Şimdi Ara

İlandaki araç nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-sahibinden-fiesta-1.6-tdci-titanium-x-full-plus-full-219638791/detay/

30bin teklif etmeyi planlıyorum, veya düşünürse takas teklifi. sizce araç nasıl anlayan arkadaşlar? adana uzak boş yere gitmeyeyim, eğer fotoğraflardan anlanabilecek sıkıntı varsa

• piyasası 35-37 bin arası olan bir araç. fazladan 50 bin km yapmış, 4-5 parça önemsiz boya için 30 bine kadar düşmesi biraz mantıksız geliyor. Ama yine de gidip bakılabilir. Bence ciddi kazası var, o yuzden fiyat uygun. ustaya baktırmak lazım kazasını filan sormak lazım.
  • Fiyatı düşük yazılmış. Önemli bir kazası yoksa alınır. Motoruna da baktırmak lazım.
  • bu fiyata temiz olsa vermezler. temkinli olun. zaten bel altı boya var diyor. bu da takla hariç araç pertten kurtarılmış da bu hale getirilmiş anlamındadır.
  • Titanium da dijital klima olması gerekmiyomu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanadan ucuz araç almayın. İki farklı arabayı birleştiren ve tek araba olarak satan insanlar onlar.

Edit: ben sadece kötü niyetli sanayi esnafından bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 15 Mart 2016; 21:52:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • multijet evoyu tercih edin derim o fiyat aralıgında daha temiz daha güvenlı bir tercih olur. ben bu arabaya bu parayı vermezdım. saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimden anladigim kadariyla sol ön kapi sol on çamurluk boyali gibi..

• araç yıkanırken 30 senelik kaportacı bile hiç bir şey anlayamaz
  • On arka tampondan hasar almış sanki işlem varki oturmamış... aynen yıkanırken araçtan hicbisey anlayamazsın...araç pek titanium gibi gelmedi... yakın arkadaşımda var çünkü sanki konsolu kırmızı degilmiydi bunun... plaka ezikmi babamı öyle geldi

• Bu araba takla atmıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ôzellikleri tek tek yazıp göz boyamaya calismis tekin bir araca benzemiyor yerinde olsam fiestaya para vermem 1.3 mjet punto evo al kafan rahat olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.