Şimdi Ara

İlk 15k puanı tıpa gömün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın odtü boğaziçi falan kanmayın. Hiç düşünmeden tıpa gömün puanı.

35 yaşında kpss kasıp devlete atanmaya çalışan odtü mezunları var.

40 yaşında işten atılan bilkent ve odtü mezunları var.

benden size abi tavsiyesi.

özel sektör çok acımasızdır.

doktorlar kpss kasmadan devlet memuru olabilir.

akp çok üniversite açarak bütün meslekleri çöp haline getirdi. Sadece sağlık sektörü kaldı geriye.

Gençler bilebilse ihtiyarlar yaşabilse demişler.

Dişçilik de iyidir, tıpa puan yetmezse.

Bu LYS sınavı zekanızı ortaya koyabileceğiniz altın bir fırsattır ama hayatta bir kere çıkar insanın karşısına. Yanlış meslek seçimi bütün ömrü mahveder. Geçmişi düşünüp ah vah etmek istemiyorsanız beni dinleyin.

Meslek hevesleri çabuk geçer ama 60 yaşına kadar geçinmek zorunda olmak bir gerçektir.

Ayrıca emeklilik yaşı 60 unutmayın. Özel sektör yaşlı sevmez. Bunları şimdiden düşünmek lazım.

• Gittikçe bu adama inanmaya başladım. Bu sistem idealistliğin ebsini neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu sefer erken geldin tercih zamanı gel şimdi işe yaramaz bu arada çocuk hala kazanamadı mı odtüyü ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 17 Mart 2016; 10:20:30 >
  • Anadolu çomarı mısın, rakip mi elemeye çalışıyorsun tam idrak edemedim:)

• Forumda yıllardır takılan bi abimiz kendisi rakip eledigi falan da yok sen yeni olduğun için bilmesin tabi

• 30 yaşınızda bayburt mezunu adamla kpss'de kapışmak istemiyorsanız tıp yazın. Almanyada olsaydık başka meslek tavsiye edebilirdim ama burası türkiye ve çok fakir ve geri kalmış bir ülke. Güçlü bir mesleğiniz olmazsa ömür boyu haklarınız yenir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Cok komiksin sen:)

• Ben kaç yaşında adamım sizin tercih zamanınızı mı takip edicem. İnsanlar çok kötü ruhludur ve sizi her daim sömürmek isterler. Kimseye güvenmeyin adımlarınızı sağlam atın hayatta. Son bir link vereyim okuyun. http://forum.memurlar.net/konu/1368857/

• quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız adam

Cok komiksin sen:)

Hayat çok komik 2000 yılında mezun olmuş odtü endüstri mezunu adam var bizim kurumda 2200 tl maaş alıyor düz memur. Neyse büyüyünce anlarsınız

• modernkro M kullanıcısına yanıt
    ya bırak kardeşim sakın takma şunu bul face sayfasından itü odtü boğaziçi mezunlarını sorun pişmanlar mı
    bi de doktorları bul sor pişmanlar mı
    emin ol doktorlar çok daha fazla pişman itü elektrikteyim ben klübe gelen mezunların hiçbiri pişman falan değil bu saf herkesi kendi gibi sanıyo tek mesele bu
  • 1-İnsanlarin kotu ruhlu oldugu konusunda haklisiniz.Sayet size bu guzel nufuz etmis.
    2-Siz meslegi hayatta bir yer edinme, bir makam gibi goruyorsunuz.2'side gunumuzde bir yere kadar dogru olan seyler fakat sizin icinizdeki ezikligin disa vurumu doktorluk olarak cikmis.

Sizi dinleyeceklere tavsiyem, su kadar yasindayim, abinizim sunu yazin diye birinin, 30+ yasinda olmasina ragmen, is hayatinin en yogun saatlerinde size nutuk cekmeye calisiyor olusu ve en komigi yas ortalamasi 17 olan bu foruma girmesidir.

Ezikliginizi ve ustune basilmisliginizi bu kadar aciz bir bicimde ortaya cikarmaniza uzuldum.
    Burada tip mi muhendislik mi tartismasi yapmayacagim ama sizin gibi basit bir adam olmadiktan sonra Turkiye'nin 3 buyuk okulundan mezun olan muhendis her turlu tipi tokatlayacaktir.Tabi bu sizin surekli degindiginiz maddi anlamda:)

• En sevdigim konu hadi kapisin

• quote:

1-İnsanlarin kotu ruhlu oldugu konusunda haklisiniz.Sayet size bu guzel nufuz etmis.
    2-Siz meslegi hayatta bir yer edinme, bir makam gibi goruyorsunuz.2'side gunumuzde bir yere kadar dogru olan seyler fakat sizin icinizdeki ezikligin disa vurumu doktorluk olarak cikmis.

Sizi dinleyeceklere tavsiyem, su kadar yasindayim, abinizim sunu yazin diye birinin, 30+ yasinda olmasina ragmen, is hayatinin en yogun saatlerinde size nutuk cekmeye calisiyor olusu ve en komigi yas ortalamasi 17 olan bu foruma girmesidir.

Ezikliginizi ve ustune basilmisliginizi bu kadar aciz bir bicimde ortaya cikarmaniza uzuldum.
    Burada tip mi muhendislik mi tartismasi yapmayacagim ama sizin gibi basit bir adam olmadiktan sonra Turkiye'nin 3 buyuk okulundan mezun olan muhendis her turlu tipi tokatlayacaktir.Tabi bu sizin surekli degindiginiz maddi anlamda:)

Olum adam 2010 dan beri aynı konuyu açıyo

• Daha kotu iste:)

• quote:

1-İnsanlarin kotu ruhlu oldugu konusunda haklisiniz.Sayet size bu guzel nufuz etmis.

eziklik değil hayat tecrübesi. Biz tercih yaparken internet yoktu. Siz şanlısınız.

18 yaşında manevra kabiliyetin çok yüksek oluyor ama tecrübe olmuyor. 35 yaşına gelince hayat tecrübesi sahibi oluyorsunuz ama pek tabii mesleğinizi değiştirme şansınız olmuyor.

İnan bana odtü boğaziçi diye dikkat eden sadece bazı büyük şirketler. Oralara da giremezseniz patlarsınız. Ayrıca ilk işe girişte avantaj. Sonrasında iş tecrübenize bakar olay.

Özelde işiniz biterse kpss kasmak zorunda kalırsanız bayburt'la odtünün bir farkı yok.

Benim sizinle ne işim olabilir. Ben zaten işimi buldum. Bana ne rakip olabilirsiniz ne de bana bir faydanız dokunabilir.

Lys puanınızı boşa harcamayın diye yazdım bunları.

Dediğim gibi düz memurluk kovalayan odtü mezunları var, durum o kadar kötü. Özel sektör gençliğinizi sömürür, işi bitince atar. Vampir gibidirler. Devlet en iyi işveren ama devlete girmesi de çok zor.

Ayrıca zaten türkiye'de mühendislik yok. Mühendislerin yaptığı iş teknisyenlik.

neyse verdiğim linki okuyun. Benimle ikili polemiğe girmeyin.

• Vay nerelerdesin be
  • adam haklı artık tek garanti sağlık sektörü.
  • neyse gençler. Özel sektör bir lağım çukurudur. Devlete kapak atmaya bakın. Doktor olursanız kpss olmadan memur olursunuz ve iyi maaşınız olur. Diğer mesleklerin memur olması çok zor. Benden bu kadar. Bana yazmayın başka. Sizin refah ve saadetinizin bana bir katkısı yok. Mühendisliği bayburt şırnak mezunu amelelere bırakın. Onlarla aynı meslekten olmayın.
  • İşin Akp ile ne alakası var. Sen üniyi sadece diploma için bitirmezsen işveren için olmazsa olmaz bir adam olursan nasıl işsiz kalacaksın? Ünide kız peşinde koş, Oyun peşinde koş, Aşık ol, Dersleri zar zor geç... Sonra da işsizim. Nahsıl iş bulacaksın acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.