Şimdi Ara

Vodafone Park ve Semt Hakkında Sorularım(İlk defa gideceğim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba bursa maçına gitmeyi düşünüyorum arkadaşımla 5 ve ya 6.kategoriden bilet almayı planlıyorum hangisi daha iyi ve uygundur?
    Stada çanta sokabiliyormuyuz ya da emanet edebileceğimiz bir yer var mı(günü birlik gelip gideceğiz)?
    Powerbank stada alınıyormu ?
    bozuk para dışında stada alınmayan gündelik kullandığımız eşyalar var mı ?
    bir de ankaradan geleceğiz maç saatine kadar semtte ne yapabiliriz ya da nereye gidebiliriz(yemek yerleri toplanma yerleri falan)?
    ilk defa gideceğim istanbula cevaplarsanız sevinirim



  • Yeni stada gitmedim ama çantaların alındığını biliyorum. Laptop sokan varmış gördüklerim ve yazılanlardan bildiğim kadarıyla sıkıntı olmaz. Beşiktaş çarşıya git direk zaten herkes orada toplanıyor. Ben şahsen oradaki ortamdan maç başlamasa da burada takılsak hep diyordumVakit çok güzel geçiyor orada anlamıyorsun bile. Zaten bütün yemek yerleri var çarşıda istediğin her şeyi bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Yeni stada gitmedim ama çantaların alındığını biliyorum. Laptop sokan varmış gördüklerim ve yazılanlardan bildiğim kadarıyla sıkıntı olmaz. Beşiktaş çarşıya git direk zaten herkes orada toplanıyor. Ben şahsen oradaki ortamdan maç başlamasa da burada takılsak hep diyordumVakit çok güzel geçiyor orada anlamıyorsun bile. Zaten bütün yemek yerleri var çarşıda istediğin her şeyi bulabilirsin.

    teşekkür ederim 5. ve ya 6.kategori hakkında bilgi alabileceğim birisi var mı forumdan dm yoluyla ulaşabilirim
  • eğer gezmek istiyorsan stadın olduğu caddeden yürüyün sahil boyunca sarayları müzeleri vs görürsünüz oradan ortaköye ulaşırsınız ortaköy güzel bir yer. yok yürümem derseniz çarşıda her şey var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civil wrongs

    eğer gezmek istiyorsan stadın olduğu caddeden yürüyün sahil boyunca sarayları müzeleri vs görürsünüz oradan ortaköye ulaşırsınız ortaköy güzel bir yer. yok yürümem derseniz çarşıda her şey var.

    Teşekkür ederim mesajınız için sanırım taraftar girişinden 2 saat önce Bjk Müzesi kapatılıyormuş sabah ilk müzeyi gezmeyi düşünüyoruz sonrası için bakarız belki dediğiniz gibi yürüyüşle gezeriz duruma göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.