Şimdi Ara

İlişki İstemeyen Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4-5 aydır tanışıklığım olan ama çok muhabbetim olmayan kızla konuşmaya başladım mesaj falan ama kız mesajda iyiyken reelde biraz uzak duruyor ve ben bişe yaparsam anca iletişim kurabiliyoruz. İkimizin ortak arkadaşına ilişki istemiyorum demiş. Çok bağlanıp üzülmek istemiyormuş. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

• Hakkın yolunu izlemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Hakkın yolunu izlemelisin.

:)

• Tipini beğenmemiş

• Tipini beğenmemiş ve fazla yavşamışsın o da arkadaşa söylerek kendi önlemini almış. Yakışıklı ve zengin olsaydın muhtemelen herkes bir şansı hakeder derdi. Bu kapıyı zorlama bence.

• Gömücü tim iş başında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişki istemeyen değildir o, senle ilişki istemeyendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar çok iyi.
    Gerçekler acı yapacak bişe yok ama çok falan yavşamadım normal sohbet sadece.
  • Büyük ihtimalle tipsizsindir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemezsen isteme çok ta s****de değilsin de engelle gitsin

Kızların atarı giderine taamül etmeye gerek yok

• Tipsiz değilim bu arada bunu ben değil kızla ortak kız arkadaşlarım söylüyorlar yani senle alakalı değil o kız biraz zor biri diyorlar ben onu ikna edebilir miyim onu merak ediyorum.
  • Büyük ihtimalle kızın aklında 2.kişisin ilgiyi çek biraz

• istemeyen kızla uğraşılmaz yeni tur yeni şans başka kızlarla denemeye devam
  • gren kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle biri değilim nadiren biri gerçekten hoşuma giderse adım atarım sevgili yapayım da olmuş olsun gibi bi düşüncem yok. İlişkilerimde de ciddiyim galiba buradan kaybediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Tipsiz değilim bu arada bunu ben değil kızla ortak kız arkadaşlarım söylüyorlar yani senle alakalı değil o kız biraz zor biri diyorlar ben onu ikna edebilir miyim onu merak ediyorum.

Yaşlar kaç? Ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olur.
  • Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    18
  • Baglanip uzulmekten korkmak Insanlar neden acik sozlu olmayi tercih etmezler ki? Neden kucuk sandiklari yalanlara basvururlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

istemeyen kızla uğraşılmaz yeni tur yeni şans başka kızlarla denemeye devam

hocam kaç yaşındasınız çok olgun ve kafa birine benziyosunuz mesajlarınızdan
  • Vallaha kardaş darılma ama olacağı varsa olurdu, kız soğukki istemiyor seni işte,yani elektrik alamamış senden, boş ver başka canlı bulursun
  • Sal gitsin cok basit niye kesmekese bagliyonuz ki

Bu devirde herkes leyla herkes mecnun sanki bunu senin ozelinde soylemiyorum twitterda ne zaman ozellikle bi kiz profiline girsem boş hesaplardan melankolik rtler sacma sapan sevgi cumleleri falan filan her gun asklarindan sevgisizlikten falan ölüyorlar ben insanlari anlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 14 Ocak 2018; 5:35:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.