Bildirim
İlk cila atışım sizce nasıl ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel olmuş. Kullandığınız ürün neydi acaba? Plastikler zarar görmemiş gibi de...
İlk attığım cila aklıma geldiçok uzun sürüyor ama 2-3.den sonra bütün arabayı 1saatte halledebiliyorsunuz
-
Öncelikle çok teşekkürler.3m marka cila ile yaptım plastiklerin yanına pek girmedim girdiğim zaman da hemen bez ile temizledim.Allah dan plastiklere hiç zarar vermedim her yere tek tek baktım inşallah sonra dan bişey çıkmaz.En çok korktuğum oydu :) -
Hastalık size de bulaşmış artık zor durdurursunuz kendinizi :) -
Vallahi oyle gorunuyo durup durup arabaya bakiyorum iyi parladi diyorum kendimce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi olmuş bence
arabayla ilgilenmek kurcalamak her zaman bana iyi gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Fingolfinfh
Öncelikle çok teşekkürler.3m marka cila ile yaptım plastiklerin yanına pek girmedim girdiğim zaman da hemen bez ile temizledim.Allah dan plastiklere hiç zarar vermedim her yere tek tek baktım inşallah sonra dan bişey çıkmaz.En çok korktuğum oydu :)
Plastik aksaama cila sürüldüğünde beyaz renk leke yapabilir. Ancak korkulacak birşey yok. Bildiğiniz kırtasiyelerde satılan silgi ile silin hiçbirşey kalmaz.
Ayrıca cilayı nasıl sürdünüz bilmiyorum ama makbul olan
1. Araç çok iyi silinip temizlenir. Mümkün ise kil (claybar) ve sabunlu su ile derine işlemiş demir tozlarından arınır. Bu şekilde kaporta kuru iken elinizin içi ile sürttüğünüzde tıs tıs diye ses gelmez. İpek gibi olur.
2. Eğer kılcal çizikler var ise çizik giderme işlemi yapılır. (bu adım ap ayrı bi dünya direk geçiyorum)
3. Cila katı ise köpük pade çok ince bir tabaka alınır ve her panele ince bir katman olarak sürülür. Ovalanmaz! Güç kullanılmaz!
Beklemeye bırakılır. Kaliteli cilalar bu süreçte buğulu bir görüntü alırlar.
4. Bol tüylü MF havlu ile buffing denen parllatma yapılır.
Cila sıvı ise her panele önce cila damlatılır. Fazla ürün kullanmaya gerek yoktur. Ovalamadan, güç uygulamadan incecik sürülür. Bekletilir.
Katı cila çok uzun süre bekletilmemeli yoksa çıkartmak çok zor olur. Sıvı cilalar ise genelde başlangıç seviyesidir ve katı gibi boyaya yapışmaz.
-
elinize sağlık, öncesi- sonrası fotolar olsaydı daha faydalı olurdu.
güzel paylaşım
-
Cixx olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
quote:
Orijinalden alıntı: Fingolfinfh
Öncelikle çok teşekkürler.3m marka cila ile yaptım plastiklerin yanına pek girmedim girdiğim zaman da hemen bez ile temizledim.Allah dan plastiklere hiç zarar vermedim her yere tek tek baktım inşallah sonra dan bişey çıkmaz.En çok korktuğum oydu :)
Plastik aksaama cila sürüldüğünde beyaz renk leke yapabilir. Ancak korkulacak birşey yok. Bildiğiniz kırtasiyelerde satılan silgi ile silin hiçbirşey kalmaz.
Ayrıca cilayı nasıl sürdünüz bilmiyorum ama makbul olan
1. Araç çok iyi silinip temizlenir. Mümkün ise kil (claybar) ve sabunlu su ile derine işlemiş demir tozlarından arınır. Bu şekilde kaporta kuru iken elinizin içi ile sürttüğünüzde tıs tıs diye ses gelmez. İpek gibi olur.
2. Eğer kılcal çizikler var ise çizik giderme işlemi yapılır. (bu adım ap ayrı bi dünya direk geçiyorum)
3. Cila katı ise köpük pade çok ince bir tabaka alınır ve her panele ince bir katman olarak sürülür. Ovalanmaz! Güç kullanılmaz!
Beklemeye bırakılır. Kaliteli cilalar bu süreçte buğulu bir görüntü alırlar.
4. Bol tüylü MF havlu ile buffing denen parllatma yapılır.
Cila sıvı ise her panele önce cila damlatılır. Fazla ürün kullanmaya gerek yoktur. Ovalamadan, güç uygulamadan incecik sürülür. Bekletilir.
Katı cila çok uzun süre bekletilmemeli yoksa çıkartmak çok zor olur. Sıvı cilalar ise genelde başlangıç seviyesidir ve katı gibi boyaya yapışmaz.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bir daha kine kil yaparak uygulucam sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: temizyurek
elinize sağlık, öncesi- sonrası fotolar olsaydı daha faydalı olurdu.
güzel paylaşım
Hiç aklıma gelmedi dostum bi daha kine inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: CcCriSsS
Cixx olmuş
Çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X