Şimdi Ara

İlandaki Astra J alınır mı ? 1.4T Cosmo 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ağır hasarlıları ile aynı fiyat, ne dersiniz alınır mı ?

SAHIBINDEN OTOMATIK XENONLU SUNROOFLU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neredeyse ağır hasar kaydı var zaten, sağdan güzel bir darbe almışa benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4T piston kırıyor haberiniz olsun

• SAĞ İKİ KAPI SAĞ ÖN ÇAMURLUK SÖKÜLÜP İŞLEM GÖRMÜŞTÜR

anlamadım boya vs olsa üzerindeyken işlem olmuyor mu

--

2012 bu kasa ön camurluk ve kapı değişenini arada kullanıyorum güzel arac. Ama sizdekinin km si fazla biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 5 Haziran 2019; 12:48:44 >
  • Arkadaşımda vardı yakıt konusunda otomatik vites üzüyor. Fabrika verisi 9.7 litre. Benim manuel İnsignia 7.4 litre fabrika verisi. Astra 1.4T manuel yakıt konusunda üzmez ama otomatiği için aynı şeyi söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 5 Haziran 2019; 13:3:51 >
  • Yakıt fazla
    Ağır hasar kaydı var
    Ankara,Antep,Konya,Gebze'den araba alınmaz.
    Saygılar.
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı aracın 2014 1.4T sport otomatik olanını kullanmıştık,yakıt çok gelmemişti, ağır hasar değil de normal 10 bin TL hasar kaydı var, bu arada saydığınız illerden araç alınmaz kelimesini ilk defa sizden duymuyorum ama sebebini aslında hep merak etmişimdir, Konya'dan bir araç almak istemiştik gittiğimizde resimdekilerle alakası olmadığını gördük ve vazgeçtik bu durumun sebebi nedir ? Neden bu illerin adı çıkmıştır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

1.4T piston kırıyor haberiniz olsun
    J kasalarda böyle bir problem yok...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınır ama podyeye iyi baktır. Yüzeysel bir kaza olsaydı 10000 tutmazdı. Demekki mekanik bir şeylerde değişmiş içeride. Alt takıma iyi baktırmak lazım.

He far değişmişse normaldir. En az bi 5 milyarı var afl farın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataince -- 5 Haziran 2019; 14:21:56 >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Nerde yok kardeş çatır çutur kırıyor namussuz

• quote:

Orijinalden alıntı: deathless66

Nerde yok kardeş çatır çutur kırıyor namussuz
    Hayret benimki neden kırmadı 1,5 yıldır yada 4 senedir arkadaşımda olan üstelik apaci gibi redline yaparak süren arkadaş nasıl kırmadı

K kasalar kırıyor bence araştır.

• Benimki kırdı birader henüz kırmaması kurmayacağı anlamına gelmez. İnşallah kırmaz tabi o ayrı

• quote:

1.4T piston kırıyor haberiniz olsun
    Basınıza geldi mi acaba

• Araç yıllardır piyasada,piston kırmayı da ilk defa duyuyorum valla

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Motoru açılmış bi astra j kasa görmüştüm usta kronik demişti.

• Astra j de piston kıran bir kez duymuştum o da bu forumdan taş gibi araçtır 7 sene kullandım tavsiye ederim ama temizini bulursanız.

• Ben İzmir de bu fiyata görsem kaçırmam (60 tl e vermesi kaydıyla)
    Ancak KM si fazla .Bence hem tanıdık bir ustaya hemde expertize sokulup aynı zamanda şasi nosu ile birlikte bir sigortacıya sorulmalı. Hiç bir sorun yoksa en aşağı 50 bin km daha binip satarım.
  • quote:

Motoru açılmış bi astra j kasa görmüştüm usta kronik demişti.
    Sallamıs

• dostum35 D kullanıcısına yanıt
    Nedenini sayayım
    Üniversiteyi konya'da bitirmiş biri olarak, şehrin demografik yapısından tutun en ince noktasına kadar inceleme şansım çok oldu.
    İç anadolu insanı benim gözümde en uzak durulması gereken insanların başında geliyor, genelleme yapmak istemiyorum lakin ticaret ve oto alışverişi bu illerden yapılmaz.
    Sebepleri ; bu illerde oto tamirciliği en baş meslek olarak görülür hatta konya'da en zengin kesim sanayicilerdir.
    Olmayan problemi aracınızda çıkartırlar ve sizden yüklü miktarda para kazanmaya çalışırlar.
    Son 2 sene oto resmi bayiilerde satış danışmanlığı yaptım stajer olarak bununla birlikte yedek parça servisine kadar her türlü ince detayları gördüm.
    Yolum bir gün antep taraflarına düştü, araç fiyatlarının az olmasının sebebi antepliler pert ağır hasarlı arabaları muhteşem bir işçilik ile (burada detay veriyim, harika yapıyorlar) toplayıp satıyorlar ve anlaşılması güç oluyor.
    Ankara ise Konya'nın sanayii haricinde daha çok mafyalaşmış hali o sebeple ne kadar kar ederlerse onlar için o kadar iyi çünkü bir çok siyasi ayaktan destekleri oluyor bu sebeple arkaları sağlam. (bunlar hep yaşandı, boş beleş atma şeyler değildir.
    Kocaeli,Gebze yoğun olarak kürtlerin yaşadığı bölge olduğu için (Memleketim aslen Van, ırkçılık vs. yapmıyorum) genellikle ucuz ve sağlam görünümlü arabaları satarlar bunlarda bu arabaları istanbulun dibi olduğu için şirket filo araçlarının pert bölümünden alıp satarlar.
    Ülkemizin oto ticaret ağı bu iller arasında dönüyor, eklemek isteyen varsa ekleyebilir.
    Özellikle araç alıcaksam ege,karadeniz,antalya taraflarından almayı tercih ediyorum ki buraların kullanıcıları daha çok özen gösteriyorlar şahsi fikrim.
    Saygılarla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.