Şimdi Ara

İliski durumum sizce ne yapiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iliski durumum soyle.İsim vermiycem xyv diye kodlama yaptim onun yerine
    X:Bu ben oluyorum
    Y:Emo tipli bir kiz.Gideri var.Arkadasim
    V:Asiri guzel bir kiz.Y sayesinde bir iki kelime konusmuslugumuz var yoksa pek konusmuslugumuz yok
    Simdi Y,X i seviyor ama X,Y yi sevmiyor.Y bunu biliyor ama X in pesini birakmiyir.V,X en yakin arladasi X ve Y nin arasini yapmaya calisiyor onun disinda X ile pek konusmuslugu yok.X,V yi seviyor.V,X i eniste olarak goruyor cunku malum V,Y nin en yakin arkadasi simdi bu durumda X ne yapmali?
    A)X,V ye yurumeli ama bu durumda X cok uzulur ve eger V durumi kabul ederse Y ile aralari bozulurki zaten bu duruma karsi veya semkiyorsa V,X i buyuk ihtimal kabul etmez
    B)X,Y ile sevgili olmali.
    C)X kisisi İkisiylede sevgili olmamali sap sap cavusu tokatlamali.Ama bu durumda Y,X i elde edemedigi icin uzulebilir
    D)İksiylede arkadas ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 21 Mayıs 2016; 1:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrılın hocam türk kızlarından adam olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.