Şimdi Ara

İlk 100 oluru nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi mezunum ama 12. Sınıfta sadece son hafta 4-5 saat tyt yks çalışan biriyim bütün sınav çalışmam abartısız bir hafta tek sonucuma gelirsek 42-43 bindeyim sınav netlerim ise 34-35 tyt mat 21 tr 7-8sos 18 fen ayt de ise 32-33 mat 18 fen netim var totalde 360 gibi bir puan aldım obp 90 sene içinde tyt de çalışmamama rağmen 460puanı bile gördüm msü de ilk1000deydim sınavda şansızlık Türkçe şoku grip derken kötü yaptım ayt hep böyleydi çalışmadan yükselecek alan değil neyse bu sene 5 saat çalışmayı düşünüyorum herşeyi baştan alarak çalışacam hedefim Koç tıp olmazsa da acıbadem tıp sizce oluru nedir tyt mat 34-35 üstü hep ayt mat ise genel olarak 30üstü ayt fen tr sos berbat onları halletmek ilk hedef ve geo da ilk planda genel bir çalışma yapıcam sizce oluru nedir ilk 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun ilk 100desin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ciddi mi değil mi anlamadım

• Konuyu rezleyelim. Ilk 100 girenler bir el atsa guzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 12 de hiç çalışmaz 200k da olursun mezun senende 8-9 çaışırsın ilk 1000 de olursun. oluru var ilk 1000 den sonrası da nasip
  • üst sıraları şans faktörü ve sınav anı çok belirliyor, ilk 100 olur mu bilemem ama hayallerine ulaşırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • % 1

İlk 100'e girecek adam burada boş yapmaz onun yerine ders çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Çok Çalışkan olsam geçen sene çalışırdım zatenayrıca 5 saat yazmışım çalışıp çalışmadığımı nereden bileceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dereceiçinomuzomuza -- 4 Eylül 2018; 20:14:36 >
  • Hiç çalışmadan 42-43 bin bu sene 5 çalışıp ilk100 ?

• berk_e B kullanıcısına yanıt
    350k dan 15k 40k dan 2-3k gördüm ama benim avantajım 12 de çalışmadan normal bir sıra(42-43 bin) yapmak buna güvenip ilk 100 hedefliyorum

• Dereceiçinomuzomuza D kullanıcısına yanıt
    ilk 100'ü bilemem ama bence iyi bir çalışmayla güzel bir tıp fakültesine gidebilirsin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berk_e B kullanıcısına yanıt
    Koç ve Acıbadem iki hedef başka bir yer Yok kafamda

• Durumumuz cok benziyo bende gecen sene calismadim ve 32k yaptim tyt turkce tyt sosyal ve ayt fenim cok kotu tyt mat 33 34 arasi ayt matta 32 33 arasi netim vardi bu sene hedefim ilk 2k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 5k olabilir fakat ilk 100 gibi sıralamalar şans faktörünü de içeriyor. Siz dediğiniz gibi çalışın gerisi gelir
  • %1
  • ilk 100den sözelci var mmı??
  • ShaneB S kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay okula gitmedim 2 aylık konulardan okul sınavı oldu son gün 7 dersin 2 aylık konularını 1 günde hallettim 7 sınava aynı gün girip 90 üstü aldım işte okulda dinlemek yetiyor yada son gün okumak yetiyor ayt öyle değil tyt de de hız önemli yoksa yapılırdı hiç çalışmadan bunu yaptın çalışarak yaparsın diyor bütün çevrem hocalarım falan forum da yapamazsın diyen var 1-2 kişi o kadar hatta müdür bana son sene 1.5 saat çalış itü endüstri girersin demişti çalışmadım tabi😂😂

• Şansa bağlı ama çok düşük ihtimal. Çalışmadan 40k yapmak bir şey ifade etmiyor ki çalışmadan çok.daha iyi yapanları gördü bu gözler. Kısacası kendine çok güvenme ama sonuçta hiçbir şey imkansız değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graviton G kullanıcısına yanıt
    Belki sen haklısındır belli olmaz 100 olmaz 101 olur sorun yok

• Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Sizce ne olur yani özgüven gerçekten baya yüksek bende güvenip çalışmadım zaten geçen sene ayriyetten ilk100ü burs için falan da istemiyorum ihtiyacı olana da verebilirim o bursu benim amacım Türkiye’den yurtduşı yapacağım üni kazanmak Koç bu konuda garanti gibi birşey Acıbadem de çok yüksek oranla gönderiyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.