Şimdi Ara

İlk Defa Bankamatikten Havale Yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburadadan kitap siparişi verdim.58 liralık işte gittim bankası bankamatiğe gerekli bilgileri girdim en son parayı koy dedi ben de 100 lira koydum.Tamam algılanıyor falan dedi.Sonra bi sayfa açıldı işte yatırdığınız para 100 tl falan bi devam et vardı bi iptal bi de yeni para yatır ben yeni para yatır dedim para koyun dedi tabi ben miktarı gircez sanıyodum sonra iptal dedim parayı aldım

Şimdi o sayfa gelince ne yapmam lazım devam desem paramın üstünü verir mi?

• Hayır vermez, 60 lira yatırman gerekir. Devam deseydin 100 lira yatırmış olacaktın
  • Merak ettim hangi kitap?
  • @hybrid theory haci o zaman da 2 lira gume gidiyo

@wooksup taht oyunlari serisinin turkce cilmis kitaplari bi de gozlerini simsiki kapat
  • Up
  • Up
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2lira güme gitmeyecek daha fazla gidicek. 3 ya da 5lira olması lazım işbankası bankamatiği havale ücreti kesiyor. Sen 65lirayı gözden çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

2lira güme gitmeyecek daha fazla gidicek. 3 ya da 5lira olması lazım işbankası bankamatiği havale ücreti kesiyor. Sen 65lirayı gözden çıkar

Haci o zaman 3 liralik bisey daha alim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

2lira güme gitmeyecek daha fazla gidicek. 3 ya da 5lira olması lazım işbankası bankamatiği havale ücreti kesiyor. Sen 65lirayı gözden çıkar

Haci o zaman 3 liralik bisey daha alim

en mantıklısı ben de öyle yapıyorum. bankadan direk yatırınca 20lira kesiyorlar
  • para ayarlama diye bişeyi bulamadığım için forumdan bir arkadaşa fazladan 20 lira yollamıştım turkcell tl olarak geri göndermişti
  • Beyler gittim yaptım yatırdım 65 tl işleminiz onaylanmadı dedi . Acaba 18 yaşından küçük olduğum için mi?
  • quote:

Beyler gittim yaptım yatırdım 65 tl işleminiz onaylanmadı dedi . Acaba 18 yaşından küçük olduğum için mi?

18 yaşından küçük olsan zaten kartsız işlem menüsünde tc kimliğini yazdığın yerde 18 yaşından küçüksün diye uyarı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankzhehe

quote:

Beyler gittim yaptım yatırdım 65 tl işleminiz onaylanmadı dedi . Acaba 18 yaşından küçük olduğum için mi?

18 yaşından küçük olsan zaten kartsız işlem menüsünde tc kimliğini yazdığın yerde 18 yaşından küçüksün diye uyarı verir.

O zaman niye onaylamadı ya
  • quote:

quote:

quote:

18 yaşından küçük oldugun için kabul etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

quote:

quote:

18 yaşından küçük oldugun için kabul etmedi

Eğer sorun buysa annemin TC sini girsem olur mu acaba? Bi sıkıntı çıkmaz dimi gelir yine adrese kitap

• Up
  • vakıfbank atm den kredi kartsız işlem yapınca havale ücreti almıyor ve tc kimlik falanda sormuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.