aralar  

adamlarda ıvır zıvırın kralı var senede 1 kaç defa o ayların çıkan meyvelerine göre konsepti değiştiriyorlar gördükçe içim gidiyor valla bizdeki gibi 50 yıldır aynı şeyleri üretmiyorlar baydım valla artık aynı ıvır zıvırları görmekten bu ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 7 Haziran 2021; 9:1:36 >
  • Soya sosu erkeklere zararlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soya+sarımsak+bal sosu tavukla iyi gider kekecito

• Hocam ben daha tadamadım ki sizin şimdiden sıkıldığınız ıvır zııvırları.

İnanın 3 aydır KFC çekiyor canım , defalarca da gittim çarşıya , avm'ye alamadım. Box menüler 35 lerden başlıyor.

30 liranın altına insin de diğer restoranlarla yarışabilsin diye patatesli-patatessiz diye iki farklı fiyatla sunuyorlar.

Ve ben buna rağmen alamadım , pahalı , elim gitmiyor. En son 2-3 sene önce yedim. Biliyorum ki o aklımdaki lezzeti vermeyecek umduğumu yine bulamıcam kalitesiz olaracak. 2,5 kg bütün piliç parası neredeyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    11 yıl önce açıldı
    Soğan gibi kokuyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde kaç tane kedi geldi geçti hiçbirisi önündeki tüm balığı yemedi. Kokladı ve yanından gittiler. Onlara çiğ ise bile parçalayıp ayıklayıp vereceksin. O halde bile az yerler. Ama biraz kızartırsan tabak tabak götürür yine de doymazlar.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Hadi canım. Ciddi mi ? Kısırlık mı yapıyo ?

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Kediye ciğer lazım hocam cicğer. Gerçi tavuk ciğeri bile 12 lira olmuş kilosu. Ahh Damn It

• torquehp kullanıcısına yanıt

Ciğeri de nedense pişmiş yemiyor haylazlar. Balık olarak en sevdikleri ırmak balığı dedikleri ucuz olan balıklar. Çok bir eti çkmıyor nedense. Izgarada yapıp hususi yediriyordum bizimkine. 1 tabakla doymuyordu. birgün baktım gizlice mutfağa gidiyor. Takip ettim sessizce. Masaya çıkmış balık arıyor İlk Defa Soya Sosu ve Krema Aldım. Kendimi Zengin Hissediyorum. Halbuki 1.5 tabak yemişti 1 saat olmadı. O günleri hatırlayınca işte...

• Kediye yazılım öğret

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kediye yazılım öğret

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BM öğrencisiyim. Sanırım siz de öyle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.