Şimdi Ara

ilk çalıştırmada araba titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk çalıştırmada araba titriyor. benzinle giderken 1. vitesden 2 ye alıp gaız dileyince bayılıyor ve titriyor ileri geri araç boguluyor. o esnada lpg alınca duzelıyor. benzın pompası olabilir dediler.

kaç ustaya sordum birisi boğaz kelebegi dedi baktık bişey yok. kimisi benzın pompası dedi. kimisi conta su kaçırıyordur pıstonlara dedi.

nereye gösterecegimi şaşırdım. yani bunu bilgisayra baglatsam sanayıde benzın pomoasının barını gosterir ve sağlam cıkarsa sorun nerde kım bılecek. geceden bırakman lazım diyorlar. ama şudur dıyen yok.

lpg alınca sabahları 40 derece altında araç stop ediyor. ama lpg ayarları düzgün. conta su kaçırsa hararet göstergesi 100 derece ve üzeri olur ayrıca lpg dede bayılır dediler .

araç pejo 206, 2001 model. benzın lpg.

siz ne diceksiniz?

• Peki sırf benzinde denedinmi araç ısınınca benzine tepki nasıl oluyor ?
  • Aracı Lpgli kullanıyor Çeyrek depodan daha az benzin taşıyorsan aracında Benzin pompan ısınacak ve yeterli benzin olmadığında ve bu sürekli meydana geldiğinde benzin pompana elvada diyeceksin
  • sırf benzınde denedım. ama hergun yapmıyor. haftada bikaç kez oluyor bu sorun. tamirci pompa degişecek dedi. yan sanayı 120 TL dedi.. çeyerk depo altına ınıyorum evet..inmemem lazım..

araç ısındıkrtan sorun yok. sabahları veya akşama kadar bekleyınce ılk calıstırmada titriyor biraz. pıstona conta su kaçırıyor olabilir dedi dün tamirci. 50 tl conta tutsa işcilik ile 225 lıra flan dedı şok odum. en temizi makineye baglatıp sorunu bulmak.. servis yok burada. sorun bakma ucretı ne kadardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Aracı Lpgli kullanıyor Çeyrek depodan daha az benzin taşıyorsan aracında Benzin pompan ısınacak ve yeterli benzin olmadığında ve bu sürekli meydana geldiğinde benzin pompana elvada diyeceksin

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım arada bir marş basmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Gaz pedalında ki son tık sesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.