Şimdi Ara

İlk Defa Çakma Ayakkabı Aldım O_o [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İlk Defa Çakma Ayakkabı Aldım O_o [SS]

Gerçeği de bu arkadaslar

Aralarındaki tek fark gerçeğinde dikiş var,bunda yapıştırma. Birde bağcıkların en altındakine metal bir şey koymuslar Court Edition mu ne yazıyor,onu çıkartabiliyorsun.

• zaten farkı kalitesinde olur
  • Valla İlk Açıldığında Sayfa İlk Resmi Gerçek Adidas Zannettim..
  • "Aralarındaki tek fark gerçeğinde dikiş var,bunda yapıştırma. Birde bağcıkların en altındakine metal bir şey koymuslar Court Edition mu ne yazıyor,onu çıkartabiliyorsun."

Sen öyle san.
    Önünü görmüyor musun? Burun tarafı uzun ve acaip biçimsiz duruyor. Sahte ayakkabının orjinalden tek farkı bu şekilde biçimsiz yapılması ve kalitesiz malzeme kullanılması. Hayırlı olsun güle güle kullan ama ayakkabı bağırıyor yani.

bkz. ss; 2 ve 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 3 Ekim 2009; 23:18:09 >
  • benimkiside aynı kaça aldın
  • bi arkadaşımda almıştı çakam adidas ama onda adidas değilde aclidas yazıyodu converse gördüm bi adamda onun arkasaındada ALL STAR yerine OLL STAR yazıyodu resmini çekmiştim bulabilrsem eklerim ama adam abana fena kıl olmuştu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paraticarettedir

benimkiside aynı kaça aldın

40tl dostum.

@Kiloverecegim
    sagol dostum

Dikkatli bakınca bende fark ettim biraz sivri burnu

Edit: Arkadaslar zaten gerceklerinin resmini buldugum sitede ''Womens Adidas Stan Smith'' yazıyordu resimlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 3 Ekim 2009; 23:24:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 tl iyimiş bendemi alsam ya bak kendinde diyorsun dikkatli bakarsan belli oluyor ondan kafana takma ilk başta anlamadım bile çakma olduğunu.Bu arada nerden aldın?
  • cok belli oluyo orta tarafı beyaz yeri kalitesiz duruyo ,

güle güle giy
  • cooooooooooooooook dikkatli bakarsan anlasılır önünün uzun oldugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van HaLLen

40 tl iyimiş bendemi alsam ya bak kendinde diyorsun dikkatli bakarsan belli oluyor ondan kafana takma ilk başta anlamadım bile çakma olduğunu.Bu arada nerden aldın?

Mecidiyeköyden köprünün altından

Edit: Bu arada 55tl idi ayakkabı,zar zor 40a aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 3 Ekim 2009; 23:28:25 >
  • beyazıt çakmacılardan 30 tl ye bundan daha orjinallerini bulabilirsiniz gerceği ile tıpatıp aynı
  • Güle güle giy kardeşim.Belli oluyormuş,olmuyormuş takma.Giy gitsin..
  • Sağlam çakmışlar.Güle güle giy.
  • hocam şekil olarak benziyor ama fark kullanımda ortaya çıkar. iç malzemesi kalitesizdir çakmaların, ayağı yakar ekstra kokutur falan en gıcığıda tabanın yani kenar kısımlarının plastiğini dandik lastikten olduğu için sasarması. bu oyle bir sararmadır ki sanki içten dışa kusar ne kadar silersen sil çıkmaz, bide genelde bir tekte olur ondan hooop sonra at onu çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

hocam şekil olarak benziyor ama fark kullanımda ortaya çıkar. iç malzemesi kalitesizdir çakmaların, ayağı yakar ekstra kokutur falan en gıcığıda tabanın yani kenar kısımlarının plastiğini dandik lastikten olduğu için sasarması. bu oyle bir sararmadır ki sanki içten dışa kusar ne kadar silersen sil çıkmaz, bide genelde bir tekte olur ondan hooop sonra at onu çöpe

Spora gidiyorum Fitness a orada giymek için aldım,dısarda giymicem,giysem bile bol adidas giyilen bi mekana giderken giymicem Dısarda Beyaz Adidas Superstar giyiyorum.

• arkadaşlar bunun orjinalini indirimlerde 65 ytlye satıyorlar yani 40 ytl vermek hiç akıl karı değil açıkcası ama tabi güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Sağlam çakmışlar.Güle güle giy.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar bunun orjinalini indirimlerde 65 ytlye satıyorlar yani 40 ytl vermek hiç akıl karı değil açıkcası ama tabi güle güle kullan

Evet hocam,zaten bende su an giydigim orj.superstarları 80tl ye almısdım,indirime girmeden once 120tl idi. Aslında annem aldı bana bunları sporda giyeyim diye,dedim zaten bana parasını werseydın üstüne ekler orj. alırdım diye ama saglık olsun
  • Öndeki metal kordunu çıkar, daha kaliteli bağcık al kral olur

edit: gözle görülür bir fark ta ben söyleyeyim, orjinalde bağcık girişleri metal renk çakmada düz beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 3 Ekim 2009; 23:38:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.