Şimdi Ara

İlk Defa Böyle Satış Yabtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğleden sonra plajdan eve dönerken biri aradı:

Erkek şahıs senelerdir ilanda duran hatta satmaktan umudumu kestiği bir bilgisayar parçası için aramıştı.

Cihazın durumu sordu ve konum atarsam bugün gelip alabileceğini söyledi.

Ben de eve varır varmaz konum attım.

Yaklaşık 2 saat sonra tanımadığım bir başka numara aradı, telefondaki kadın "Malzeme alımı için geldim" deyince "Hangi malzeme!?" diye sordum.

"Sanırım bir bilgisayar parçasıydı..."

"Tamamdır, siz adrestemisiniz?

"Evet"

Hemen giyindim ve asansörden aşağı indim.

Apartmandan çıkmak üzereyken yaşlı ve bastonla zor yürüyebilen ihtiyar komşumu gördüm.

Derhal önüne geçip ağır apartman kapısını açtım "Selamün aleyküm, buyrun !" dedi.

Komşu "Rica ederim siz buyrun"

"Olur mu zaten ben de çıkacağım" deyince komşu önde ben arkada apartmanın eşşiğine çıktık.

Apartmanın önündeki kaldırıma doğru aşağı indim ve tekrar aradım:

"Ben apartman önündeyim"

"Sizi gördüm, geliyorum"

Çok geçmeden son model bir SUV yanaştı yanıma ve camı açtı.

Şoför mahallindeki güneş gözlüklü, dolgu dudaklı esmer dilberi görünce açıkça şaşırdım "Bin liralık malzeme için bu hatunu mu gönderdi?" diye aklımdan geçirdim.

Kadına bilgisayar parçasını ambalajında ve Migros poşeti içerisinde açık olan camdan uzatıp verdim:

"Ne kadardı?"

"1.000 TL"

"Ben havale geçeceğim"

"Tabi..."

IBAN' ı sms ile gönderdim.

Bir süre arabanın yanında bekledim, kadın bu arada havale bilgilerini telefonuna giriyordu, bir ara:

"Ödemeye ne yazayım, borç mu?"

"Farketmez, nokta koysanız bile olur" dedim.

Ardından 1.000 TL havale geldiğine dair sms gelince mobil bankadan kontrol ettim ve hesabımda parayı gördüm:

"Gemiş, hayırlı olsun, memnun oldum !"

"Teşekkür ederim..."

Ardından orayı terk ettim...

• Erkek birey, Karı olan bireyi kurye gibi kullanmış...

• ne plajı la yaz mı sandın. ehehe ben kül yutmam beyler bu havada plaja gidemez inanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bu herüf değişik... Copenhagen'da buz gibi havada, buz gibi denizde yüzen manyakları görünce bu da canım çekti diyerek onlarla beraber akşam denize dalmış.. diğer konuda da plajdan foto atmış; denize girdiğine dair bir emare yok henüz...olsaydı, kıl dolu baldırlarını da bira fotosuna dahil ederdi... muhtemelen boombox ile yabancı müzik eşliğinde birasını yudumlamıştır..

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160616563

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160438970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Şubat 2025; 20:58:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.