Şimdi Ara

İlerde kızım olmasından korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hayatta en çok istediğim şey bir kızımın olması, çok istiyorum ama bir yandanda istemiyorum.

Şimdiki kızları özellikle lise çağındakileri nette ifşalarını görüyoruz kapalısından tutun açığına kadar bu ifşalar içinde hep 14 18 yaş arası kızların cinsel videoları , +18 görüntüler var ve bunları zorla gizli çekim değil isteyerek yapıyorlar.

Ben ilerde kızımın böyle olmasından çok korkuyorum beyler bakın bunun aile terbıyesıyle alakası yok kapanmakla açık olmakla alakası yok yeni nesilde bir bakış açısı var "kız sevıyorsa guvenıyorsa sevişir" bunu kapalı kız arkadaşlarım bile savunuyor iki insan aşıksa sevişmeli doğal bişey görüşü var 12 13 yaşında çocuklar öpüşüyor abi 18den sonra olsa bi nebze çocuk lan bunlar daha.
    Çok korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin o kızlarında babalarına üzülüyorum açıkcası haberleri bile yok çoğunun ben kız olsam akşam babamın suratına bakmaya utanırım, burda sorun cinsellik değil cinselliğin artık 18 yaş altında yaygınlaşması.

-Yobaz değilim , Atatürkçüyüm evet kızımı het ne kadar ıyı yetıstırırsem yetıstırıyım sanırım guvenmıyorum çünkü etrafımda ailesi maddi manevi açıdan süper olan ancak kızları bu tiplerden olan çok kız kankam var kızdaki mantık ailemı severım babama daygı duyarım ama sevdıgım adamlada guvenırsem sevısırım.

Bunun en güzel örneğini tedde izledim 2.filminde kafede oturmuş arkadaşlar cinsel video izliyo plazmada adam gelıyor benı çok en çok etkıleyen oda bırının kızı dıyor adamı tekme tokat dışarı atıyorlar.

Tekrar hatırlattıcağım bunun aile terbiyesi iyi yetiştirmeyle alakası yok kapalı olmakla açık olmakla alakası yok kız bunu ıstıyorsa içinde varsa önüne naparsan yap geçemezsin kızlarda canlı sonuçta onlarda cinsellikten erkekler kadar zevk alıyor ama bunun 18 yaş altına düşmesine karşıyım açıkcası.

Bakın en büyük örnek hacettepe tıptan bı kız kankam vat kızın annesı babası doktor egıtımlı kısıler kızda doktorluk okuyor hepsı egıtımlı para gani kızın 3 yıllık sevgilisi var kız ankarada okuyor ailesı uzakta kız babadsının verdıgı paralarla sevgılısıyle tatıle çıkıyor aylarca yazın ve o tatılde neler olacağını söylememe gerek yok heralde babasıda kızı okuyor sanıyor.

Burda iki anne babanın birde doktorlar kızlarına verdıklerı ımkanları yetiştirme tarzı hiç kuşkusuz sorgulanmaz emınımkı ıyı sekılde yetıstırdıler gel gelelim sonuca bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleydavidson006 -- 28 Kasım 2015; 17:06:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kötü şeyler yaparsa vururuz sorun yok
  • Sen gereğini yaparsan sorun olmaz

• Sen kız yap gerisini ona bırak 16 yaşında dede olursun
  • Up

• Yobaz değilim

Bu sözü söyleme ihtiyacın herşeyi açıklıyor aslında. Toplumda artık ahlak, terbiye,kültür,maneviyat tarzı kavramları önemseyen sizin gibi düşünen insanlar yozlaşmış toplum tarafından gerici ve yobaz olarak nitelendirilip sindirilmeye çalışıyor. Bu popüler kültür meraklısı,emperyalizmin oyuncağı yeni kan bu şekilde yetiştiriliyor. Kendi kültürünün onları belirli bir kalıba sıgdırdığı ve özgürlüklerini kısıtladığı düşüncesi yeni neslin içinde bulaşıcı bir salgın gibi hızla yayılıyor. Sıradan insanlar olmak istemeyen bu yenik'an da bu yaptıklarını bir farklılaşma çabası olarak görüyor. Amerikan Kültür emperyalizmi başarıya ulaşıyor. Türkü dinlersen yobazsın, tarihini okursan yobazsın, Müslümansn yobazsın... Türk'üm dersen faşistin.Bir Amerikalı gibi yaşamak tek görevin. "milletleri kaldıralım vatandaşlıkları kaldıralım. böyle bir dünya çok güzel olur. Artık globalleşen dünyada dünya vatandaşı olalım." Gençler bu palavraları özel düşüncelere sahip olduğu gafletine kapılarak benimsiyor. Sıradan olmak istemiyorlar artık. Bizi kültürümüzden,dinimizden, tarihimizden, milletimizdem, değerlerimizden soğutmaya hayatına adamış amerikan kuklaları tarafından yönetiliyoruz aslında. Neyse mevzu siyasete dönecek uzatmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 28 Kasım 2015; 17:19:34 >

• YOBAZLIK BUDUR. :)

BAĞNAZ. .
  • Aile terbiyesi,ortamı önemli kardeşim. Iyi yetiştirirsen o dediğin kızlardan olmaz. Benim tanidiğim çok terbiyeli kizlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Sen kız yap gerisini ona bırak 16 yaşında dede olursun

Yangına körükle giden adam

• Kapalı kız arkadaşlarımdan sonrasını okumadım

• Bence aile faktörü kardeşim.Genç kızlara bakıyorum.

12 yaşındaki kız ruj sürüyor.Dershaneye gidiyorum mezunum teoga hazırlananlar böyle ağır makyaj yapmışlar.O yaşta minicik etek giymişler.Hatta vucut hatlarını göstermek için dap dar giyinen kızlar var.Hatta yanımdaki 20 yaşındaki arkadaşıma göz bile kırpıyorlar.Ama onların suçu yok.Suç ailelerde.

Hepside 12-13 yaşındalar düşün.Kız çocuğun tabi olur.Annende kadın.Ama ben bu kızların durumunun aileye bağlı olduğunu düşünüyorum.Çünkü bi tanıdık var babaları vefat etti ondan sonra o namuslu kızların hepisi gece 11-12 de dışarı çıkmalar erkeklerle takılmalar(tabikide sevgilisi olur ama uygunsuz şeyler yapma).

Bu yüzden özellikle kız çocuklarını iyi yetiştirin demiyorum iyi koruyun.

• Kendine guvenmemenden kaynaklanan bir sorun

• Sen onu boş ver de ilk önce o kızı yapacak namuslu bir eş bulabilecek misin bana onu söyle? Bence ilk dert bu.
  • Olayin kendine guvenle yobazlikla alakasi yok tv ye baksaniz yeni nesilin neden boyle anlasilir o cocuklar dogustan itibaren bunlarla buyuyo aile bir yere kadar yeni nesil artik farkli arkadasa katiliyorum kiz cocuj sabihi olmak isteyip de bu nedenlerle istemeyen bir suru insan var ben trabzonda yasiyorum ogrenciyim burayi bilen biliyo zaten hic bosa konu sahibine laf atmayin adam hakli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.