Şimdi Ara

İlişkide Sıkılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlişkilerinizde sıkıldığını hissettiğinizde ne yapmaya karar veriyorsunuz ?
    Sıkıldığınız konuda çok önemli diyelim ki kavgalardan sıkılmış olalım onu sevmenize rağmen ilişkide nasıl bir tutum sergilersiniz.
    Yorumlarınız değerleri, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• bu sorunun cevabını cok yanlış yerde arıyorsun. dh'deki asosyallerin ilişkisi olmaz
  • Son ilişkimde birbirimizi çok sevmemize rağmen. Sırf kavgalardan bunaldığım için ayrıldım. Zor oldu bir hayli.
    Çok yıpratıcı bir şey.

Değiştirme: Geçen yine böyle bir konu açmıştınız. Girerken kullanıcı adına dikkat etmedim. Size naçizane tavsiyem buradan gelecek yorumlarla ilişkinizi şekillendirmeyin. Sizin hayatınız. En doğrusunu siz bileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 5 Haziran 2016; 4:26:10 >
  • Dönem dönem oluyor ama sonra normale dönüyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişkimden sıkıldığımda mı?Ne yapayım atsan atılmaz satsan satılmaz mecburen geçinip gidiyoruz e haliyle de biri para getiriyor öbürü yemek yapıyor

• Sekillendirmek demeyelim de acikca daha cok insanin fikrini merak ettigim icin soruyorum.Cevremede sormaya calisiyorum cunku bazen karsida ki kisiyi anlayamiyorsunuz sordugunuz zaman aldiginiz cevaplar yetersiz oluyor ve bende sevdigim insani daha iyi anlamak icin diger insanlarin fikrini soruyorum onume daha cok secenek cikartir diye.
    Yaptiginiz sey cok zor olmali ama birini severken sıkılmak gibi bir durumda aradaki sevgiyi sorgulamak gerekir diye dusunuyorum haksiz miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Son ilişkimde birbirimizi çok sevmemize rağmen. Sırf kavgalardan bunaldığım için ayrıldım. Zor oldu bir hayli.
    Çok yıpratıcı bir şey.

Değiştirme: Geçen yine böyle bir konu açmıştınız. Girerken kullanıcı adına dikkat etmedim. Size naçizane tavsiyem buradan gelecek yorumlarla ilişkinizi şekillendirmeyin. Sizin hayatınız. En doğrusunu siz bileceksiniz.

Slm çok kibarsın .p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    3 yıl önce açıldı
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konularla ilgili henüz tecrübem yok olunca editlerim ozamana kadar beklersen
  • Bir süre sonra kavga etmek cidden bıktırıyor yoruyor.Birlikte güzel vakit geçirmeye çalışmak ve ciddiyetle dinleyip sorunları çözmeye çalışmak işe yarıyor.Eğer karşı tarafta seviyorsa aranız iyi oluyor aradaki kavgalar tuzu biberi

• desertrose25 kullanıcısına yanıt
    Yipratmamali ama bir sonuc cikarmak istemiyorum sonuc cikartmaya kalktigim zaman aklima kotu bir sonuc geliyor cunku

• Forumda iyice kızlar soruyora döndü :p

• Ben sıkılınca ayrılıyorum

• Tazmanya cenevarı kullanıcısına yanıt
    Sadece kafamda iki soru vardı onu sormak istedim uzun zamandır burda takıldığım için buraya sormak istedim
  • İlişkiniz buraya konu açacak kadar düştüyse bitirin. Uzatmaya gerek yok.

• alt tarafı 15-20 dk süren bir ilişkide nasıl sıkılıyorsunuz anlamadım. kız mı çirkin yoksa
  • Ilişkide sıkılmak diye birşey mi olur ya?

Gerçekten çocuk oyununa çevirdiniz. İnsan sevdiğinden sıkılır mı?

Seveni bulduysan kaybetmeyeceksin.

• Dediğim gibi sizin bileceğiniz iş.
    Yaptığım şey zordu fakat ondan sıkılmadım ben. Beni aşırı derecede yıprattığı için eksiler teraziye alt üst edince yıkılan terazide kalan az bir artının hiç bir önemi olmuyor. Evlenmeyi düşünüyorduk sevgimiz gerçekten fazlaydı. Fakat böyle bir insan ile ömür geçmez diyerek mantığımla hareket ettim her zaman yaptığım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Son ilişkimde birbirimizi çok sevmemize rağmen. Sırf kavgalardan bunaldığım için ayrıldım. Zor oldu bir hayli.
    Çok yıpratıcı bir şey.

Slm çok kibarsın .p

Merhaba. Teşekkür ederim.
  • Yan çevirmeyi denedin mi?

• ayrılırım. Aldatmaya gerek yok veya onla yeni maceralara çıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b00mbastic -- 5 Haziran 2016; 15:21:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.