Şimdi Ara

İlk aşkınız kimdi? Onu unutabildiniz mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan te 6 sene önce ben liseye ilk başladığım zamanlar okulun ilk günüydü. Daha kimseyi tanımıyordum tabi. bir sıraya geçip oturmuştum. Sonra "o" geldi. Onu gördüğüm an şimşekler çakmıştı sanki. Büyülenmiştim. Yanıma gelip oturmuştu. Ben tutulup kalmıştım konuşamamıştım.

Her gün her an onu düşlerdim. Sürekli onu hayal ederdim. Daha sonra arkadaşım aracılığı ile kıza çıkma teklifinde bulunmuştum. Kız arkadaşı olarak gördüğünü söylemiş. Tam 3 sene unutamamıştım. Hala da aklımda. Tabi eskisi gibi aşık değilim ama yine de sosyal medyada ne zaman onu görsem heyecanlanırım.

Zaten çıkmamız pek mümkün değildi. Kız zengindi, her gün spor arabalar ile geziyor villada oturuyordu.

Sadece paylaşmak istedim, siz de paylaşabilirsiniz

• Valla ilkokul aşkımdı. Sınıf öğretmenim kızı sevdiğimi bildiği için bizi yan yana oturtmuştu. Ne dua etmiştim hocaya. Tabi çocuğum daha nerden bileyim çıkma teklifi nedir sevgili nedir sadece platonik birşeydi. Şuan ne yapar ne eder hiç bir bilgim yok ama unutmadığım bir anımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaay öğretmene bak sen :)
  • Kimseyi, hiçbir şeyi unutamayız. Unuttum değil de bir şey hissetmiyorum diyebilirim

• Jee Le Zara kullanıcısına yanıt
    Benim böyle onu görünce veya onu hatırlatacak bir şey görünce böyle bi tuhaf oluyorum içim huzurla doluyo gibi oluyo değişik :D
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Beni fazlasıyla üzdüğü ve karşıma da iyi bi insan çıktığı için de bir şey hissetmiyor olabilirim. Sen demekki hala az da olsa bir şeyler hissediyorsun

• Jee Le Zara kullanıcısına yanıt
    Ben o kızdan giç bir kötülük görmedim şimdiye kadar sanırım bu yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle

• Uzun uzun yazdım ama sildim. Konuyu kirletmeye gerek yok.

Lise 3'te kendisi ile tanıştık. Meslek lisesi olduğu için her sene bölümler değişiyordu.

Hala unutamadım. 2 sene geçti. Olabildiğince kendimi mesleğe vermeye çalışıyorum. Kızlardan uzak duruyorum. Fakat o gelse bilemiyorum. Kafam karışık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi lise sınıf arkadaşımdı.Lise 1'de sadece fiziksel olarak beğeniyordum,çok fazla bir yakınlaşmamız yoktu genel muhabbet harici.Lise 2'de oldukça yaklaştık,aramızdaki arkadaşlık durumu başka bir boyuta dönüşmüştü,ona bana aşıktı ama bende sadece hoşlanma durumu vardı.Okula beraber gidip geliyorduk,tenefüslerde beraberdik.Benim veya onun sıra arkadaşı gelmesse beraber oturuyorduk.Ama ikimiz de birbirimizden beterdik bu ilişkinin adını koyma bakımından.Ben halimden memnundum,resmi bir ilişki boyutu kazandırmayıp trip yemiyordum ve bir kızla gayet hoş zamanlar geçiriyordum.Öyle çıkma teklifi etmeye falan da pek niyetim yoktu çünkü kız sınıf arkadaşımdı.Eğer sevgili olursak sınıftaki erkek arkadaşlarım kıza diyeceği en ufak bir laftan tartışma yaşayabileceğimi,kızla ayrılırsam mezun olana kadar ufacık sınıfta birbirimizi yok sayma oyunu oynayacağımızı biliyordum.Böylesi en iyisiydi benim için,ne sevgili ne arkadaş.Seviyor muydum evet seviyordum ama sevgili de olmak istemiyordum
    Ben böyle düşünüyordum ama kız bana aşıktı,bu durumun böyle gitmesini istemiyordu.Kendisini kötü hissediyordu,takılmalık bir kız gibi.Ben de hala pek oralı olmayınca en sonunda küstük.Korktuğum şey farklı yoldan başıma geldi,bunu o akılla hesap edememiştim.Mezun olana kadar aynı sınıfta birbirimizi yok saydık.Ben ayrıldıktan sonra çok aşık oldum kıza.Mezun olana kadar o 1.5-2 sene nasıl geçti anlatamam.Şerefsizlik bendeydi aslında,o kızı unutayım diye okuldan başka kızlarla çıktım.Hepsiyle güzel ilişkilerim oldu ama hala daha onu unutamadım.Halbuki başka kızlarla çıkmak yerine bizim kızdan özür dilesem,yepyeni bir sayfa açalım desem belki şu an evliydik.Küs olduğumuz dönemlerde bile çekilen sınıf fotoğraflarına bakıyorum,kız benim hep önümde arkamda veya yanımda.Hep bana yakın olmaya çalışmış ama benim salak kafam onu silmişti artık.
    Unutma işi kolay.Ben liseden mezun olduktan 1 yıl sonra artık tamamen aklımdan silmiştim.Çünkü gerçekle yüzleştim.Kızla bir fırsat bulup konuştum ve kız artık her şey için çok geç,bu saatten sonra birbirimizi üzmeyelim dedi.Tabi ki üzülüyorsun ama hayatın koşuşturmasında her şey unutuluyor,ölüm bile.

O kız da doktor oldu ya iyi mi Keşke zamanında yapışsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 10 Haziran 2017; 14:38:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Ben o kızdan giç bir kötülük görmedim şimdiye kadar sanırım bu yüzden

ilk ve tek aşkım hala unutamadım hep profiline bakarım görsem kalbim küt küt atar...
  • liseden bir kızdı. kör kütük aşıktım. şimdi iyiki olmamış diyorum.
  • Ben lise 4'tüm o lise 1. İlk defa bir kıza tarif edemediğim şekilde duygular hissetmeye başlamıştım. Aşık olmuştum ve işin güzel tarafı o da bana aşıktı. 3 sene ilişkimiz oldu. Aşk ve sevgi vardı fakat saygı yoktu. Tükene tükene bittik, ayrıldı, 1 ay sonra başkasıyla ilişki yaşadı, üzerinden 9 ay falan oldu. İlk zamanlar çok zordu ama şimdi eskisi gibi kötü değilim. Sadece geleceğe karşı biraz umutsuzum. Tekrar aşık olamamaktan korkuyor ama içimde birilerine karşı tekrardan aynı duyguları hissetmek istiyorum, çünkü ben aşık olunca bambaşka bir insan oluyorum. Fakat hiç bir kız hoşuma gitmiyor hatta onlarla konuşmak gereksiz geliyor. Unutuyorsun ama içinde bir yerlerde kişiyi değil hissettiğin duyguları özlüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 11 Haziran 2017; 3:43:45 >
  • yaş 33, ilişkim oldu ama daha kimseyi sevemedim
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Ayrıldığınızda yaş kaçtı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    1.5 yıl fln oluyor...
  • İlk okulda tanıdım, masumlukla utana utana sevdim. Geçenlerde evlendi bir başkasıyla. Düğünü olduğunu öğrendiğim gün 18 yaşımdan beri 7-8 yıldır kazasız kullandığım aracın sağ tarafını duran arabayı sollarken sürttüm baya bi çizik oldu. Neyse sevdiğimden değil ama gözüm daldı... İlişkim var ama insan yine de değişik hissediyormuş.
  • sen beni yanlış anladın kimler gelir, kimler geçer. bende bir melek değilim bugün canım sevişmek ister
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.