Şimdi Ara

İlginç CPU-z Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun : Bilgisayarı ilk açıldığımda hiç bir program (3dmark,aida64 vs.. her hangi) açmazsam CPU-Z 'yi açınca açılıyor sorun yok ama her hangi bir programı açıp kapadığımda cpu z açılmıyor aşağıdaki ss deki gibi kalıyor kapat diyorum kapanıyor fakat işlemlerde çalışıyor gözüküyor ve %25 cpu kullanıyor

özet geçersek başaka bir program açıp kapayınca çalışmıyor ilk cpu z yi açarsam çalışıyor böyle saçma bir sorun

daha önce böyle bir şey ne gördüm ne duydum sistem zaten yeni format attım cpu z yi en az 5-10 kere sildim yükledim direk exe dosyası indir yine yok olmuyor

anakart z68gd55 işlemci 2500k uyumsuzlukmu çekiyor acaba

böyle kalıyor
     İlginç CPU-z Sorunu

kapatınca işlemlerde bu şekilde kalıyor sonlandırılmıyor

İlginç CPU-z Sorunu

• Donanım uyumsuzluğundan ziyade cpu-z nin kendisinden kaynaklı bir sorun gibi. Farklı bir sürümünü deneyin aynısını yapıyorsa. .Net frame versiyonunuzu güncel degilse güncelleyin.
  • her şey güncel de cpuz de güncel 1.59

acayip olan şey hiç program açmadan direk açarsam cpu z yi çalışıyor ama işte bir şey açıp kapayınca cpu z açılmıyor
  • bir fikri olan yok mu ?
  • OC var ise ondan olabilir. Bir ara bende de benzer bir sikinti olmustu
  • Valla anlamış değilim çok saçma bir sorun OC ile ilgisi yok standart hızlarda da öyle yapıyor fakat hiç üşenmedim tek tek yüklü tüm programlar ile denedim 3dmark, cinebench, visual studio, PS vs . yüklü tüm programlar ile denedim galiba sorun AIDA64 Extreme Edition dan kaynaklı aida64 ü açınca yada açıp kapatınca cpu z açılmıyor, sorun aida64 de var mıdır bunun çözümü, değişik acayip bir sorun
  • fikri olan var mı ? yoksa kaderimizde varmış diyerek bu şekilde kullanmaya davam mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç bir anakart sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu nedenle olabilir arkaplanda başka sıcaklık izleme programı varsa çakışma yaşıyordur msi nin perogramları varmı silin bikacını eminim düzelecektir başlangıçtaki programlar neler exelerin ismini bi görebilsek daha kolay çözeriz gibi
    ama emin ol cpu mainboard uyumsuluğu değil bu
  • zaten o aşamayı aştım işlemci anakart uyumsuzluğu söz konusu değil zaten basit bir program hata veriyor diye uyusuz demek saçma olur ben program mı bunlara uyumsuz geldi dedim, arka planda hiç birşey çalışmıyor zaten her hangi bir şey yüklü değil aidayı açıp kapamak veya açık bırakmak yeterli oluyor cpu z nin çalışmaması için diğer tüm koşullarda çalışyor cpu z yani aidayı açmaz isem sorum yok zaten anladığım kadar ile aida ile çakışıyor cpu z kendim konu açıyorum kendim cevaplıyorum kendim çözmeye çalışıyorum bu nasıl iş

konu silinebilir çözüm üretebilecek olduğunu sanmıyorum bununla ilgi çünkü denemediğim şey kalmadı
  • Aynı sorunla bende karşılaşmaktayım doluo ve son çizgi kaldığında duruor programı kapat gelior yanıt vermemekte. Bilenler yardımcı olabilirmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.