Şimdi Ara

İLANLARA DOPİNG ALMAK İŞE YARIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
14.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce ikinci el araba sitelerinde yazdığı gibi "şu kadar para verirseniz ilanınızın görüntülenmesi 10 kat-20 kat-100kat vs.. artar" şeklindeki yazanlar doğru mudur?
    Kendi imzamda da yazdığı gibi keyfekeder bir satış ilanım var.Bu arabam için promosyon alıp,burada da sizlerle de paylaşmak istiyorum.
    İlanım 10 Mayıs 2009 dan beri var.15 gün kadar ilanı pasif yapmıştım,3-4 gün önce tekrar satmaya karar verdim.Yaklaşık 15 gün dersek 2000 adet gösterim almış.Günde ortalama 130 gösterim falan.
    Acaba yazdığı gibi "Anasayfa Vitrin" promosyonunu alsak 90 kat etkili olurmu?
    Lafın kısası 119 tl verip bu promosyonu alıp ,sonuçları da burada paylaşacağım.

15 günde promosyonsuz 2000 gösterim ;fiyat konusunda anlaşılamayan ciddi 4-5 alıcı..

Edit:
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

bence de sıralamada en üste çıkarma veya listelemede resimli ilan vitrinden çok daha etkili,

vitrinde pek çok çeşit ilan arasından dikkat çekmek güç ama mazda 3 arayan biri sıralamada en üstte görünce kesin girip bakar...

Dediğin gibi yapıyorum,haklısın.
    07/06/2009 19:35 itibarıyla 99 tl ye Listede Üst Sıraya Çıkma dopingi aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 6 Mart 2013; 17:41:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahibinden'de Doping İşe Yarıyor mu?

Sahibinden'de daha fazla görünürlük elde etmek ve ilanlarını üst sıralara taşımak için "doping" kullanmayı düşünebilirsin. Ancak doping kullanmanın hem olumlu hem de olumsuz sonuçları vardır.

Sahibinden Dopinginin Faydaları:

• İlanlarının üst sıralarda görünmesini sağlar: Doping, ilanlarını arama sonuçlarında daha üst sıralara taşıyabilir, bu da daha fazla trafik ve olası alıcı anlamına gelebilir.
    • Anasayfa vitrinine girme şansını artırır: Doping, ilanlarının Sahibinden'in anasayfa vitrininde yer alma şansını artırabilir.
    • Favori hilesi olarak kullanılabilir: İlanlarını favori olarak işaretlemek, arama sonuçlarında daha üst sıralarda görünmesini sağlayabilir ve potansiyel alıcıların dikkatini çekebilir.

Sahibinden Dopinginin Dezavantajları:

• Ücretlidir: Doping, genellikle ücretli bir hizmettir ve bütçenizi zorlayabilir.
    • Kalıcı etki sağlamaz: Dopingin etkisi genellikle geçicidir ve sürekli olarak kullanmak gerekir.
    • Hesabının askıya alınmasına neden olabilir: Sahibinden, doping kullanan hesapları tespit eder ve askıya alabilir.

Hangi Doping Daha İyi?

Sahibinden'de hangi dopingin daha iyi olduğu sorusunun tek bir cevabı yoktur. Etkililik, ilanının türüne, sektörüne ve rekabete bağlı olarak değişebilir.

Alternatif Yollar:

Doping kullanmak yerine, ilanlarını organik olarak üst sıralara taşımak için aşağıdaki alternatif yolları deneyebilirsin:

• İlan başlığını ve açıklamasını optimize et.
    • İlgili anahtar kelimeleri kullan.
    • İlanını sık sık güncelle.
    • İlanına görseller ve videolar ekle.
    • Sosyal medya ve diğer platformlarda ilanını tanıt.

Sonuç olarak, Sahibinden'de doping kullanmanın hem avantajları hem de dezavantajları vardır. Doping kullanmayı düşünüyorsan potansiyel faydaları ve riskleri dikkatlice tartman ve alternatif yolları da değerlendirmen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Doping neyim hikaye bi yerden sonra..
    Piyasasında veriyorsan, hiç bir araba elde kalmaz, ha illakide alıcaksanız sıralama'da en üste çıkaranından alın o çok etkili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

Doping neyim hikaye bi yerden sonra..
    Piyasasında veriyorsan, hiç bir araba elde kalmaz, ha illakide alıcaksanız sıralama'da en üste çıkaranından alın o çok etkili..
    quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe
    sıralama'da en üste çıkaranından alın o çok etkili..

bence de sıralamada en üste çıkarma veya listelemede resimli ilan vitrinden çok daha etkili,

vitrinde pek çok çeşit ilan arasından dikkat çekmek güç ama mazda 3 arayan biri sıralamada en üstte görünce kesin girip bakar...

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe
    sıralama'da en üste çıkaranından alın o çok etkili..

Alıntıları Göster
    hocam insallah istediginiz kadar etkili olur ve paranız boşa gitmez fakat şunuda söylemeden geçemicem biz bu aracın full oto viteslisine ötv den önce 33,500 fiyat almıstık sanırım tourer mı neydı adıda öle bişeydi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooler -- 7 Haziran 2009; 14:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cooler

hocam insallah istediginiz kadar etkili olur ve paranız boşa gitmez fakat şunuda söylemeden geçemicem biz bu aracın full oto viteslisine ötv den önce 33,500 fiyat almıstık sanırım tourer mı neydı adıda öle bişeydi :D

Alıntıları Göster
    hocam arabanız güzel,allah kaza bela vermesin.
    yalnız biraz fazla istiyorsunuz.touring donanım galiba arabanız.
    ötv indiriminden önce 33000 di araba.ötv indirimi ile birlikte 30000 e kadar düşmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

Alıntıları Göster
    İlanınıza o sitede denk gelmiştim, hatta sıfır aldığından pahalıya satıyor olabilir diye düşünmüştüm içimden, gözüm ilanı veren kişinin adına takıldı ve forumdan siz olabileceğiniz geldi aklıma eğer isim benzerliği yoksa, dedim bir bildiği vardır o zaman:) Anasayfa vitrin promosyonu etkili olacaktır kesinlikle, hatta arayanlar ve telefonda gelen inanılmaz pazarlık teklifleri sizi bıktırabilir. İkinci ve az kullandığınız bir hattınız varsa onun numarasını yazın derim ben kendimce bir öneri sunarak. Hayırlı müşteriler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

İlanınıza o sitede denk gelmiştim, hatta sıfır aldığından pahalıya satıyor olabilir diye düşünmüştüm içimden, gözüm ilanı veren kişinin adına takıldı ve forumdan siz olabileceğiniz geldi aklıma eğer isim benzerliği yoksa, dedim bir bildiği vardır o zaman:) Anasayfa vitrin promosyonu etkili olacaktır kesinlikle, hatta arayanlar ve telefonda gelen inanılmaz pazarlık teklifleri sizi bıktırabilir. İkinci ve az kullandığınız bir hattınız varsa onun numarasını yazın derim ben kendimce bir öneri sunarak. Hayırlı müşteriler:)

Alıntıları Göster
    bence vitrin ilan etkisiz, cunku arac arayan direk markaya giriyor anasayfadan secmiyor. secse bile bir suru mercedes bmw porsche var, cabrio araclar var onlara takiliyor insanin gozu.. bir araci kafaya koyan zaten yeni tarihli tum ilanlari inceliyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu GB Olayı ne işe yarar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

bence vitrin ilan etkisiz, cunku arac arayan direk markaya giriyor anasayfadan secmiyor. secse bile bir suru mercedes bmw porsche var, cabrio araclar var onlara takiliyor insanin gozu.. bir araci kafaya koyan zaten yeni tarihli tum ilanlari inceliyor..

Alıntıları Göster
    En iyi ilan dobingi fiyatları uygun tutmak.
    Aracınızın fiyati bence cok fazla isterseniz site girişine koyun bu ilana ilgi olmaz.
    2.el adı üzerinde 2.eldir.30 milyarı verecek adam 5 milyar daha verir 0 km alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

En iyi ilan dobingi fiyatları uygun tutmak.
    Aracınızın fiyati bence cok fazla isterseniz site girişine koyun bu ilana ilgi olmaz.
    2.el adı üzerinde 2.eldir.30 milyarı verecek adam 5 milyar daha verir 0 km alır.

Alıntıları Göster
    ben duz ilan vermistim arabada çokta satılan bir araba değildi daewoo ama gunde ortalama 3 tane mesaj geliyordu, arayan soranda çoktu. bir gun biri aradı iki gun sonra geldi, aldı arabayı gitti. araba temiz olduktan sonra, ve fiyatı uygun olursa zaten alacak adam o arabayı bir şekilde buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

ben duz ilan vermistim arabada çokta satılan bir araba değildi daewoo ama gunde ortalama 3 tane mesaj geliyordu, arayan soranda çoktu. bir gun biri aradı iki gun sonra geldi, aldı arabayı gitti. araba temiz olduktan sonra, ve fiyatı uygun olursa zaten alacak adam o arabayı bir şekilde buluyor.

Alıntıları Göster
    mcroses arkadaşımıza katılıyorum. Aracının özellikleriyle istenilen fiyat arasında uçuk bir fark olmamalı. Mevsim de çok önemli elbette. Yaz mevsimine girdiğimiz şu sıralar ikinci el fiyatlarında canlanma olur. Kışın ise tam tersi.

• quote:

Orijinalden alıntı: caş

mcroses arkadaşımıza katılıyorum. Aracının özellikleriyle istenilen fiyat arasında uçuk bir fark olmamalı. Mevsim de çok önemli elbette. Yaz mevsimine girdiğimiz şu sıralar ikinci el fiyatlarında canlanma olur. Kışın ise tam tersi.

Alıntıları Göster
    1.gün 900 gösterim,5 favoriye alma, "0" sıfır arayan :(

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

:)

Sağlık olsun.

Ama bir günde 900 kişi bakmış. Muhtemelen bunların 500tanesi öylesine nette satılık araç ilanlarına bakan kişilerdir.

Diğer 400 taneside belki mazda3 alacak kişilerdir.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

onun 200'ü bu forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

quote:

onun 200'ü bu forumdan

Alıntıları Göster
    anasayfa ve otomobil vitrini kesinlikle çok etkili oluyor zamanında passatımı satarken telefonum hiç susmamıştı aldığı hit ise tam hatırlayamasam da 20-30 bin olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

anasayfa ve otomobil vitrini kesinlikle çok etkili oluyor zamanında passatımı satarken telefonum hiç susmamıştı aldığı hit ise tam hatırlayamasam da 20-30 bin olabilir

Alıntıları Göster
    Usta fiyatın sanki biraz yüksek gibi geldi.

• Daha önceki aracıma 5-6 bin gösterim ve 300 e yakın favori listesine eklenmişti fakat 3-4 ayda satılmadı araç..

Aracı arayan bulur, vitrin falan bence o kadar etkili olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Daha önceki aracıma 5-6 bin gösterim ve 300 e yakın favori listesine eklenmişti fakat 3-4 ayda satılmadı araç..

Aracı arayan bulur, vitrin falan bence o kadar etkili olmaz..
    Araba alma ve satma bence tamamen kısmet işi.

Bunun yakın bir örneği de @dranov nickli arkadaşımızın seat marka ,270.000km yapan dizel aracını 1 günde 17.500TL'ye satmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Burada pek fiyatı tartışmak istemiyorum.Doping vermeden en son arayan 28 buçuğum var abi dedi mesela,arayan yine arıyor.Geçen ay satmaktan vazgeçmeden önce en son arayan da 30 buçuk vermişti,ben en son 31 den aşağı vermeyeceğimden kabul etmemiştim.Herhalde millet ötv indirimi uzadıktan sonra ne olacak onu bekliyor.Neyse asıl konuya dönecek olursak;

2.ci gün 800 görüntüleme,1 favoriye ekleme,"0" sıfır arama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Burada pek fiyatı tartışmak istemiyorum.Doping vermeden en son arayan 28 buçuğum var abi dedi mesela,arayan yine arıyor.Geçen ay satmaktan vazgeçmeden önce en son arayan da 30 buçuk vermişti,ben en son 31 den aşağı vermeyeceğimden kabul etmemiştim.Herhalde millet ötv indirimi uzadıktan sonra ne olacak onu bekliyor.Neyse asıl konuya dönecek olursak;

2.ci gün 800 görüntüleme,1 favoriye ekleme,"0" sıfır arama

Alıntıları Göster
    3.cü gün 700 görüntüleme,5 favoriye alma,"0" sıfır arama
    Üç günde 2500 gösterim,sıfır arama oldu

• quote:

3.cü gün 700 görüntüleme,5 favoriye alma,"0" sıfır arama
    Üç günde 2500 gösterim,sıfır arama oldu

Alıntıları Göster
    sakin sahibinden.com bu isi icin bir bot gelistirmis olmasin :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.