Şimdi Ara

ilk ama son olmayacak ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler , abilerim , amcalarım , gardaşlarım, yoldaşlarım, üstadlarım vs.vs.

İlk konumun sebebi aslında hem meraba diyip hem de bi konuda yardım almak.Baştan de demek isterim MERHABA DONANIM HABER FORUM ÜYELERİ!
    Kız arkadaşım, Ekin ,kendisiyle konserde tanıştım mavi gözlü, sarışın, ilk gördüğümde hoşlandıgım, Ankara'dan ayrılmadan konuşmaya başladıgım,Ankaradan ayrıldıktan 2 hafta sonra ailem varken telefonumla ilgilenemiyorum diyerek konuşmaları seyrelten (belki özel durumlardan -dipparantez-(kızlardaki olaylar)) tatlı kız.
    Alında konuyu tek bi cümleyle anlattım ama uzun bi cümle oldu gerçekten kafayı buna yormaktan geceleri uyuyamamaya başladım bir de ramazandı oruçtu derken kendimi parçaladım açıkçası. konuşmayı seyreltmeden önce gayet samimi flörtleşiyoduk bi anda noldu bunu merak ediyorum başına gelen gelmeyen herkesin yorumunu bekliyorum.

• Sakın ol ve tane tane anlat, öyle birşey yazmışsın ki seyreltmek gibi kelimeler ve seyrelten kim belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 10 Temmuz 2014; 22:32:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Polyphia

Uzun lafın kısası kız arkadaşım sebepsiz yere konuşmayı azaltalım falan dedi bi soğuk davranmaya başladı. Benlik bişey mi var dediğimde yok falan dedi n'apmam lazım

Şehirden ayrılmışsın, ne bekliyordun. Ölene kadar seni mi bekleyecek?

Orijinalden alıntı: kaan955

quote:

Uzun lafın kısası kız arkadaşım sebepsiz yere konuşmayı azaltalım falan dedi bi soğuk davranmaya başladı. Benlik bişey mi var dediğimde yok falan dedi n'apmam lazım

ben ayrılmadım o tatile gittiben ayrılmadım o tatile gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

quote:

ben ayrılmadım o tatile gittiben ayrılmadım o tatile gitti

Dostum ciddi anlamda, cümle kurma sorunun var. Konuyu bir daha yazmayı denemelisin.

Bir insanın diğer insanı beklemesi için onu kalbine derinden işlemiş olması lazım, bu da uzun süre gerektiren birşey haliyle. Kız gidipte o lafı ettiyse geçmiş olsun. Unutursun 1-2 seneye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.