Şimdi Ara

ilk çalışmada sıkıntı video var Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20snlık video var ilk çalıştırmada sanki gaz yememe var gibi ateşlemede sıkıntı yok izler misiniz

https://drive.google.com/file/d/0B7p4KEiQV3XfTVlrVm1qZEpLU0k/edit?usp=sharing

• Lanet olsun adamım biri bi cevap yazaydi iyidi :)
  • Aküden gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

Aküden gibi sanki.

aküde sorun yok yeşilde ve calısmada sıkıntı yok çat diye alıyor ama sonrası malum fakat 2. çalıştırmada sıkıntı yok
  • Video açılmıyor.
  • ilk çalıştırmada gazı köklediğiniz için boğuluyo olmasın.
  • bujiler en son ne zaman değişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cyber_warrior C kullanıcısına yanıt
    Bin km önce yeni yani bujiler değişmeden oncede sonrada yapiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Suan açılıyor ama bir daha bakın isterseniz

• CeVaLieR C kullanıcısına yanıt
    Yok az basincada ayni sekilde oluyor

• gevişek0606 G kullanıcısına yanıt
    sadece bujiler mi değişti yoksa kablolarla birlikte mi değişti araç bilgisini de verirseniz iyi olur
  • cyber_warrior C kullanıcısına yanıt
    Komple bujiler buji kablosu bobinler 250 lira para verdim Mitsubishi carisma 1.6 glx 99 otomatik

• Ateşlemede sorun yoksa conta gibi duruyor yanık olabilir
  • K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Ne contasi silindir kapak contasi mi anlayamadim

• K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Silindir kapak contasi 120 lira tüm conta seti 190 lira

• Neden gaza tam basarak çalıştırıyorsun ? Ateşleme problemi gibi duruyor başlıca şüpheli krank sensörü.Diğer bir ihtimal aşırı benzin yüzünden motor boğuluyor olabilir.
  • motor oturma yapmış, onun için, çok zor çalışıyor, çalıştğı zamanda vuruntulu çalışıyor ve motor durmaması içinde sizde tam gaz veriyorsunuz! sübap ayarı lazım. fazla atmayım ama buda benim görüşüm. buji, kablo falan değil

motor üst kapak açılıp, bir parça yardımıyla motor üst tarafını yukarı kaldırıyorlar orada 4 tane para gibi pul oluyor, onların bir düşük numaralarıyla değiştiriyorlar sorun çözülüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 16 Mart 2014; 22:49:51 >
  • 0M42 kullanıcısına yanıt
    Motor bogulmuyor az gazla aynı şekilde çalışıyor ilk calismada sadece böyle iki calistirma arasini 10saat tutarsak böyle oluyor

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Oncelikle Cevabiniz için teşekkürler ben bi ara çok agresif kullanıyordum 6bin devirde vites atmalar 3den 4den 2 ye cekiyordum araba otomatik sansuman motor zorlanıyordu gaz boruları catlamis araba 2 kati yakmaya baslamisti boruları degistirincr düzeldi ama bu sorun devam ediyor bi para olunca halletcem dediğiniz çok mantıklı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: gevişek0606

Motor bogulmuyor az gazla aynı şekilde çalışıyor ilk calismada sadece böyle iki calistirma arasini 10saat tutarsak böyle oluyor

Kontağı kapattıktan sonra yakıt hattındaki basınç tan ötürü enjektörleriniz işeme yapıp motora benzin damlatıyor olabilir.Ayrıca krank sensöründen de kaynaklanabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.