Şimdi Ara

Ilk Defa Konsol Alacagim Sorularm Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, daha once hic oyun konsolum olmadi ve kendime ps4 almayi dusunuyorum.Sizlere bir kac sorum var cevaplarsaniz beni mutlu edersiniz.

    soru 1 : Ps4 u satin alma asamasinda garanti mevzularina dikkat etmeyip ucuz olani mi tercih etmeliyim,yoksa teknosa v.s boyle bilindik yerlerden normal satis fiyatina mi almaliyim.

    soru 2 : Ps4 u aldigim taktirde icerisinden kac tane kol cikacak.

    soru 3 : Oyunla birlikte satilan paketler mi mantikli, sadece ps4 un oldugu paketler mi mantikli

    soru 4 : ps4 u alip oyun cdsini aldigimda her sey bitiyormudur, bu ps4 hesabi felan varmis burda bir isler donuyormus ne oluyor bu plus hesap felan dedikleri.

    soru 5 : oyunlar pahali fakat verdigimiz paraya degiyor mu, piyasada orjinal makinede oynanan kirik ucuz oyun var midir ?

    soru 6: bu ps cep telefonlari gibi 6 ayda bir ust model cikartiyor mudur ? ps4 aldigimda yillarca kullanabilirmiyim ?

    soru 7 : 127 ekran led tv ve sinema sistemi almayi dusunuyorum ps4 u sinema sistemine baglayabilirmiyim oyun sesleri icin ?

    Arkadaslar sorularimdan anlasilacagi uzere konunun cok cok acemisiyim, yardimci olursaniz cok sevinicem.Herkese iyi forumlar.

    Edit:

    Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim yardimci oldugunuz,simdi bir secenek daha cikti karsima.Bir arkadasim ps3 u oldugunu kollari ve oyunlariyla birlikte bana ikinci el fiyatina satabilecegini soyledi , bu konuda dusunceleriniz nelerdir . Daha once hic konsol oynanamis biri olarak ps3 de yeterlimidir.Guncel oyunlar ps3 icin varmidir,kisacasi fiyat uygun olursa mantiklimidir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomyAmca -- 13 Ocak 2015; 23:56:56 >



  • 1) sana kalmis birsey.

    2) normal kutuda 1 tane var, bazilari bundle yapip 2 tane veriyorlar ek para ile.

    3) sana kalmis birsey

    4) online oynayacaksan psn plus alman gerekiyor. 1,3,12 aylik secenekleri var. Fiyatini internetten bulabilirsin. Online oynamayacaksan oyun disci yeterli.

    5) sana kalmis birsey, oyun zevkine gore degip degmemesine sen karar verirsin. Korsan oyun konusmak forumda yasak. Korsan oyun oynatmaz ps4 suan icin.

    6) hayir ortalam 5-6 yilda bir yeni model konsollar cikiyor.

    7) optik ses cikisiyla, optik ses girisi olan ses sistemine baglayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 11 Ocak 2015; 0:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap 1: Garanti mevzusunu dikkate almazsanız bir sorun çıktığında cihazı çöpe atabilirsiniz. Bu yüzden garanti önemli

    Cevap 2: 1 tane kol çıkıyor.

    Cevap 3: Oyun ile verilenler kampanya yoksa genelde oyun fiyatı eklenmiş oluyor. Sadece konsolu aldığınızda oyun olmayacagından oyunlu ps4 almak daha mantıklı.

    Cevap 4: Ps4 ü kurudktan sonra psn hesabı almanız gerek. Online oyun oynamak içinde psn plus gerekli (bu konuları googleden araştırıp öğrenebilirsiniz)

    Cevap 5: Kırılan cihaz yok henüz. Parasını hakeden oyun var tabiki ama TR den alınmamış olacak :)

    Cevap 6: Cep telefonları gibi her 6 ayda bir çıkmıyor tabi ki öyle bir şey olsa 1500 tl verir mi millet ( gerçi telefona veriyorlar orası ayrı :) )

    Cevap 7: Benim 120 ekran tv'm de sinema sistemimde var film haricinde pek kullanmadım (sinema sistemini) Etrafa fazla rahatsızlık veriyor çünkü. onun yerine kulaklık almanız daha faydalı olacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 11 Ocak 2015; 0:29:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.