Şimdi Ara

İlk 5-10 bine girmek için neler yaptınız,nasıl çalıştınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
28
Favori
124.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok mu sağlam temelleriniz vardı,yoksa 11.sınıftan mı başladınız çalışmaya;yazın mı başladınız,öncesinden mi;nasıl bir yol izlediniz vb.. Kendi aşamalarınızı paylaşırsanız hazırlananlara da doğal olarak bana da büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum..

• 3113.siradayim türkçe için kitap okumak şart bence. Mat ve fen e rahat 25bin kişi iyi çalışıyor ama sınavda sakin kalanlar istediğini alıyor. Bence ayrım yapmadan tüm konulara calisirsaniz sinava psikolojik olarak rahat girersiniz. O konulardan çok soru çıkmasa da az puan verse de rahatlığınız size kazandırır...
  • her ne kadar sadece ygs3 ve ygs4de ilk 10bine girmiş ygs5de tam 10bin olsam da genel olarak temel işi yoksa benden 3-4 kat fazla çalışanlar 30-40 puan daha düşük aldılar
    çalışmalara da yazdan itibaren ağırlık verdim
  • ben 6 bininci oldum 451 puanla açıköası sene başı sürekli bilgisayar oynuyordum dershanede geç başladı zaten ders çalışmayı oldum olası sevmem 11 de yatanlardandım bende sonra ufaktan yumurta kapıya dayanmaya başladı ara ara gaza geldim 1 hafta kastım bir hafta yattım böyle böyle 358 lerden 450 ye kadar çektim puanımı en yüksek 464 yaptım deneme sınavlarında ama kendime her zaman güveniyordum sınavında çalışmakla alakasının pek olmadığının genel olarak denemelerden daha kolay olacağını biliyordum sakin bir şekilde girdim çözdüm istediğim puanı aldım inşaallah lys de de sıramı korurum
  • çevremde ilk yüze giren onlarca kişi var onlar gibi olup da ilk bine bile giremeyenler de var sana tavsiyem kendini psikolojik olarak hazırlaman gidersin en ince detayı ezberlersin ama çıkmaz ama gidip de birkaç ay psikolojik destek alırsın çok şey değişir ayrıca hızlı okuma kursuna gitmeni tavsiye ederim veeee böyle soru mu olur deme sakın her türlü yayını çöz feme vs takılıp kalma. evde deneme olurken normal süreden daha az süre ver kendine
  • 6bin küsür oldum. 9-10-11 de yattım. iyikide yatmışım. o senelerde çalışan arkadaşlarım benim sadece 500-600 önümdeler. ki onlar çalışırken hayvan gibi bisiklet bindim pc oynadım. iyikide oynamışım hiç pişman fln değilim.
    dershane ağustos ortası-sonu başladı. onunla beraber cumartesi pazar gittim sadece. sınavları fln hiç kaçırmadım. ayrıca son 2 ay kalada etütlere gitmeye başladım salı perşembe.
    fazla abanmanın anlamı yok. matematik 2 y 38 d ki full çekerdim. mal gibi gidip F(117) ve o altıgeni döndürme sorularını yanlış yaptım.

neyse demem o ki fazla kasmanıza gerek yok.

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 6 ayda evde ne yaptınız?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takipdeyim:)

Demek istedigim ygsye istediginiz kadar calisin hic biseyi garantileyemez siniz yazin herdersten guvenderin kitaplarini bitieniz tum sene ygs adina konu bakimindan yeterli olur gerisi size kalmis ygsde zeka ve algilama yetenegi

Lysde durumlar ole degil ama bir suru konu var ve hepsi zor ve emek istiyor

Siz siz olun ygsye 2 aydan Fazla calismayin sinav esnasinda rahat olun emin olun sinav genel itibariyle kolay olacaktir calistiginiza degmez

Yazin ygs konularini konu amlatimli kitaplarini bitirin zaten kolayca biter 4 test var her konuda sonra hemen 12. Ve 11. Sinif konularina baslayin ygsyi asla ve asla cok fazla abartmayin benden solemesi yoksa seneye bu zamanlarda aglarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entrik4 -- 21 Nisan 2012; 22:13:06 >

Orijinalden alıntı: Lazeran

dershanedeki siralamasi cogu kisiden kotu olan bir arkadasimiz turkiye 4.su oldu (bknz: mihrican büber) bunu sadece kitap okuyarak yaptigini soyluor

Demek istedigim ygsye istediginiz kadar calisin hic biseyi garantileyemez siniz yazin herdersten guvenderin kitaplarini bitieniz tum sene ygs adina konu bakimindan yeterli olur gerisi size kalmis ygsde zeka ve algilama yetenegi

Lysde durumlar ole degil ama bir suru konu var ve hepsi zor ve emek istiyor

Siz siz olun ygsye 2 aydan Fazla calismayin sinav esnasinda rahat olun emin olun sinav genel itibariyle kolay olacaktir calistiginiza degmez

Yazin ygs konularini konu amlatimli kitaplarini bitirin zaten kolayca biter 4 test var her konuda sonra hemen 12. Ve 11. Sinif konularina baslayin ygsyi asla ve asla cok fazla abartmayin benden solemesi yoksa seneye bu zamanlarda aglarsiniz

İyi sallamış konuları bilmeden sadece kitap okuyarak ha ? tabi tabi.

• siz ilk 10 bine girenlerin hem bencil hemde merhametsiz olduğunuzu söylüyorlar doğrumu ?

Orijinalden alıntı: entrik4

siz ilk 10 bine girenlerin hem bencil hemde merhametsiz olduğunuzu söylüyorlar doğrumu ?

tamam hadi alkış . Şimdi git uyu . Konuyu bozma.
  • Zaten iyi bi temelim vardi , bi de mezunum o yuzden cok calistigimi soyleyemiycem. Bol bol deneme cozmek bence ygsye hazirlanmanin puf noktalarindan biri. Ygs konularini da temeliniz yoksa adam gibi yazin halletmeye bakin, sene icinde lys ile ugrasmaya vaktiniz kalsin.
  • Buradakilerin son sene başladım ya da hiç çalışmadım sözlerine bakma, ilk on binde olan insanlar ortaokuldan itibaren düzenli olarak derslerine çalışmış, son seneye sadece 12.sınıfın konularını bırakmış kişilerdir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.