Şimdi Ara

İlginç Bir Soru[n]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler ben internete bağlanınca konuşma balonunda niye Hız: 100.0 yazıyor. bi kaç kişiye baktım yani sordum hepsinde 1 Mbps yazduğını öğrendim ki benim hızımda 1 mbps. işte resim. anlamadım niye bende böyle yazıyor

İlginç Bir Soru[n]

• dikkat ettiysen Yerel Ağ Bağlantısı diyor. bu da demektir ki senin ethernet aygıtın 100Mbps'lik ve modemine bu hızda bağlandı diyor. yani senin bağlantınla alakası yok. o sorduğun kişilerin de anlaşıldığı üzere usb modemlerden bağlanıyorlar.
  • modeme olan bağlantı hızını gösteriyor

usb modemlerde adsl hattına bağlanmadan 8.1 mbit diye gösterir.

telekomun sana verdiği hızla internete bağlanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

ya beyler ben internete bağlanınca konuşma balonunda niye Hız: 100.0 yazıyor. bi kaç kişiye baktım yani sordum hepsinde 1 Mbps yazduğını öğrendim ki benim hızımda 1 mbps. işte resim. anlamadım niye bende böyle yazıyor

İlginç Bir Soru[n]

Hocam ßenimde Ethernet Kartından ßağlı Adsl Modemim Aynısı Seninkinin 100.0 Mbps ßağlandı Diyo!!

Peki Durum Normal mi??

• ya beyler zaten 100.0 Mbps diyor.allah askına 100 mblik baglantıyı kim kaybetmişki siz bulasınız.burdan anlamadınızmı?

modeme 100 mbp lik ethernet uzerinden baglandıgınız icin orda 100 mb yazar.yani o sizin adsl ile bilgisayar arasındaki veri alısveris hızınızdır.adsl hızınız degil.
  • ya arkadaslar sorununuz yok yani her şey normal ilgin bir durum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

ya beyler zaten 100.0 Mbps diyor.allah askına 100 mblik baglantıyı kim kaybetmişki siz bulasınız.burdan anlamadınızmı?

modeme 100 mbp lik ethernet uzerinden baglandıgınız icin orda 100 mb yazar.yani o sizin adsl ile bilgisayar arasındaki veri alısveris hızınızdır.adsl hızınız degil.

yok hocam zaten biz bizim hızımız ahanda 100 mbit diye koymadık resmi sadece öyle olmasının sebebini merak ettim ve sordum ben.. cevap verenlere teşekkür ederim. peki merak ettiğim şu ethernet'le bağlanmak yerine usb'den bağlansam hızımda bi değişiklik olur mu aynı mı kalır yoksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    N'oldu ki şimdi buna ???
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hızın biraz düşer ama hissedilecek kadar degil.sanırım %5 ti

ethernet daha saglıklı bi baglantı.usb gibi bilgisayara ek bi işlem gerektirmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

quote:

ya beyler zaten 100.0 Mbps diyor.allah askına 100 mblik baglantıyı kim kaybetmişki siz bulasınız.burdan anlamadınızmı?

yok hocam zaten biz bizim hızımız ahanda 100 mbit diye koymadık resmi sadece öyle olmasının sebebini merak ettim ve sordum ben.. cevap verenlere teşekkür ederim. peki merak ettiğim şu ethernet'le bağlanmak yerine usb'den bağlansam hızımda bi değişiklik olur mu aynı mı kalır yoksa.

Pek bir değişiklik olmaz, ben usb ile bağlanıyorum, tam randıman alıyorum...

• quote:

hızın biraz düşer ama hissedilecek kadar degil.sanırım %5 ti

ethernet daha saglıklı bi baglantı.usb gibi bilgisayara ek bi işlem gerektirmiyor

bende artar belki diye sormuştum daha da düşcekmiş
    ben ethernetimle ve "100 mbitlik" hızımla mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 11 Ağustos 2006; 11:17:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.