Şimdi Ara

İlginç kaza Tofaş broadway kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi günü işten çıktım ekmek almak için bakkala girdiğim an kıyamet koptu sandım pat küt yer gök inledi abartmiyorum virajda broadway doğan slx le kafa kafaya girmis bende meraklı melehat gibi gitmiştim sonuç çok ilginç
    Broadwayda çok çok az hasar vardı Tofaş pert olmuş gibiydi sakın yanlış anlamayın Tofaş düşmanı veya r9 dostu değilim Tofaş kaput öyle bükülmüş ki gören 80 km kaza yapmış zannedeler. Tofaş çamurluk kaput pert biraz şase eğrildi. Broawyay tampon, kaput çok hafif çamurluk ucu eğilmiş tofaş neden böyle oldu ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tofaslar kesinlikle yuruyen teneke. Bu tarz bir kazaya bense sahit oldum. Bi adet tofas pick-up anadokuya yandan gecirdi. Tofas onden pert oldu. Anadoluda pek birsey yoktu

• Genelde tofaşların %80i pertten toplama olduğu için çok çabuk dağılıyor.
  • Çünkü yeni oldukları zamanalrda iki R 12 fiyatına, üç 131 alınabiliyordu. Şöyle düşünün, biri 30 bin liraya diğeri 45 bin liraya satılan aynı sınıf arabalar.

Peki bunun parayla ne ilgisi var?... Bugün arabalar böyle olmuyorsa bunun en büyük sebebi NCAP gibi devlet kurumlarının teknik imkanlara getirdiği demokratikleşmedir. Bugün Dacia ile Astra çarpışsa o kadar olmaz. Ama eskiden Kadett, 124'e çarpınca 124 ikiye bölünebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 3 Eylül 2015; 10:20:41 >
  • Bizde geçenlerde kırmızıda bekliyorduk yanımızda mercedes onun yanında minibüs vardı kırmızı yanarken minibüs çıktı mercedeste çıktı karşıdanda fiat fiorino geliyordu mercedes e bir gömdü kaldırıma attı resmen mercedesi ama fiorino.Mercedes in ön tampon dağılmıştı ama fiorino da hiçbirşey yoktu artık arabaları daha sağlam yapmaya başladılar tofaş yürüyen tenekedir hiç bir can güvenliğiniz yoktur.
  • Tofaş arabaların iyi olduğuna inanan mı ki var da belirttin? Reno kalitesi ile Tofaş dandikliği tabi bir olamaz. Sıfır fiyatları bile farklıydı. İkinci el de artık çok farketmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Çünkü yeni oldukları zamanalrda iki R 12 fiyatına, üç 131 alınabiliyordu. Şöyle düşünün biri 30 bin liraya diğeri 45 bin liraya satılan aynı sınıf arabalar.

Peki bunun oparayla ne ilgisi var?... Bugün arabalar böyle olmuyorsa bunun en büyük sebebi NCAP gibi devlet kurumlarının teknik imkanlara getirdiği demokratikleşmedir. Bugün Dacia ile Astra çarpışsa o kadar olmaz. Ama eskiden Kadett, 124'e çarpınca 124 ikiye bölünebiliyordu.

Sizin bahsettiğiniz gibi bir olaya şahit oldum ama araçlar farklı astra yeni kasaydı, diğeri ise şahin, şahinin ön taraf direksiyonla beraber ayrılmıştı. İnsanın gözü korkuyor şahit olunca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane - tempra kazası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tofaş pertten toplama olup broadway kazasız olabilir.
  • Eskiden çamurluklara beton döktürme olayı varmış. Bende mi yaptırsam

• Kazasiz tofas bulmak cok zor artık. Kazasiz r9 da zor ama tofas kadar degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski aracım R9'a kırmızıda geçen bir doğan sağ yandan çarpmıştı,ben sesten dolayı aha perte çıktı bizimki direkler falan yamuldu kesin diye söverek araçtan inerken manzarayı görmemle ikinci bir şok yaşadım.
    Bizim aracın sağ arka kapı ve çamurlukta eğilme ve sağ arka stopta kırık dışında bir şey yokken doğanın ön taraf komple gitmiş tamponu bizim aracın altına uçmuş ve kaput bir V şeklini almıştı.
    O gün bugündür kuş serisine en ufak bir güvenim kalmadı,durumu kötü ama araç arayan yakınlarıma asla önermedim önermem..

• Bizde bi kere pejo partner a doğan la arkadan çaprtık,tahmini 20 km hızla.(duramadık).Diğer arabanın arka tamponda göçme bile yoktu,dümdüzdü.Bizim ön tampon ve bir far kırılmıştı.
    Kaza sebebi de ani sert fren sonucu fren patlamasıydı.Allah korunmuştu.

• 3 gün evvel fsm Avrupa geçişinde Fiat albea Audi 4 e çarpmış arkadan trafik Felç albea kaput Kalkıp baya hasar Alnış Audi tamponu çizik sadece böyle işler

• çok dik bir yokuşta durmak zorunda kalmıştık arkadan golf 5 çarptı bize o yokuşta golf un ön taraf dağıldı farlar kırılmış tampon hasar almış bide su akıyordu yerlere bizde ufak tampon yamulması oldu sanırım broadwayin altına girdi golf ondan okadar çok hasar aldı ama düz duvara çarptığımızda filan broadwaye hiç bişey olmuyor tampon çizik dolu ama bi türlü düşmüyor kırılmıyor
  • renoların tofaşlardan daha sağlam oldukları eskiden beri bilinen bi konudur
  • tofalşların ön tarafla arka taraf bile çoğu zaman aynı araba olmuyor şimdilerde nasıl sağlam kalsın
  • 98 broadwayım vardı yakında sattım yaklaşık 7 8 ay önce kavşağın ortasında kırmızı ışıkta bekliyorum arabada çocuk da var. Aynadan baktım arkadan kartalın biri kaptırmış geliyor yaklaşık 25 30 km gibi bir hızla arkadan vurdu öyle ki çocuk oturduğu arka koltuktan düştü benim de kemer takılı olmasa kafam direksiyona çarpardı. Dedim yandık bizim arabanın arka komple gitti. İndim baktım bizim tamponda sağ alt köşede daha önce çekilen macun atmış hemen hemen 25 kuruş genişliğinde. Kartalın tampon dağılmıştı farlar sinyaller kırılmış ön panjur kırılmış kaput ucundada hafif ezik vardı. Adam bi de orda bana kızdı niye duruyo diye. Dedim bak hala kırmızı ışık yanıyor durmayıp ne yapacaktım bence sende az yavaş gitsen belki durabilirdin sonuçta altındaki araçta fren hak getire. Adam çok kısa süre düşündü haklısın dedi. Dedim bende bi sıkıntı yok suç da sende zaten istersen tutanak tutalım. Yok gerek yok ben kendim hallederim dedi ve helalleşip ayrıldık ordan.

• Renault R9 ürettiği zamanlarda iyi araçlar yapıyordu. Mesela R9 1983 yılın arabası seçilmiş. Artık düşünün zamanına göre ne kadar başarılı bir model olduğunu.

O yüzden kafa kafaya çarpıştırsak hangisi alır gibisinden atraksiyonlara gerek yok. R9, kuş serisinin içinden geçer sonra yoluna devam eder

Birde Oyak üretimi Broadway'ler değil de 1987'ye kadar üretilen Fransa üretimi R9 ve 11'ler Oyak üretimine göre gözle görülür daha kaliteli araçlar. Mesela Fransa üretimlerinde çürüme problemi yaşanmazken Türkiye üretimlerinde çamurluklar çürür. Garip bir şekilde 1987 model altı R9'lar Türkiye'de yok paraya satılırken 95 model Broadway çeyrek altın muamelesi görür Kahverengi torpidolu bir R9 görürseniz ve uygun fiyata satılıyorsa yapıştırın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 22 Ağustos 2015; 11:18:58 >

• benimde merak ettigim bu tofaş sahinler kac bin adet uretildi.bitmiyor arkadaş.perte cıkıyor, yanıyor, bölünuyor ,cürüyor ama bitmiyor.
  • tofaş 90larda gerçek bir araba şasesi kullanmak yerine parçaları birbirine alttan japonla tutturuyordu ondan öyleler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.