Şimdi Ara

İLK CEP TELEFONUNUZ HANGİ MARKAYDI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk telefonum nokia 3210. Ekran bölümü kobra yılanının kafasına benzediğinden çok hoşuma gitmişti. 2 yıl kullanıdm. Ondan sonra gözümde çok büyüttüğüm 3310 aldım. 3310 uda 2.5 yıl kullandık tan sonra motorolanın mavi ekranlı aklıma modeli gelmeyeni kullanıdıktan sonra En son teknoloji harikası Nokia 6270 i kullanıyorum. Çok güzel telefon. beni inş bir kaç yıl idare eder..

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • ilk telefonum alcatel one touch clup idi zamanında 65 milyona almıştık hey gidi günler hey
  • Benim ilk tel Siemens S10'du. Valla taş gibi telefondu. Birçok kez düşmüştü ve hiç bişi olmamıştı hele 2 defa 3.kattan beton zemine düştü ilkinde bişi olmadı ama ikincide sadece anteni kırılmıştı ve hala evde taş gibi duruyor.
  • ga312 ericson marka ve hala kullanıyorum

Orjinalden alıntı: KuraL_

Benim ilk tel Siemens S10'du. Valla taş gibi telefondu. Birçok kez düşmüştü ve hiç bişi olmamıştı hele 2 defa 3.kattan beton zemine düştü ilkinde bişi olmadı ama ikincide sadece anteni kırılmıştı ve hala evde taş gibi duruyor.

Abi babamın ilk telefonuydu s10. Renkli ekran,ses kayıdı vardı.nerde o zamanlar o özellikler.süper telefondu.

İLK CEP TELEFONUNUZ HANGİ MARKAYDI

• Benim ilk telefonum ise Alcatel One Touch Max. İlk göz ağrımız işte. O zaman bize göre süperdi işte.

• ilk
    a1018
    t68i
    t300
    3410
    3510i
    r600
    3120
    3210
    e365
    e398şimdi ise
    mpx200 almak istiyorum ama bulamıyorum:D
    1-Nokia nın ürettiği ilk cep telefonu neydi?
    2-Sony Ericsson nun ürettiği ilk cep telefonu neydi?
    3-Dünya da üretilen ilk cep telefonu neydi?
    4-Cep telefonunu kim icat etti?
    5-Üretilen ilk kameralı cep telefonu ve ilk renkli ekranlı cep telefonu neydi?
    Sınav 40 dk kopya çekene basarım sıfırı ona göre
  • ILK TELIM TURUNCU RENKLI DILLERE DESTAN ANTENI VE MUKEMMEL DIZAYNI ILE ALCATEL ONE TOUCH IDI
  • _____________________________
  • nokia 3210

Orjinalden alıntı: istanbul_54

quote:

Orjinalden alıntı: KuraL_

Benim ilk tel Siemens S10'du. Valla taş gibi telefondu. Birçok kez düşmüştü ve hiç bişi olmamıştı hele 2 defa 3.kattan beton zemine düştü ilkinde bişi olmadı ama ikincide sadece anteni kırılmıştı ve hala evde taş gibi duruyor.

Abi babamın ilk telefonuydu s10. Renkli ekran,ses kayıdı vardı.nerde o zamanlar o özellikler.süper telefondu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 25 Temmuz 2006; 11:20:51 >

• ericsson 338 di bide 337 leri vardı mesaj çekme özelliği yoktu telefonun hey gidi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcukk_manyak -- 25 Temmuz 2006; 11:46:07 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.