Şimdi Ara

İlk Defa Bulk Yapıcam Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 1.85 boyunda 78 kiloyum. Spora başladığımda 3.5 ay önce 91 kiloydum yazın düzenli olarak kilo verimi yaptım. Yağ oranım %11-12 icvarı ve kış ayına girdik. Bulk yapmak istiyorum ancak daha önce hiç bulk yapmadım. Ayrıca yulaf yiyemiyen adamdım bi tarif gördüm bugün denedim sanırım sabahları yiyebilirim. Hedefim en temiz olarak kilo almak. Yapım gereği kolay yağlanan bir insan olduğum için diğer arkadaşlar gibi öyle haftada 3-4 burger vs yiyemicem. Ne yazık ki mutfak tartım ve blender yok . Sizce şöyle beslenme yapsam nasıl olur ?

İlk önce belki yiyemeyen arkadaşlar vardır benim gibi bir yulaf tarifi vereyim..

Doğa Yulaf markası aldım migrostan 1 kase içine 1 su bardağı yulaf attım.(Ortalama 60-70 gram geliyo sanırım). Sonra içine çeyrek muz doğradım küp şeklinde biraz kuru üzüm sonra süt ekledim kaseye ( Ben yarım yağlı kullanıyorum sütü) ve en sonda üstüne tarçın ekledim. Dolaba koyuyorsunuz geceden ya da 4-5 saat önceden size sütlaç gibi oluyo ancak öyle gidiyo.

Günlük yemek listem :
    Sabah 1 tam 4 beyaz toplam 5 yumurta.
    1 kase yulaflı sütlacım (yukarıda tarifini verdim.)
    biraz domates ve salatalık.
    1-2 dilim tam tahıllı ekmek. (arkadaşlar önceden yulaf yemediğim için bunu yiyodum yulaftan sonra kaldırayım mı ?

Ara Öğün :
    1 avuç badem ve fındık. (Avucum dolu)

İdman

İdman sonrası : Direk 1 tane muz ve whey protein.
    1 saat içinde ise 2 su bardağı esmer bulgur yapıyorum bunun %60'ını idman sonrası %40'ı ise akşam öğünü olarak yemeyi düşünüyorum sizce çok mu ?
    300 gram da tavuk göğüs ızgara-sote
    Yoğurt

Akşam üstü : 1 tane yeşil elma

Akşam: yine aynı şekilde gündüz yaptığım 2 su bardağı esmer bulgurun kalanını %40 ve Tavuğun kalanını yiyorum ve yoğurt.

Arkadaşlar kalori hesaplaması pek bilmem maddi durumum şuanlık olmadığı içinde tartı vs 1 ay sonra alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 16 Ekim 2016; 18:48:49 >

• elimde ekonomik sayılabilecek listeler var denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 16 Ekim 2016; 19:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur
    Bu mesaja eklenen görseller:

İlk Defa Bulk Yapıcam Lütfen Yardım. İlk Defa Bulk Yapıcam Lütfen Yardım.

• Özgür mustafa geldeç?

• cervantes21 C kullanıcısına yanıt
    evet o arkadaşın hazırladığı bir liste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.