Şimdi Ara

Iliskilere dayali filmler ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vazgecilmezim "The Perks of Being A Wallflower" veya "Bi' Kucuk Eylul Meselesi" gibi, iliskileri konu alan psikolojik, sosyolojik guzel filmleriniz var mi? Illa da kiz-erkek birlikteligi aramiyorum. Olursa da kuru ask olmasin da "Lion" filminde cocuk-yetiskin ikilisi gibi iliskiler de ornek olabilir. Bu tur, iliskilere dayali filmler ariyorum arkadaslar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Woody Allen filmlerine goz atmani tavsiye ederim, baslangic olarak da Annie Hall'i onereyim, tarzini begenirsen diger filmlerine de bakarsin.(filmleri genelde kadin-erkek iliskileri uzerinedir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annie Hall ilgimi cekti. Tesekkurler
  • Closer kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor, fotoğrafçı, normal bir kız ve normal bir erkek arasında geçen aşk 4'geni

2 çocukluk arkadaşı (gerçektede öyleler) ve bir matematikçi

Çok fena Abi, kardeş ve baba
  • Closer'i watchlist'ime attim Good Will Hunting tam bir klasik film bence. Warrior da iyi filmdi. Biutiful'un afislerini birkac kez gormustum. Soguk bulmustum o an icin, belki izlerim.

Tesekkurler arkadaslar
  • Scent of a woman
    As Good as it gets
    Rain Man
    I am Sam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 29 Ekim 2014; 15:23:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kalabalik universiteler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün izlediğim bir film.Tavsiye edebilirim.

http://www.imdb.com/title/tt2343793/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 500 days of summer, dan in real life, the great gatsby, what dreams may come, 3 iron
  • bi ara izlemiştim aklıma geldi kesinlikle tavsiye ediyorum bence izlemelisin tam aradığın tarz ;)

7.4 imdb

http://www.imdb.com/title/tt1727388/

Iliskilere dayali filmler ariyorum
  • Closer'i izledim, guzeldi Radikal iliskilerle akiciydi. Sabitlikten uzakti. Ozellikle de sonunu cok begendim.
    Dan ile Alice'in tekrar birlikte olmamalari

Scent of a Woman'i ilk firsatta bakmayi dusunuyorum. What Dreams May Come izlenebilir gorunuyor (Robin Williams) Third Person'i bana izletecek olan '3 farkli sehirde birbirine bagli 3 iliski'. The Way Way Back, fragmaninda sevmedigim tipik banel Amerikan komedisinde karakterler gordum. O yuzden watchlist'e atiyorum, bi ara izlerim.

Tesekkurler tavsiyeleriniz icin

• Ucan Ayi kullanıcısına yanıt
    He's Just Not That Into You tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scent of a Woman.. Al Pacino'yu seviyorum. The intouchables gibi ask ogesi kullanilmadan da guzel filmler yapilabilecegini gosteriyor. Yalniz filmin konusu ve izleyicide biraktigi etki ile filmin ismi uyusmuyor sanki.

He's Just Not That Into You.. Jennifer Connelly, Bradley Cooper ve Ben Affleck izletir gibi duruyor. Tesekkurler
    Rica ederim, izledikten sonra eğer beğenirseniz benzer bir kaç film daha önereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue Valentine
    Scenes from a Marriage
    Before Sunrise
    Before Sunset
    Before Midnight
    Who's Afraid of Virginia Woolf?
    Closer
    İklimler
    Annie Hall
    The Dreamers
    Husbands and Wives
    Hannah and Her Sisters
    Vicky Cristina Barcelona
  • Annie Hall gercekten iyi geldi. Eski bir film olmasina ragmen cagin ilerisinde bir film olmus. Woody Allen'i izlerim artik sanirim. Guzel oyuncuymus

He's Just Not Into You filmi genel olarak guzeldi. Su anki genclikteki surekli bir sevgili arayisi problemini, single kalamama sendromunu burada da gordugum icin rahatsiz oldum. Ama iyi bir iliski temali filmdi.

Before Sunrise/Sunset/Midnight serisini izleyecektim. Nedense unutup gitmisim hatirlattigin iyi oldu

Blue Valentine'i izleyecegim. Ryan Gosling'in kendisine ozgu oyunculugu nedense izletiyor.

Iklimler'i de izleyecegimi dusunuyorum. Turk sinemasina bu kadar uzak kalmamam gerektigini anladim.

Tesekkurler

Hocam Woody Allen oyuncu degil yonetmen bir oyncu hep ayni tarzi oynamaz o yuzden boyle bir soruya oyuncu onermek abes kacardi ayni zamanda
    Woody Allen Kendi filmlerini hem yaziyor hem yonetiyor hem de oynuyor(genelde eski filmlerinde). O yuzden imdb sayfasindan yonettigi filmlere bakip onlardan sec.

Ayrica filmlere eski-yeni kafasiyla yaklasmamani oneririm. Sinemanin %80-85lik bir kismi 2000 oncesinde oldugu icin dogal olarak daha fazla nitelikli yapit var eskilerde.. Sinemayi da cogunlukla yonetmen uzerinden takip etmeni oneririm, kaliteli yonetmenler bulup izle ve begendiklerinin diger filmlerine de bak, cesitli ulkelerden cok iyi yonetmenler var: Turkiyeden de Nuri Bilge Ceylan, Zeki Demirkubuz, Reha Erdem gibi yonetmenleri oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 1 Kasım 2014; 13:53:16 >

• Bilmiyorum, izledigim ilk filmi oldugu icin demek ki ben Allen'in oyunculugunu begenmisim Yukaridaki arkadasin da onerdigi Vicky Cristina Barcelona'yi izledigimde yonetmenliginden bir parca daha tatmis olurum.

Eski film derken, ben de eskileri seviyorum. "Eski" dememin sebebi de zamanin sinema ve teknoloji kosullari. Benim vurgulamak istedigim, hani o senaryonun akisindan ayrilip da seyirciyle konusmasini ve balkonda konusurken asil soylemek istediklerini altyazi olarak gostermesini begendim ve bunu eski filmlerde degil de gunumuz dizi ve filmlerinde goruyoruz. O yuzden, Allen cagin ilerisinde bir film cekmis, dedim

Orada haklisin hocam. Bazi oyunculari izlemeyi sevdigimden onlarin filmlerine oncelik gosteriyorum. Bir de Turk sinemasindan uzak duruyordum ne yazik ki. Bu son gunlerde onlari da izlemeye basladim ve gayet iyi filmler var.

Dusuncelerin icin tesekkurler

Rica ederim, boyle sohbet havasinda dediklerimi yanlis anlayip baska yerlere cekmeden cevapladigin icin ben tesekkur ederim.
    Ayrica Woody Allen, tarzini sevebilen kisiler icin cok degerli bir yonetmendir, zaten aldigi 130 küsür ödül ve 4 oscar da boşa değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 1 Kasım 2014; 15:31:28 >
  • Blue Valentine iyi denilecek bir filmdi. Klasik Ryan Gosling tarzinda islenmis bir film

Ne demek hocam. Burada guzelce fikir alisverisi yapiyoruz

Zaten IMDb' deki Woody Allen sayfasina baktim. Asagi inmek icin space tusunu kullandim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.