Şimdi Ara

İlk adım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay başladım, bıraktım, 2 ay başladım, bıraktım evde 1 ay yaptım, bıraktım. Ama artık düzenli uyku, fazla beslenme ve seti setine antrenmanları uyguluyorum. Bugün başladım umarım gelişirim vazgeçmem ve geliştikçe vücut geliştirmek isteyenlere yardımcı olabilirim. Bugün önceki aylarda olmayan bir şey oldu bende, salonun tenha olmasından mıdır kahvaltımı güzel yaptığımdan mıdır nedir, keşke çarşamba ve cuma biran önce gelse de antrenmanlarıma devam etsem dedim. İlk kez ağırlık çalışırken eğlendim.
    Salonun sahibi ile gelişiyorum artık çalışan 2 hocadan pek memnun değilim, sıkılmışlar gibi artık vücut geliştirmekten ve öğrencilerle uğraşmaktan. Sahibi Tayfun Hocam 1.90 ve 100 kilo, streodsiz yapmış 6 senede ve çok çok iyi görünüyor fiziği hiç bir aşırılık yok. Askerde ki fotoğrafını gösterdi yani 9 sene önce ki halini benden çelimsizmiş, aşırı hırslandım o anlattıkça örneklendirdikçe.

    Yaş : 17

    Boy: 1.87

    Kilo: 67


    Vücudum kiloma göre çok ince, belimi metreyle ölçtüm mezura yoktu 72 çıktı ama gerçekten çok çok ince. Kaburgalarımda aynı şekilde çok dar yani benimle aynı boyda ama benden zayıf arkadaşlarım daha iri duruyor. Umarım bu gelişir.

    Soru 1: He birde kola ve sigaranın ne gibi zararları olur, kalori almak için sürekli ekmek,ıslak kek vs. yiyorum. Ektomorfum.

    Soru 2: Protein tozu kullanıyordum arkadaş hediye ettiği için kendine göre almış, yağsız kalorisiz karbonhidratsızdı neredeyse. 2 ölçeği 32 gram prot. içeriyordu, ama tabii kapağı açılalı 9-10 ay olunca bozuldu. Kalorili özellikle hem karbonhidrat hem de protein ihtiyacımı karşılayacak toz önerir misiniz

    Not: Profil fotoğrafında 63 kiloydum, şuanda sırtımdaki kemikler neredeyse hiç gözükmüyor arkadan ve belim, sırtım biraz genişledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrocodileGustave -- 14 Temmuz 2014; 23:30:10 >







  • hocam sigarayı bırakmadan spora filan başlama bence
  • Ya baktım biraz forumada zararı olmaz diyenler ağırlıklıydı, bir de hocalarımın falan hepsi içiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.