Şimdi Ara

ilk 20,000 e girmek zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
18.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su yıl için tek isteğim ilk 20,000 de olmak ilk 20 bine veya daha iyi sıralamaya giren büyüklerimiz ne kadar zor olduğunu somut örneklerle anlatmaya calısırlarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: topal kaplumbağa

Su yıl için tek isteğim ilk 20,000 de olmak ilk 20 bine veya daha iyi sıralamaya giren büyüklerimiz ne kadar zor olduğunu somut örneklerle anlatmaya calısırlarsa sevinirim

MF ???
  • çaşıt kullanıcısına yanıt
    evet mf4
  • Temelin iyise zeka varsa gunde 3 saat calisarak cok rahat girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi universite ve bolum kismetse?

• Eğer o kadar zor olsaydı 20 bin kişi başaramazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Temelin iyise zeka varsa gunde 3 saat calisarak cok rahat girersin

Temeli olan biri o çalışmayla ilk 10bine giriyor hocam. Temeli olmayanda 25-50bin arası çalışma verimine göre. (Okuduğum ve konuştuğum insanlara göre bunları soyluyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Temelin iyise zeka varsa gunde 3 saat calisarak cok rahat girersin

Temeli olan biri o çalışmayla ilk 10bine giriyor hocam. Temeli olmayanda 25-50bin arası çalışma verimine göre. (Okuduğum ve konuştuğum insanlara göre bunları soyluyorum)

Zekaya bakar hocam. Temel falan bi yere kadar

• valla zormu bilmiyorum ama ugrasıyoruz işte
  • ne kolay işmiş ya az biraz temeli olan biri günde 3 saat çalışmayla 10bine giriyorsa kabul ediyorum ben tam bir eŞŞeğim
  • zeka , temel , çalışmak bunlar bi yere kadar sizi götürür belki 1. bile yapar . Ama ilk önce şunu bilmeniz gerekli. Önce sınav anı önemli . Şansınız yaver gidiyorsa 1. olmamanız için bile bir neden yok . Bunu şöyle düşünün . Bir futbolcu serbest vuruş kullanıyor . Topla baraj mesafesi sizin sınav anını , barajla kale de mesafesi de çalışmanızı , zekanızı simgelesin. Eğer top barajı geçmezse zaten gol olmaz . Çok iyi örnekledim be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keiraknightley -- 30 Ağustos 2013; 21:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

ne kolay işmiş ya az biraz temeli olan biri günde 3 saat çalışmayla 10bine giriyorsa kabul ediyorum ben tam bir eŞŞeğim

yok hocam oyle 3 saat biraz da zeka demislerde bir yerlerini yirtip gayet de akilli olan arkadaslarim 20 bin 30 bin hatta 80 bin oldugu gorunce bu isin sans ve sinav anina bagli oldugunu anliyorsun siz calismaya devam edin bol bol test cozun gerisi artik sinavdaki anina kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsykslr -- 30 Ağustos 2013; 21:48:47 >
  • TheReedS kullanıcısına yanıt
    arkadaş açıklamadan yazmış sanırım
    o bahsedilen kişiler liseye çok sağlam temelle gelen ya da tek tük olsa da ortalamanın üstünde zekaya sahip kişilerdir

ve sınav günü çok önemli .bazı kişiler de soğukkanlılığı sayesinde başarılı oluyor.
    öylelerini de gördüm.çok çalışmıyor adam ama kaybedecek pek fazla şeyi de yok.o yüzden üzerindeki baskı az adam da bu şekilde yardırıyor sınavda.
  • Onu bilmem ama temelin var ve çalışmıyorsan giremezsin temele falan güvenme denendi onaylandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

zeka , temel , çalışmak bunlar bi yere kadar sizi götürür belki 1. bile yapar . Ama ilk önce şunu bilmeniz gerekli. Önce sınav anı önemli . Şansınız yaver gidiyorsa 1. olmamanız için bile bir neden yok . Bunu şöyle düşünün . Bir futbolcu serbest vuruş kullanıyor . Topla baraj mesafesi sizin sınav anını , barajla kale de mesafesi de çalışmanızı , zekanızı simgelesin. Eğer top barajı geçmezse zaten gol olmaz . Çok iyi örnekledim be

• Sınavda iyi bir sıralama yapmak için zekaya falan gerek yok. Ygs de az biraz etkiler yorum gerekir falan ama bu sınavlar zekayı falan belirlemiyor. Temele ve senin çalışmana bakar olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

zeka , temel , çalışmak bunlar bi yere kadar sizi götürür belki 1. bile yapar . Ama ilk önce şunu bilmeniz gerekli. Önce sınav anı önemli . Şansınız yaver gidiyorsa 1. olmamanız için bile bir neden yok . Bunu şöyle düşünün . Bir futbolcu serbest vuruş kullanıyor . Topla baraj mesafesi sizin sınav anını , barajla kale de mesafesi de çalışmanızı , zekanızı simgelesin. Eğer top barajı geçmezse zaten gol olmaz . Çok iyi örnekledim be

Gerçekten güzel örnekti hocam.

Bence konu eksiği yoksa sınav anındaki konsantrasyon her şeyi belirler. Benimde hedefim ilk 20.000 civarı veterinerlik istiyorum hayırlısıyla.

• sıralamayı düşünme sıkılana kadar çalış.başka yolu yok. benim izlediğim yol bu hedefimde mf4 4.800
  • hocam sıralamada önemli özellikle seninkisi baya iddalı umarm girersin istediğin yeri sabancı bilgisayar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

arkadaş açıklamadan yazmış sanırım
    o bahsedilen kişiler liseye çok sağlam temelle gelen ya da tek tük olsa da ortalamanın üstünde zekaya sahip kişilerdir

ve sınav günü çok önemli .bazı kişiler de soğukkanlılığı sayesinde başarılı oluyor.
    öylelerini de gördüm.çok çalışmıyor adam ama kaybedecek pek fazla şeyi de yok.o yüzden üzerindeki baskı az adam da bu şekilde yardırıyor sınavda.

hocam doğru fakat o şekilde olması için lisede gerçekten dersi dinlemiş çalışmış bayağı iyi bir temeli olan olması lazım bence.o öğrencide zaten çalışkan bir öğrencidir sonuçta.
    bende çok gördüm az çalışarak ygs de yardıran ama lys de herkes hakettiği yere geçiyor diye düşünüyorum:) sen hiç gördün mü peki bahsettiğimiz gibi az çalışan ygs de ve lys de yardırıp ilk 10k da olan. gerçekten merak ediyorum bunu eğer varsa benimde kendime farklı bir çeki düzen vermem lazım artık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.