Şimdi Ara

İlk defa Oynuyorum Hangi Ligleri Seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi ligleri seçmeliyim ve seçmediğim linkler oyunda olmayacak mı ? yani diyelim italya ligini seçmedim interden etoyu falan alamazmıyım yardım lütfen
    ve Fm 2011 oyun rehberi falan varsa iyi olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlk Defa Football Manager Oynuyorsanız Seçmeniz Gereken Ligler

Football Manager'ı ilk kez oynuyorsanız, hangi ligleri seçeceğiniz konusunda kafanız karışmış olabilir. İşte yeni başlayanlar için önerilen bazı ligler:

• İngiltere Premier Ligi: Dünyanın en popüler ve rekabetçi liglerinden biri, çok sayıda yıldız oyuncuya ve ünlü kulübe ev sahipliği yapmaktadır.

• İspanya La Liga: Barcelona ve Real Madrid gibi dev takımların yer aldığı, teknik ve hücum odaklı bir ligdir.

• Almanya Bundesliga: Bayern Münih'in domine ettiği, düzen ve fizikselliğe önem veren bir ligdir.

• İtalya Serie A: Juventus, Inter ve Milan gibi tarihi kulüplerin yer aldığı, savunma ağırlıklı bir ligdir.

• Fransa Ligue 1: Paris Saint-Germain'in son yıllarda domine ettiği, hız ve hücum becerilerine önem veren bir ligdir.

Sadece Takip Seçeneği

Yeni başlayanlar, "Sadece Takip" seçeneğini kullanmayı düşünebilirler. Bu seçenek, bir kulüp yönetmek yerine, bir kulübün performansını uzaktan takip etmenizi sağlar. Bu, oyunun mekaniklerini öğrenmek ve gerçek hayattaki takımların nasıl performans gösterdiğini görmek için iyi bir yoldur.

Önerilen Veritabanı Seçenekleri

• Küçük Veritabanı: Yeni başlayanlar için yönetilebilir bir seçenektir, daha az takım ve oyuncu içerir.
    • Orta Veritabanı: Daha fazla takım ve oyuncu içerir, ancak yine de yönetilebilir kalır.
    • Büyük Veritabanı: En deneyimli oyuncular için, çok sayıda takım ve oyuncu içerir, ancak daha fazla işlem gücü ve daha uzun yükleme süreleri gerektirir.

Sonuç

Hangi ligleri seçeceğiniz, kişisel tercihlerinize ve deneyim seviyenize bağlıdır. Yeni başlayanlar, yukarıda önerilen ligleri ve "Sadece Takip" seçeneğini düşünmelidir. Daha fazla deneyim kazandıkça, daha büyük ve daha zorlu veritabanlarına geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Masuka

Yukarı
    Seçmediğin ülkeden oyuncu alabilirsin. Ancak seçmediğin ülkeden bir takım yönetemezsin.
  • Seçmediğin ligden sadece tanınan oyuncuları alabilirsin. Tanınmamış ama iyi oyuncuları göremezsin, alamazsın.

Bilgisayarının kapasitesine bağlı ama;
    İngiltere
    İspanya
    İtalya
    Fransa
    Türkiye
    Brezilya
    Arjantin
    liglerini almalısın. Bilgisayar kaldıramayacak gibi olursa sadece Avrupadakileri alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Seçmediğin ligden sadece tanınan oyuncuları alabilirsin. Tanınmamış ama iyi oyuncuları göremezsin, alamazsın.

Bilgisayarının kapasitesine bağlı ama;
    İngiltere
    İspanya
    İtalya
    Fransa
    Türkiye
    Brezilya
    Arjantin
    liglerini almalısın. Bilgisayar kaldıramayacak gibi olursa sadece Avrupadakileri alırsın.
    Bilgisayarın iyiyse;
    Brezilya
    Arjantin
    İngiltere
    Hollanda
    Fransa
    Türkiye
    İspanya
    Almanya
    yı al.

İlk önce büyük bir klüple başlayıp oyunu çöz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Bilgisayarın iyiyse;
    Brezilya
    Arjantin
    İngiltere
    Hollanda
    Fransa
    Türkiye
    İspanya
    Almanya
    yı al.

İlk önce büyük bir klüple başlayıp oyunu çöz.

Alıntıları Göster
    Pcmin özellikleri
    intel core 2 duo t6600 @ 2.20ghz (2Cpus) ~2.2Ghz

3072GB Ram

Nvdia Geforce Gt 240M 2GB

• O zaman al hocam yukaridaki liglerin hepsini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

O zaman al hocam yukaridaki liglerin hepsini.
    Rusya'yı ve Ukrayna'yı da al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mental Meltdown

Rusya'yı ve Ukrayna'yı da al

Alıntıları Göster
    Ben her zaman türkiye,ingiltere,ispanya,italya,almanya seçerim.Veri tabanı olarak en büyüğü seçersen zaten istediğin çoğu oyuncuya ulaşabilirsin.Bilgisayarın ne kadar iyi olsada her eklediğin lig yavaşlatır biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Ben her zaman türkiye,ingiltere,ispanya,italya,almanya seçerim.Veri tabanı olarak en büyüğü seçersen zaten istediğin çoğu oyuncuya ulaşabilirsin.Bilgisayarın ne kadar iyi olsada her eklediğin lig yavaşlatır biraz.

Alıntıları Göster
    Ben de hep İtalya, İspanya, Almanya, İngiltere, Fransa seçiyorum. Portekiz veya Brezilya da seçtiğim oluyor arada ek olarak. Bilgisayar performansı doğal olarak lig seçtikçe düşüyor ama orada 5 yıldız veya 3 yıldız da verse performansa, ben oyun içinde çok büyük bir fark göremiyorum? Bilgisayarım Core 2 Quad 2.4 ghz işlemcili, 2 GB da RAM var.

• Türkiye-italya-ispanya-almanya-ingiltere-fransa seçerim hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

Türkiye-italya-ispanya-almanya-ingiltere-fransa seçerim hep
    trkiye italya almanya ingiltere ispanya
    bilgisayarım core 2 duo 4 gb ram 1 gb ati 4650 ekran kartı
  • Ben basladigim ligler
    -Turkiye
    -Almanya
    -İngiltere
    -Brezilya
    -Fransa
    -Rusya
    -İtalya
    -İspanya
    -Portekiz
    -Hollanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Ben basladigim ligler
    -Turkiye
    -Almanya
    -İngiltere
    -Brezilya
    -Fransa
    -Rusya
    -İtalya
    -İspanya
    -Portekiz
    -Hollanda
    Fazla lig seçince oyun yavaşlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Fazla lig seçince oyun yavaşlıyor

Alıntıları Göster
    azerbaycan(yamayla), ingiltere, fransa, almanya, ispanya, italya, türkiye. oynayacağım lig dışındakileri "only wiew" yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Connor.Kenway

azerbaycan(yamayla), ingiltere, fransa, almanya, ispanya, italya, türkiye. oynayacağım lig dışındakileri "only wiew" yapıyorum.

Alıntıları Göster
    Türkiye,İngiltere,İspanya,İtalya,Fransa,Almanya,Rusya,Ukrayna,Brezilya,Arjantin,Hollanda,Portekiz yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.White

Türkiye,İngiltere,İspanya,İtalya,Fransa,Almanya,Rusya,Ukrayna,Brezilya,Arjantin,Hollanda,Portekiz yeterli bence

fazla bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

fazla bence

hangisini fazla buldunuz hocam
  • quote:

quote:

quote:

fazla bence

ukrayna rusya arjantin brezilya

• quote:

quote:

quote:

quote:

fazla bence

ukrayna rusya arjantin brezilya

brezilya ve arjantin açık olursa belki database konusunda daha iyi olur diye düşünüyorum ben.diğer iki lig aslında çok da mühim değil özellikle Ukrayna ama ben biraz fazla lig olmasını seviyorum.Rusya'da kalburüstü bir lig sayılır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.