Şimdi Ara

Cok guzel oyun senaryom var,ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senaryom 3 oyunluk ve tamamen alıntısız.İlk oyun FPS,ikinci oyun FPS ve 3.oyun FPS ve RPG olucak.Toplam 3 oyun ve her oyunda toplam 15-25 bolum olucak.
    Senaryomu bir oyun şirketine nasıl satabilirim?
    1.Oyunun 15 bölümünü yazdım ve devam etmekteyim.
    İsim bitince düşünücem.
    Yardim ederseniz çok mutlu olucam :)
    Oyun=Bilim-Kurgu,Aksiyon,Dram içeriyor.Birazda gizem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarıyla tüm oyun yapanların ilgisini çekebilir ama bu oyunu bir kaç şirkete e-mail at(rockstar vb.) beğenirlerse uygulayabilirler ama önce birilerine sorup danışman lazım zamanın varsa türkiyede yaşadığın şehirde ofisi olan iyi bir oyun şirketine git böyle böyle de.Ama hemen satamazsın bide şöyle bişi var örenğin yazıyosun ya:
    quote:

Chris hafızasını kaybetmiştir (müzik girer) önünde duran adamla konuşmaya başlar.

İşte böyle olmaz detaylandırmak lazım şunun gibi:
    Chris hafızasını kaybetmiştir (bir çan sesi altında uğultular duyulur) öünde duran adama "Ne oldu bana?" der.

Bunun gibi işte internetten araştır biraz.
  • Gercekten sorun o muzikler vs.

• Dikkat!!! Önce patentini al yoksa çalarlar yapmazlar büyük firmalar deme.

• Patent nasıl alıcam?Senaryo için patent alınır mı?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Patent nasıl alıcam?Senaryo için patent alınır mı?

Alınır tabii ki. Ve de Chris gibi bir isim falan kullanırsan döverler seni. Orjinal bişey bul kris maykıl falan koyma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Alınır tabii ki. Ve de Chris gibi bir isim falan kullanırsan döverler seni. Orjinal bişey bul kris maykıl falan koyma

isim konusunda hak verdim fps yapacaksan crhis micheal gibi isimler kullanda daha orjinal bişeyler kullan ve senaryonunda birbirini takip etmesine özen göster bi olaydan hemen diğer bi olaya atlama yani dediklerin yapılmayacak bişey değil bildiğim kadarıyla türkiyede crytekin şubesi var bi dene istersen

• Senin işin senaryo şarkı belirtmene gerek yok çan sesi altında uğultu desen şirketin müzik yapımcısı ayarlamaya çalışır.Sen orjinal bir kaç isim ve dialoglar bul.
  • Kısa böyle fragman tadında bir şeler sunanilirsin ama fikrini çaldırma sakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette kime sorsan senarist zaten:/

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

isim konusunda hak verdim fps yapacaksan crhis micheal gibi isimler kullanda daha orjinal bişeyler kullan ve senaryonunda birbirini takip etmesine özen göster bi olaydan hemen diğer bi olaya atlama yani dediklerin yapılmayacak bişey değil bildiğim kadarıyla türkiyede crytekin şubesi var bi dene istersen

En büyük hayalim zaten Crytek de çalışmak. :D
    Söylediğim gibi senaryo tamamen alıntısız.İsimlerde çok bilindik olmayan ama iyi isimler.

Düzenleme:Patent olayına hala anlamadım ama nasıl alıcam?Noter e felan mı götürcem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 15 Eylül 2013; 16:43:55 >

• Takip

• Kardeşim senin amacın satıp para kazanmak mı?Bu senaryoyla bir oyun şirketin de çalışmak mı ?

Bak internetten GTA IV gibi oyunların senaryolarını bulabilirsin.Bir onlara bak bir de kendi senaryona arasındaki farkları karşılaştır eksiklerini yap.İstanbul'da yaiıyosan GAME X,GAMESCOM gibi ünlü şirketlerin fuarları oluyo onlara katıl ya da internetten araştırırsan illa ki bir oyun senaryosu yarışması bulursun ha yarışmayı yapan türk olmak zorunda değil gönder senaryo'nu beğenirlerse bişeyler olur.
  • Şu anda aklımda 4 oyun senaryosu var.Amacım bir şirkette oyun senarist i olmak.Tabi ileriside varda onu düşünmüyorum şuanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.