Şimdi Ara

İlk defa bağlatacağım. Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın başvurmak istiyorum. Acaba gün içinde gelip kurulum yapılır mı? Bir de bu kutunun parasını ödüyor muyuz yoksa müesseseden mi ?

• kutuyu kullanman için veriyolar yani ''Kira'' üyeliğini iptal ettirince servise iade ediyosun
  • Öyle bi hataya sakin dusme verirken yalvariyolar iptal et dedikmi seni yalvartiyolar 1 haftadir ne dedilerse yaptim ama inatla uyeligimi iptal etmiyolar girmek kolay cikmak imkansiz pisman olursun resmen rus mafyalari gibi adamlar heryere sikayet ettim nafile mahkemeye vermeyi dusunuyorum suan haberin olsun ona gore baglat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

Öyle bi hataya sakin dusme verirken yalvariyolar iptal et dedikmi seni yalvartiyolar 1 haftadir ne dedilerse yaptim ama inatla uyeligimi iptal etmiyolar girmek kolay cikmak imkansiz pisman olursun resmen rus mafyalari gibi adamlar heryere sikayet ettim nafile mahkemeye vermeyi dusunuyorum suan haberin olsun ona gore baglat

sizde bi sıkıntı var heralde ben kolayca hiç uğraşmadan 1 gün içinde rahatça kapattırmıştım. şimdi tekrar dsmart almayı düşünüyorum
  • saygı değer üyeler kendim dsmart bayisiyim ankaranın her yerine aynı gün hizmet verme şansım var, eğerki bölgeme çok uzakta iseniz çok çok ertesi güne sarkıtırız. Tüm sorularınıza yanıt verebilirim, iptal konusuna gelincede bayii kaynaklı sorun yasamıs olabilirsiniz. üyelik yada iptal konusunda her an yardımcı olabilirim.

saygılarımla

0 312 484 14 33
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.