Beyler, yarın bi kızla buluşcam nasıl tavırlar sergilemeliyim nereye götürmeliyim sizce? elmi sıkışayım sadece nasıl görüneyim bi yardımcı olun hele tecrübelileer
Kıza göre değişir. Bazı kızlarla ilk buluşmamda yiyiştim bazılarıyla çok resmi oldum. Bazılarıyla tartışmalı geçti. Kız nasıl biri onu söyle
Alevli şort giy
El sıkışma sakın, eğer 1-0 yenik başlamak istemiyorsan.
Samimi ol,erkek olduğunu belli et.
Kızına ve önceki muhabbetinize göre değişir ben el sıkarım demiştim sarılmıştı birşeyler içer uzun sessizlikler yaşarız demiştim bir baktım tıka basa yemişiz soda içiyoruz utangaç geçecek zannetmiştim bütün buluşma çabuk ısınmıştık yani durumlar değişken
deniz donu diyorsun :D yok şort olmaz hemen. kot gömlek yaparım sanırım.
@Dark T. hocam bizim şehir afyon olduğu için pek sanmıyorum hemen öyle birşeyler olacağını ama esprilerimi felan beğeniyor sanırım. benim başta çekinmem/resmi olmam olumsuz etkilermi acaba yoksa güvenilirlikmi getirir bana?
@Dark T. hocam bizim şehir afyon olduğu için pek sanmıyorum hemen öyle birşeyler olacağını ama esprilerimi felan beğeniyor sanırım. benim başta çekinmem/resmi olmam olumsuz etkilermi acaba yoksa güvenilirlikmi getirir bana?
yok hemen yapışmam ya burada zor o tür şeyler anca sakin ortamlarda ya konuşmalarımız felan güzel geçti hep, rahat birisine benziyor, inşç ilk adımları o atar ama buluşma yerinde bile pası birbirimize atıp durduk sessiz geçecek gibi
@Berkay neden 1-0 yenik başlarım açıklarmısın öğreneyim
quote:
Orijinalden alıntı: emirk
Sen kızın hareketlerine göre davranışlarını değiştireceksin. Baktın sana soğuk davranıyo sende soğuk davran. Biraz sıcaklık hissettiğin zaman sende sıcaklaş. Daha fazla sıcaklık hissedersen sal kobrayı
Yazdıklarından buluşacağın kızın sevgilin olacağını çıkardım. İlk buluşmada el sıkışmak itici gelebilir kıza diye düşünüyorum. Elini omzuna koyarak tokalaşmak daha makul geliyor bana.
utangaç biriysen sinemaya davet et sinemada azda olsa ısınırsın karşıdaki insana ve sinemada kıza sarıl falan işte ya okadarınıda bizden bekleme
ama sakın el sıkma ciddi ciddi kaba duruyor sarıl ölüm yok ya sonunda
yok onu çıkarmayayım bugün, haberlere düşmeye lüzum yok yaa ayakkabıda eskidi yenilencekti, saçsakalda uzun karıştı birbirine olumsuz etkilemesin bu unsurlar ha ne dersiniz?
Aşkın beni derbeder etti düştüm yollara ne saç sakal dayandı nede ayakkabı dersin belki hoşuna gider yerse tabi.. Yada direk bu eleman gibi muhabbete gir etkiliyebilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 7 Temmuz 2011; 22:55:56 >
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Yazdıklarından buluşacağın kızın sevgilin olacağını çıkardım. İlk buluşmada el sıkışmak itici gelebilir kıza diye düşünüyorum. Elini omzuna koyarak tokalaşmak daha makul geliyor bana.
Sakın öyle bir şey yapma çok itici gelir bence erkek arkadaşınla kafa tokuşturuyormuş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: emirk
yok onu çıkarmayayım bugün, haberlere düşmeye lüzum yok yaa ayakkabıda eskidi yenilencekti, saçsakalda uzun karıştı birbirine olumsuz etkilemesin bu unsurlar ha ne dersiniz?
Ayakkabı o kadar sorun değil temiz olsun. Kendine bakım yap saçını sakalı düzelt. traş kolonyası sür. Özellikle Arko'nun traş kolonyasından. Kızlar bayılıyo o kokuya :D Sonra bi cafeye giderseniz kızdan önce davranıp sandalyesini çek ve o oturduktan sonra yerine otur. Önemsiz gibi görünen önemli bi detaydır bu. Aynı şekilde bi yerden içeri girerken kızdan önce davran ve o kapıyı aç.
seninle buluşmam sana bir lütuftur. sen benim yüzümü görene kadar kaç kızla ne kadar mazim var havasında ol. sonra istesende peşinden ayrılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye
quote:
Sakın öyle bir şey yapma çok itici gelir bence erkek arkadaşınla kafa tokuşturuyormuş gibi.
Tokalaşmaktan kastım kafa tokuşturmak değil. Masum bir öpücük olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye
quote:
Tokalaşmaktan kastım kafa tokuşturmak değil. Masum bir öpücük olabilir.
dimi ne o öyle sanki pazarlık yapıyomuş gibi :) yaklaşırsa bende gider yanağımı değdiriim lan ya sevgili olacakmı bilmiyorum ama hoşuma gitti yani, daha önce bni görmüş büyük gösteriyormuşum öyle diyo
Biz daha tokalaşmadan direk işe girişmiştik pat küt 1-2 ah uh çat çut