Şimdi Ara

İlerde Türk kızı ile mi evleneceksiniz yoksa yabancı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İlerde Türk kızı ile mi evleneceksiniz yoksa yabancı mı?

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2017)
Giriş
  • Ben kararımı verdim. Bir Türk kızıyla kesinlikle sevgili olmak , nişanlanmak ve evlenmek istemiyorum. Türk kızlarından acayip derecede soğudum. Hiçbir şeylerini istemiyorum. Şuana kadar da elde tutulur hiçbir faydalarını görmedim. Tabiki de arkadaş olabilirim , birlikte bir şeyleri paylaşabiliriz , sohbet edebiliriz vs. ama sevgili olmak , nişanlanmak veya evlenmek kesinlikle istemiyorum. Geçmişte bana hiçbir faydası olmamış Türk kızları ile bir gelecek istemiyorum. Yabancı sevgililerim oldu ve onlarla hayat çok daha güzel. Çok güzel şeyler yaşadım onlarla birlikte. Sözün özü yabancı bir kız ile evleneceğim. Benim gibi yabancı kızlarla evlenmek isteyen kimler var başka?

• TABİ Kİ YABANCI OLACAK İZMİRDEN HERHANGİ BİR KIZLA MÜRÜVVETİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 19 Ağustos 2016; 0:50:41 >
  • Heh toplaşmış yine bize kalacak erkek yığını.
    Sonra hesabini cikarcaz bu boş muabbetlerinizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı kızlar da seni bekliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihsevercnsl

Heh toplaşmış yine bize kalacak erkek yığını.
    Sonra hesabini cikarcaz bu boş muabbetlerinizin.

İZMİRLİ DEGİLSEN SENİ KINIYORUM.
  • Yabancı kız buldukta evlenmemiz kaldı
  • Helal süt emmiş olsun da yabamciymis, turkmus cok dert degil ya. Allah hepimizin gönlüne gore bir es nasip etsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    Yok canisi TEKİRDAĞLIyim

• quote:

Yok canisi TEKİRDAĞLIyim

E TAMAM SEKERİM SANA KIMSE KALMIYOR ZATEN NE ZAMAN Kİ İZMİRDE KİMLİGİNDE "MEDENİ HALİ: BEKAR" YAZAN BİR KADIN KALMAZ O ZAMAN SENİN SIRAN GELİR TAKAM** KAFANA.

EDIT: **TAKMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 19 Ağustos 2016; 0:55:28 >
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    Hahah peki şuan niye sapsın

• Türk ile kesinlikle olmaz. Gidip yerleşince oralarda bulurum bir kız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluman olsun istiyorum ama ayni zamanda yabanci olsun istiyorum o nasil olcak

• quote:

Hahah peki şuan niye sapsın

CUNKU BIZIM FELSEFEMIZ VAR: M.O.B, YANİ MONEY OVER BITCHES. BU FELSEFE HAYATTA BÜYÜK OYNAYANLARIN FELSEFESİDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

TABİ Kİ YABANCI OLACAK İZMİRDEN HERHANGİ BİR KIZLA MÜRÜVVETİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM.

Hocam bayadır görmüyordum Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

TABİ Kİ YABANCI OLACAK İZMİRDEN HERHANGİ BİR KIZLA MÜRÜVVETİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM.

Hocam bayadır görmüyordum Hoşgeldiniz

HOSBULDUK AZİZİM HOSBULDUK. FENER YENDİ KEYİFLİYİM SOYLE Bİ UGRAYİM DEDİM... YANLIS ANLASILMASIN BENIM AVATARIM TİLKİDİR AMA BU KONU DISINDA COK CAKALLAR TÜREMİS. BUNLARIN İNLERİNE GİRMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR. KİMSE 100 METREKARE OKYANUS OTESI EVINDEN CAKALLIK YAPAMAZ.

• Are you jobless?

• Ankette istiyorum yazıyor. İstemekse tabii ki yabancı. Ama el mahkum
  • Polish finland norway sweden britain dutch

• Hepiniz Türk ile evlenecek,düğüne onbinlerce lira harcayacak,göbek atacaksınız.
  • Benim anlamadığım türk kızlarına bok atıp herseyi diyip hayat kadini muamelesi yapip bakire bakire diyorsunuz kızlıklarıni 13 yaşında veren yabancı kızlarla evlenicem diyorsunuz bu nasıl mantık ? O evleneceğiniz yabancı kizların cidden ilkleri olucağınıza inaniyormusun yatin kalkın türk kızlarına dua edin o yabancı kızlar size gelene kadar kaç erkeğin elinden gecmiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.