Şimdi Ara

İlandaki aracı yorumlayabilir misiniz (Toledo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-bal-kopugu-144649440/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-masrafsiz-toledo-145813212/detay

NOT: İlanları sadece aracı göstermek için koydum. Sadece bu araç ve modeli merak ettim. İlanlarla ilgilenmiyorum:)

Bu modelleri tutuluyor mu?
    Kullandıysanız eksileri ve artıları nelerdir?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirczy -- 6 Aralık 2013; 16:43:35 >

• sirczy kullanıcısına yanıt
    hocam tabiri caizse araç leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 5 Aralık 2013; 13:13:40 >

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Kullandınız mı hocam. Leş derken o kadar mı kötü:) Örnek verseniz..

Orijinalden alıntı: sirczy

quote:

aracı kullanmadım markayı kötülemiyorum hoş bi aile arabası ancak adam aracı yıpratmış km yüksek zaten egsozu görünce adam 6000 devirin altında vites yükseltmemiş galiba dedim kendi kendime.

sanırım araç sağ yandan ve önden hafif bi darbe almış doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 5 Aralık 2013; 13:17:39 >

quote:

quote:

aracı kullanmadım markayı kötülemiyorum hoş bi aile arabası ancak adam aracı yıpratmış km yüksek zaten egsozu görünce adam 6000 devirin altında vites yükseltmemiş galiba dedim kendi kendime.

Hocam siz beni yanlış anladınız:) Ben bu linkleri arabayı göstermek için koydum. Yoksa bu ilanlarla alakam yok:D Sadece temizini bulursam bu fiyata nasıl bir araba eksileri artıları neler diye merak ettim. Şimdiki yorumun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam siz beni yanlış anladınız:) Ben bu linkleri arabayı göstermek için koydum. Yoksa bu ilanlarla alakam yok:D Sadece temizini bulursam bu fiyata nasıl bir araba eksileri artıları neler diye merak ettim. Şimdiki yorumun?

kusura bakmayın başlığı görünce öyle anladım

konuya dönersek iç mekanda kullanılan malzemeler kaliteli değil + tasarım kötü maalesef onun dışında fena değil aslında dediğim gibi tam aile arabası.

2. eli iyi değil bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seat' ın belkide geleceği görüp ancak bu kadar yanlış hamlelerle bitirdiği bir modeldir.

Motoru bildiğimiz hitler motoru 1.6 102 hp olması gerekiyor, gayet sorunsuz LPG ile tam uyumlu fiyat emsallerine göre baya dolu bir araçtır, ilandaki araç en boş donanım olması gerekiyor tamda emin değilim.

Aile için kullanılacaksa biçilmiş kaftan diyebiliriz, yalnız ilandaki araç gerçekten çok hor kullanılmış gibi duruyor...

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK
  • Bu model aracı 3 yıl kullandım lpg li yaklaşık 45 bin km yol yaptım 80 binde sattım. Araçtan gayet memnundum çok geniş kullanışlı bir araçtı. lpg ile beklenenden biraz fazla yakıyordu ama. Stylance paket gerçekten çok dolu güzel özellikleri olan bir araçtı. Ayrıca aracın yol tutuşu bence çok başarılı idi. Sorularınız varsa yardımcı olurum..

Orijinalden alıntı: Lacano

Seat' ın belkide geleceği görüp ancak bu kadar yanlış hamlelerle bitirdiği bir modeldir.

Motoru bildiğimiz hitler motoru 1.6 102 hp olması gerekiyor, gayet sorunsuz LPG ile tam uyumlu fiyat emsallerine göre baya dolu bir araçtır, ilandaki araç en boş donanım olması gerekiyor tamda emin değilim.

Aile için kullanılacaksa biçilmiş kaftan diyebiliriz, yalnız ilandaki araç gerçekten çok hor kullanılmış gibi duruyor...

Yok ilanla alakam :) 25.000 tl max. bütçem olacak ileriki günlerde. Bir kızım, eşim ve ben varım. Şimdiki aracım 2003 Ford fiesta. Değiştirmek istiyor ve bu bütçeyle dolu bir model arıyordum. Sedan öncelikliydi konu da açmıştım. Seatı görünce merak ettim , belki sedan değildi ama geniş ve dolu bir modeldi. Bana önerebileceğin bir fikrin var mı acaba? Bu paraya kafamın rahat olacağı dolu bir model? Olursa yani:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirczy -- 5 Aralık 2013; 13:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

Bu model aracı 3 yıl kullandım lpg li yaklaşık 45 bin km yol yaptım 80 binde sattım. Araçtan gayet memnundum çok geniş kullanışlı bir araçtı. lpg ile beklenenden biraz fazla yakıyordu ama. Stylance paket gerçekten çok dolu güzel özellikleri olan bir araçtı. Ayrıca aracın yol tutuşu bence çok başarılı idi. Sorularınız varsa yardımcı olurum..

Vagus teşekkür ederim.

Öncelikle kızımla birlikte ailede 3 kişiyiz. Şu anki aracım Ford fiesta 2003. Aracımdan memnunum fakat hayat işte değişiklik gerektiriyor. Nette gezinirken Sedan araçlara felan bakarken bu tip toledo modeline rastladım. Fiesta ile kıyaslayamam tabiki ama Mekanik sorunları var mıdır? Tamirciyle arası nasıldır? Parça zor mu bulunur? ... gibi cevapları çok merak ediyorum. Seat son yıllarda iyi işler yapıyor gibi geldi bana. Kısaca bilgi verirsen mükemmel olur.

• Bir çok parçası vw ve skoda lar ile aynı iyi bir vw özel servisi bu aracı gayet iyi tanır ve sorunları çözer. Yedek parça temininde ciddi bir sıkıntı yaşamadım. 2 sorun yaşadım aracımla ufak bir kazam oldu arka tampon değişti 1 hafta kadar sürdü temini, diğeri ise izmirde yaz tatilinde klima kompresörü yandı caddy den çıkma bir kompresör taktırdım sonrasında sorunsuz 2 yaz kullandım ve klima ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir arkadaşın söylediği çok doğru 1.6 102 hp klasik bir motor ancak lpg uyumu gayet iyi bence performansı yeterli.
    Vites geçişleri ve direksiyonu çok yumuşak konforlu bir araçtır.
    Önerim 2007 ve üstünü vede temizini bulabilirsen (işin zor kısmı) düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagus35 -- 5 Aralık 2013; 14:23:30 >

Orijinalden alıntı: vagus35

Bir çok parçası vw ve skoda lar ile aynı iyi bir vw özel servisi bu aracı gayet iyi tanır ve sorunları çözer. Yedek parça temininde ciddi bir sıkıntı yaşamadım. 2 sorun yaşadım aracımla ufak bir kazam oldu arka tampon değişti 1 hafta kadar sürdü temini, diğeri ise izmirde yaz tatilinde klima kompresörü yandı caddy den çıkma bir kompresör taktırdım sonrasında sorunsuz 2 yaz kullandım ve klima ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir arkadaşın söylediği çok doğru 1.6 102 hp klasik bir motor ancak lpg uyumu gayet iyi bence performansı yeterli.
    Vites geçişleri ve direksiyonu çok yumuşak konforlu bir araçtır.
    Önerim 2007 ve üstünü vede temizini bulabilirsen (işin zor kısmı) düşünülebilir.

Çok teşekkür ederim mesajınız için.

• sirczy kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/seat-altea-1.6-stylance Bütçenize oranla en yüksek model yıllı araç bunlar, model yılı 1-2 düşürülerek cmax de bakılabilir...

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK
  • Araç sağ taraftan kazalı görünüyor sağ far yeni ayrıca kaputla ön sağ çamurluğun birleşim yerinde açıklık var yine sağ ön kapı ile çamurluk arasının birleşim yerinde orantısızlık var iyice araştırıp öyle karar vermek gerek bence acele etmeyin
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

şimdi 7-8 senelik bir araç alınacak ve tercih ne olacak ? sorusuna verilecek sondan birinci cevap (Türkiye'de) Seat olurdu. Sıfır alınabilir ama ben ikinci el için Seat düşünmezdim.

Peki neden hocam. Bu yorumun sebebini öğrenebilir miyim.? Sadece kişisel yorumlar pek aydınlatmıyor. Şahsen tecrübe yorumları daha iyi:)

Orijinalden alıntı: iakbay06

Araç sağ taraftan kazalı görünüyor sağ far yeni ayrıca kaputla ön sağ çamurluğun birleşim yerinde açıklık var yine sağ ön kapı ile çamurluk arasının birleşim yerinde orantısızlık var iyice araştırıp öyle karar vermek gerek bence acele etmeyin

Hocam yukarıda bahsettim. Bu araçlarla ilgilenmiyorum. Sadece aracı göstermek için koydum.

Orijinalden alıntı: anyhill

şimdi 7-8 senelik bir araç alınacak ve tercih ne olacak ? sorusuna verilecek sondan birinci cevap (Türkiye'de) Seat olurdu. Sıfır alınabilir ama ben ikinci el için Seat düşünmezdim.

Peki VW alır mıydınız ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.