Şimdi Ara

İlginç Kopma/Routing Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba Türknet,

Yaklaşık bir aydır bağlantımda rastgele olacak şekilde 10 saniyelik kopmalar meydana geliyor, bu kopmalar esnasında DSL ışığında bir sönme, değişme veya modem arayüzünde bağlantı sorununa dair bir uyarı olmuyor. 10 saniye sonra sanki hiç birşey olmamış gibi internet bağlantısı normal seyrine geri dönüyor. Kopma esnasında online bir oyundaysam kopma boyunca spike veya websitesi açıcaksam yüklenme yuvarlağı öyle boşa dönüyor internet gitti diyorsunuz 10 saniye sonra her şey normal sanki hiç kopma olmamış gibi devam ediyor.

Yaptığım işlemler:
    Modemi fabrika ayarlarına resetledim.
    Farklı modem ile denedim.
    Yeni Ethernet kablosu taktım.
    Bilgisayara kontrol amaçlı sıfırdan Windows 10 kurdum.
    Problem telefon, bilgisayar, televizyonda yani evdeki tüm cihazlarda görülüyor.

Amazon sunucuları üzerinden hizmet veren bir oyun oynuyorum, kaydı açmamın asıl sebebi ise bu oyunda her haritanın (Instanced) kendine ait bir IP'si olduğu için oyunda sık sık kere harita değiştirken, bu kopma/routing problemine denk gelince oyun tamamen kilitleniyor, her gün oyunu 20-30 kere başlatmaktan rahatsızlık gelmeye başladı.

Destek verebilirseniz memnun olacağım, teşekkür ederim.

Güncelleme:
    Kaydı oluşturduktan bir süre sonra bir çalışanınız bazı işlemler yaptı ve internetimi yeniden başlattı ardından ilgili birime aktardığını belirti. Bu olaydan sonra kopmalarda azalma oldu, benim farkedebildiğim kopmalar;

10.05.2020 23:59
    11.05.2020 04:33 18.184.91.52
    12.05.2020 xx:xx 18.184.126.248
    13.05.2020 03:28 18.197.255.182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 14 Mayıs 2020; 13:3:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.